הייוש'

AmiTutiT14

New member
הייוש'../images/Emo9.gif

מישהו יודע מאיזו חנות הנעליים האלו וכמה הן עולות
ט'נקס

אדוו

New member
אממ

יש בקניון רננים בחנות "סיטיג'וניור" וגם פחות או יותר אותו המחיר.

אנהלה

New member
הן של rocketdog ועצה שלי אם יש לך רגל קטנה קני אם יש לך רגל גדולה ממש לא כדאי אני מידה 40-41 וזה זוועה עליי! הן עולות גג 200 וראיתי בעזריאלי ובקניון איילון

../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif

קניתי היום נעלי ריקודד למי שמתמצא קצת בנעלי ריקוד, קניתי את הנעלים בסגנון נעלי ספורט, שיש בין העקב לחלק הקדמי של כף הרגל שקע כזה.. משהו מגניב

AmiTutiT14

New member
תתחדש../images/Emo70.gif נעל יפה../images/Emo9.gif יש לי משהו כזה

גם לריקוד
אתה רוקד סלסה לא

נעלי בלוך או ג'אז?

זתומרת המבנה של הנעל הוא ממש כמו של נעל ספורט רק שבמרכז יש חלק גמיש שמדגיש את הפוינט או שקנית נעל אחידה שיש לה 2 חלקים לסוליה? כמה זה הכרחי לך? באופן אישי, אני שונאת לרקוד עם בלוך (הזוג העליון) כי זה לא נוח... אבל אתה רוקד סלסה, לא? שם אולי זה לא ממש משפיע.

כן, אני רוקד סלסה

ונעלי בלוך אילו נעלי גא'ז אלא-אם כן את מתכוונת לנעלי ריקוד בסגנון נעלי בלט.. וקניתי את הנעליים שיש לסוליה 2 חלקים.

אין על מה להתווכח ..

את יכולה לראות בעצמך עם מה מורות לג'אז רוקדות. ודווקא היום כשקניתי את הנעליים שאלו אותי אם אני מתכוון לנעלי ג'אז (כשאמרתי בלוך) אז אמרתי כן. לילה טוב

נעלי ג'אז קלאסיות הן במבנה של נעל

בלט עם סוליה נוקשה ולעיתים עקב (להגבהה) נעלי הבלוך קיבלו את הכינוי "נעלי ג'אז" מכיוון שכשמישהי אומרת לך שהיא הולכת לשיעור ג'אז ספק אם היא מתכוונת למוסיקת ג'אז אמיתית (לרב הכוונה למוסיקת אמ.טי.וי) אין לי צורך במורות לריקוד שכן אני רוקדת מקצועי כבר 10 שנים.

אין כזה דבר ג'אז אמיתי ..

בג'אז יש תקופות כמו בכל סגנון ריקוד אחר ולג'אז שאת מתכוונת זה יותר הריקודים בסגנון קברט וכל הסגנונות האלה של ניו-יורק (דיאנה קרל, אטה ג'מס, גו'רג' גרשווין דייב ברובק וכו' וכו'..) אבל היום אנחנו נמצאים בתקופה כזאת שהאמ טי וי תפס את הג'אז וכרגע נעלי בלוך מצוינות לרקדני הג'אז. וכמובן שהן בכללי נעלי ריקוד ואפשר לרקוד איתן הרבה דברים בגלל המבנה האנטומי שלהן, בגלל איך שהנעל בנויה ואיך שהיא מחזיקה את הרגל. אגב, אתמול הייתי בבילטינו (ת"א) בסלסה והנעליים באמת מצוינות, מחזיקות את הרגל כמו שצריך ונוחות מאוד לריקוד

אמרת יפה...

"הן בכללי נעלי ריקוד ואפשר לרקוד איתן הרבה דברים" אך אין דבר כזה "האמ.טי.וי תפס את הג'אז". הג'אז היה וישאר מה שהיה. למוסיקת האמ.טי.וי יש כינויים רבים וסגנונות ריקוד רבים, חלקם מושפעים מהג'אז וניתן להבחין בהם באמלנטים מובהקים של הג'אז הבסיסי אך אין זה אומר כי זה הוא בעצם ג'אז. לסלסה הנעליים באמת נראות לי מתאימות, לסגנונות אחרים שדורשים מתיחה מלאה של הרגל (פוינט) הן פחות טובות מפני שהן לא מאפשרות מתיחה טוטאלית (מניסיון אישי ושוב לדעתי). עזוב את הויכוח, סך הכל התענייתי איזה נעליים קנית.

yaarangel

New member
*נדחפת*../images/Emo9.gif

טוף דבר ראשון. שלומלום כולם אני יערה מאזור המרכז..כבר הרבה זמן אני קוראת פה בפורום והיום החלטתי להצטרף..אז אממ..הנה אני
בקשר לנעלי ג'אז אני רוקדת 7 שעות בשבוע ויש לי את שני סוגי נעלי הג'אז המדוברות<נראה לי>. אז ככה אני רואה שכבר ניהלתם דיונים איזה סוגי נעליים אלה בדיוק ככה שאני לא צריכה להרחיב רק רציתי לשרשר תמונות של שני הסוגים כדי שתיראו את ההבדלים.. נעלי בלוך-מזכירות מאוד נעלי ספורט,בעלות עקב מפוצל בד"כ בצבע שחור חלק או שחור עם פס בצבע מסויים.לרוב עולות בסביבות ה-400 ש"ח הן נחשבות הטובות יותר מבין שני הסוגים ולכן הם גם יותר יקרות.הן תומכות בקשת של הרגל ומתאמות לריקודים.הסולייה שלהם כמו שכתבתי כבר מפוצלת לשני חלקית על מנת להדגיש את הפויינט ולאפשר מרחב תנועה גדול יותר.שכחתי משו
<תקנו אותי אם אני טועה,לא עשיתי ממש מחקר או משו..
> נעליי ג'אז פשוטות- מזכירות במבנה הרבה יותר את נעלי הבלט הן גם בעלות סולייה מפוצלת בדיוק בגלל כל היתרונות שכבר כתבתי בנעלי הבלוך.אבל,הסולייה של הנעליים הפשוטות גמישה יותר דקה יותר ונמוכה יותר. הבד שממנו עשויה הנעל עצמה יותר גמיש דק וזול ופחות מחזיק את הרגל.שוב..שכחתי משו
אה כן בד"כ עלות בסביבות 150 ש"ח. <תקנו אותי אם אני טועה,לא עשיתי ממש מחקר או משו..
> צירפתי תמונה של הבלוך
ואני ישרשר אחר כך גם תמונות של שניהם ביחיד ושל הפשוטות יותר. ואממ..זהו.
מקווה שעזרתי.

למעלה