הייייייייייייי!!!!!

נטלישו

New member
הייייייייייייי!!!!!

קוראים לי נטלי... אני מתה על גוד שארלוט... נמצאת פעם ראשונה בפורום כלשהו שלהם... אני לא יודעת ממש פרטים עליהם או על הדיסק החדש (מה איתו באמת? מתי הוא ייצא? האם בארץ???) אבל אני ממש מתה עליהם!!! THEY ARE VERY GOOD... CHARLOTTE!!!

xxgatxx

New member
../images/Emo142.gifהדיסק כבר יצא גם בארץ...

אז לכי תקני אותו! קדימהקדימהקדימה!

נטלישו

New member
הדיסק החדש?

איפה שיש את פרדיקטאבל (ברח לי השם של הדיסק מהראש משומה...) הוא כבר יצא? איפה אפשר להשיג אותו? אה... ותודה... אני בטוחה שאני אהנה פה... הרי מדובר בגוד שארלוט!!!

נטלישו

New member
הדיסק החדש?

איפה שיש את פרדיקטאבל (ברח לי השם של הדיסק מהראש משומה...) הוא כבר יצא? איפה אפשר להשיג אותו? אה... ותודה... אני בטוחה שאני אהנה פה... הרי מדובר בגוד שארלוט!!!

כע...

הוא יצא כבר.. ואת יכולה להגיד אותו בכל חנות נורמלית... נממ הוא עולה בין 70-80ש"ח תלוי איפה את קונה

לא ולא!

לכי לצליל! לכי לתו השמיני! טאוור רקורדס פאקינג דפוקים אין להם כלום! לכי לאוזן ה3 הכי טוב!

yardenbm

New member
בדיסק סנטר יש אותו והוא עולה 70

תלוי באיזה טוואר רקורד בדקת יכול להיות שבסניף מסויים אין בטח בעזריאלי או במגדל האופרה

הפינג?

גוד שארלוט?! יאא! כמה עלה? חח לא שזה משנה \: יש לי כבר 4 פוסטרים שלהם ... אחד ענק (ענקקקקקק!חעחע) ואין לי יותר מקום

RoCk StaR 1

New member
בהפנינגגגגג?!

יש שם דבר כאלה?! ועוד של גוד שארלוט?! שווהההההההההההההההה ושירה..מאיפה יש לך 4 פוסטרים?

Falling Tears

New member
אני גם רוצה ../images/Emo46.gif

אוף אני רוצה פוסטררררר מישו יודע איפה אפשר לקנות בראשון?! וכמה בערך עולה פוסטר?! קיבלתי סופסוף משכורת אז אני יכולה להרשות לעצמי!!!!!! אני רוצה לקנות את הדיסק!! וגם פוסטר.. :\

xxgatxx

New member
לי יש פוסטר של מטר על חצי מטר ואין

לי מקום על קיר הפוסטרים בשבילו. =/

למעלה