*נדחפת*../images/Emo9.gif
טוף דבר ראשון. שלומלום כולם אני יערה מאזור המרכז..כבר הרבה זמן אני קוראת פה בפורום והיום החלטתי להצטרף..אז אממ..הנה אני
בקשר לנעלי ג'אז אני רוקדת 7 שעות בשבוע ויש לי את שני סוגי נעלי הג'אז המדוברות<נראה לי>. אז ככה אני רואה שכבר ניהלתם דיונים איזה סוגי נעליים אלה בדיוק ככה שאני לא צריכה להרחיב רק רציתי לשרשר תמונות של שני הסוגים כדי שתיראו את ההבדלים.. נעלי בלוך-מזכירות מאוד נעלי ספורט,בעלות עקב מפוצל בד"כ בצבע שחור חלק או שחור עם פס בצבע מסויים.לרוב עולות בסביבות ה-400 ש"ח הן נחשבות הטובות יותר מבין שני הסוגים ולכן הם גם יותר יקרות.הן תומכות בקשת של הרגל ומתאמות לריקודים.הסולייה שלהם כמו שכתבתי כבר מפוצלת לשני חלקית על מנת להדגיש את הפויינט ולאפשר מרחב תנועה גדול יותר.שכחתי משו
<תקנו אותי אם אני טועה,לא עשיתי ממש מחקר או משו..
> נעליי ג'אז פשוטות- מזכירות במבנה הרבה יותר את נעלי הבלט הן גם בעלות סולייה מפוצלת בדיוק בגלל כל היתרונות שכבר כתבתי בנעלי הבלוך.אבל,הסולייה של הנעליים הפשוטות גמישה יותר דקה יותר ונמוכה יותר. הבד שממנו עשויה הנעל עצמה יותר גמיש דק וזול ופחות מחזיק את הרגל.שוב..שכחתי משו
אה כן בד"כ עלות בסביבות 150 ש"ח. <תקנו אותי אם אני טועה,לא עשיתי ממש מחקר או משו..
> צירפתי תמונה של הבלוך
ואני ישרשר אחר כך גם תמונות של שניהם ביחיד ושל הפשוטות יותר. ואממ..זהו.
מקווה שעזרתי.