אולי רפוש מ3510?
ר רפוש rafush New member 5/1/04 #23 אכן כך ידידי... וזה פורום עם הרבה סיפורי סבתות וזה יותר אתר של חדשות מאשר פורום, דרך אגב אין אפשרות להגיב בפורום ההוא מפלאפון, כך שנראה לי שאני לא יכנס אליו רק כדי לקרוא הודעות משעממות.
אכן כך ידידי... וזה פורום עם הרבה סיפורי סבתות וזה יותר אתר של חדשות מאשר פורום, דרך אגב אין אפשרות להגיב בפורום ההוא מפלאפון, כך שנראה לי שאני לא יכנס אליו רק כדי לקרוא הודעות משעממות.
B BigKay New member 5/1/04 #26 כי היתה להם אינפלציה של מגיבים. ובמקום למחוק כל הזמן הודעות או לחסום ניקים נתנו לכתוב רק למאושרים
B BigKay New member 5/1/04 #27 ושאלה לי אליך: כל האתרים שאתה נכנס עם המכשיר שלך, זה הכל במסגרת הwap והתשלום הוא רק 9.90 לחודש?
ר רפוש rafush New member 5/1/04 #28 אכן כך... מן הסתם אורנג מפסידים בגללי הרבה כסף! דרך אגב הייד פארק פעיל רק מתי שמנהלי הפורום ערים?
ר רפוש rafush New member 5/1/04 #30 אז מה אמרת... שצריך אישור על כל הודעה שכותבים שם? אם הוא פעיל 24 שעות המנהלים צריכים להיות ערים 24 שעות?
אז מה אמרת... שצריך אישור על כל הודעה שכותבים שם? אם הוא פעיל 24 שעות המנהלים צריכים להיות ערים 24 שעות?
ש שיSY New member 5/1/04 #31 כנראה שלמי שיש אישור בפעם הראשונה אז הוא יכול להגיב מתי שרוצה. אבל מי שמבקש להכנס (ולהגיב) בפעם הראשונה צריך אישור.
כנראה שלמי שיש אישור בפעם הראשונה אז הוא יכול להגיב מתי שרוצה. אבל מי שמבקש להכנס (ולהגיב) בפעם הראשונה צריך אישור.
B BigKay New member 5/1/04 #33 צודק. המגיב צריך אישור פעם אחד צריך להתחנן לפניהם כמה פעמים עד שיתנו לך אישור כתיבה לפורום הקדוש..