היייייייייייייי

Chloe

New member
היייייייייייייי

אני חדשה פה, יש לי כמה שאלות
ראיתי את כל הפרקים בעונות 1 ו-3 (ששודרו בכבלים) איפה אפשא להשיג את הפרקים של העונה השנייה
האם העונה הבאה תהיה משודרת בלווין או בכבלים
*מקווה לתשובה חיובית*

HuGo Hell

New member
שלוםםםםםם ברוכה הבאה../images/Emo65.gif

תהני לך פה האנשים נחמדים {חלק מהם} ואת עונה שנייה אפשר להוריד במירק או איימש או קאזה. עונה רביעית תהיה גם בכבלים וגם בלווין, ותהיה את עונה רביעית בסטאר וורלד ב28.8 בעוד פחות מחודש {פחות ביום} בשעה 22:30 וזהו אני מאוד מקווה שתשתלבי ותקראי את "הודעת המנהל/ת" יש שם חוקים ^^

Cole cohen

New member
הוגו בסטאר ישדרו את ...

העונה ה-1 ככל הנראה! כיוון שהסדרה לא שודרה לפני כן מעולם בערוץ זה ... זה יהיה דייי אידיוטי מצידם להתחיל ישר מעונה 4!... ישנם ערוצים יפנים/קוריאנים שמתחילים סדרות מהתחלה כ3-4 שנים אחרי שהסדרה שודרה בכל העולם לכאלה שרוצים לראות שוב... הערוצים האלה (וסטאר בינהם)משודרים לכל העולם...

HuGo Hell

New member
את האמת גם לי ניראה שישדרו את ..

העונה הראשונה.. אבל מישהו שלח להם מסר והם אמרו לו שזה יהיה העונה הריביעית אבל מצד אחר יכול להיות שהוא שיקר אבל מצד אחר הוא אמר מתי יהיה ואת התאריך המדויק שזה אומר שאולי הוא באמת שאל. אני מחכה ואני יודע איזה עונה כשיהיה תקציר באוגוט!

Cole cohen

New member
לא קשה במיוחד להכנס לאתר שלהם

ולבדוק מתי זה ישודר! הבעיה היחידה היא שאי אפשר לבדוק מה ישודר (כאילו איזה פרק)...

HuGo Hell

New member
אני יודע!!!

זה למה שאני ממחכה ליום חמישי שבוע לפני שזה משודר!! אז יהיה {אמור} להיות כתוב תקציר בממיר של ערוצי זהב, ושפ יהיה כתב איזה פרק זה מאיזה עונה כי "פייג´" לא כול כך קשה לפספס או "אחות אבודה" ואם זה יהיה אכן עונה ראונה או רביעית אני יודע בפורום מהר.

Cole cohen

New member
בקשר לשאלה השניה...

העונה ה-4 תשודר כמו השלישים לשתי צורות השידור! בקשר לראשונה (השאלה)... אפשר להוריד מהנט... אני אסביר לך איך אפשר במסר כיוון שאסור לי לכתוב על הורדות על גבי הפורום...

Cole cohen

New member
יש לך אייסיקיו? אם כן ..

43323257 זה המספר שלי תחפשי ואני אסביר לך...

למעלה