הייהיי

Sacred Lie

New member
הייהיי ../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

טוב לפני הצעקות, לא הייתי פה איזה 4 ימים (כן הייתי בדיוק לשניה אבל בשביל לפתוח סיכום שבועי וזה) וחזרתי אתמול מהסמינר (שהיה מממממממממממממממש טוב) ואז הגעתי הביתה אמרתי " הוו צריך להכנס לפורום" ואז קלטתי ש...... ה' ישמור כמה נצל"שים! מה אתן רציניות? למה יש OFF ??????... אני ממש רצינית ואי אפשר כל פעם העביר את ההודעות שלכן לשרשור אחר, זה מוגזם. אח"כ זה גם קשה למי שנכנס , נגיד ומישהו נכנס לפה וקורא הודעת שאלה של מישהי, ולדוגמא יום יומיים אח"כ נכנס שוב ולא מבין לאן היא נעלמה, כי מסתבר שאני העברתי את זה לשרשור שאלות, ואז הבנאדם מסתבך עם למצוא את זה. אני לא אומרת את זה מעצלנות או משהו זה פשוט לא טוב. למה מראש לא להיות הגיוניות ? ואם יש שרשור OFF פתוח , לא לפתוח נצל"ש בהודעה רק כי אין בה יותר מדיי הודעות ואתן רוצות שזה יהיה בולט. זה שתפתחו שרשור חדש או תנצל"שו עושה יותר בלאגן ממש שאתן חושבות!! אני מבינה שהפורום מלא בהודעות ואתן רוצות שיתייחסו להודעה שלכן ויראו אותה. אבל זה לא משנה איפה תכתבו את זה, יראו אותה!! לדוגמא מישהי ממכן פתחה הודעה של עזרה לעבודה בספרות, לא הספיקו אפילו לענות לה, ומישהי אחרת פתחה נצל"ש!!! ועוד כתבה משהו שבהחלטטטטטטטט מתאים לOFF זה נראה לכן הגיוני????? זה כמו שמישהי תתחיל לדבר, ותעצרו אותה ותשאלו שאלה אחרת לגמרי. זה בדיוק ככה באמת! ויש שרשור שאלות, והוא לא כ=ז=ה מלא. הוא מלא אבל לא צריך להגזים, אז יש לכן שאלה? תכתבו שם, גם אם הוא מפוצץ.. ומי אחראית על שרשור העדכונים/הודעות וכל זה? אני לא רואה שזה נפתח בכלל, ואני פתחתי אותו בפעם האחרונה. האחראית נראה לי שזו אור .. בכל מקרה, בבקשה תשתדלו לשמור על זה, בקושי יש לי זמן להיות פה גם ככה,וגם כשאני פה במקום להגיב ולהיות חלק אני רק מזיזה שרשורים חחחחחח, אני יודעת שזה מה שאני אמורה לעשות אבל ממש הגזמתן הפעם. אני רוצה שהפורום יהיה מסודר ושיהיה כיף ונוח לגלוש, בשבילנו (כןכן גם בשביל הסמויים שלא רוצים לכתוב
) אזזזזזזז. בבקשה להתייחס לזה !

Emergency Exit

New member
../images/Emo45.gif צ'וצ'ו יפהשלי!../images/Emo23.gif אני מבינה אותך..

(אפילו שכן, אני מודה, שגם אני פתחתי נצלש אחד אבל סתם כי הוא היה כבר מפוצץ בנצלשים, וכדי לשים ת'תמונות של הבובות של הסרט, כי דיברנו על זה באותו שירשור.) אבל באמת, חלאס! יש פה אנשים שעדיין לא יודעים לשרשר בכלל או לשים ת'הודעה שלהם איפהשהוא ופותחים הודעות על אה ועל דה סתם ככה
וזה באמת משגע, ואני מחפשת פה שירשורים כמו התמונות או הסיכום ואני לא מוצאת כי הכל מפוצץ בסתם הודעות. יש שרשור שאלות, יש OFF, ויש נצל''שים לשירשורים אחרים שזה לעיתים רחוקות. אז פסדר יש אנשים שצריכים ללמוד, אבל אתם רואים שאין פה סתם הודעות פתוחות, אז אולי זה אומר שאתם לא בסדר?! כל הכבוד ירדני את מנהלת משו משו!

Sacred Lie

New member
כפרה עליך../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

ומסכימה עם כל מה שאמרת. ואני בטוחה שאת לא תפתחי סתם נצל"שים , את יודעת לשרשר

Kawaii Me

New member
../images/Emo45.gif

ברור שאת צודקת וזה נוראי שעושים כאוס מפורום חח:) אבל אני חפה מפשע

xXx Lilo xXx

New member
העיקר שחזרת XD../images/Emo29.gif

ואל תדאגי, אנלא אעשה בלגן בזמן הקרוב...
טיול שנתי דפוק באילת לשלושה ימים

noam270

New member
../images/Emo45.gif

צודקת... אם גם אני תרמתי לבאלגן (ואני לא זוכרת כי יש לי זיכרון של זבוב) אז נשים לב יותר...
את אחלה של מנהלת פורום ד"א....

למעלה