הייייייייי אני חדשה!
M mor kutcher New member 18/5/04 #2 וולקאם!!!! איזה כיף שיש חדשים דנדשים...חח! אז ככה, אני מור, אובססיבית לסדרה המעולה הזאת, ומשוגעת על אשטון המושלם... תהני!!!!! ד''א-ספרי קצת על עצמך...מי את אוהבת, מה את אוהבת... תמונת פתיחה>
וולקאם!!!! איזה כיף שיש חדשים דנדשים...חח! אז ככה, אני מור, אובססיבית לסדרה המעולה הזאת, ומשוגעת על אשטון המושלם... תהני!!!!! ד''א-ספרי קצת על עצמך...מי את אוהבת, מה את אוהבת... תמונת פתיחה>
ו וויזלי_גירל New member 20/5/04 #4 וולקום טו דה פורום../images/Emo70.gif (במצברוח מוזר, אני כבר שבוע לומדת למבחן בהיסטוריה!)
C CaMi GiRl 1 New member 21/5/04 #6 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo174.gif קוראים לי מישל ואני חולה על פז ואשטון
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo174.gif קוראים לי מישל ואני חולה על פז ואשטון
M mor kutcher New member 21/5/04 #7 היי!!וולקאם גם לך!!! אני מור, מתה על אשטון ועל הסדרה השולטת הזאת... תהני!!!!(ופליפה באמת חמוד!!חח)
L liorych New member 25/5/04 #9 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif ../images/Emo171.gif ../images/Emo142.gif