היידן כריסטנסן

לייקווש

New member
היידן כריסטנסן

שלום לכולם אני חדשה פה ורציתי להגיד שזהו בהחלט הפורום הישראלי הכי טוב שיש לסרטי מלחמת הכוכבים ואני שמחה להצטרף אליו ורצית לשאול אולי משהו יודע פרטי על השחקן שמגלם את אניקון (היידן כריסטנסן) אני ממש אוהבת אותו ולפי דעתי הוא שחקן מדהים (חח לא רק ביופי) אז אם תוכלו להביא עליו פרטים מה הוא עושה היום ובאיזה סרטים חדשים הוא אמור לשחק וכדומה..

uroren

New member
שלום וברוכה הבאה! ../images/Emo9.gif

אי אפשר להגיד שאין לך טעם טוב
על היידן את יכולה לקרוא כאן. הקישור הזה- יביא אותך לגלריית תמונות בה ניתן לראות תמונות מסרטים בהם הוא השתתף/עתיד להשתתף. ואני מניחה שגם חיפוש בגוגל אפעם לא מזיק
בהצלחה- ושוב, ברוכה הבאה
דמבו ^^

לייקווש

New member
וואי...

תודה רבה לך איך התרגשתי ואני מאוד ישמח עם למישהו יש עוד מה להוסיף עליו... אהה ואני מניחה שסרטי למלחמת הכוכבי לא יהיו נכון?? למרות ששמעתי משהו שכן עוד מעט מתחילים לסיים אותם..

henney

New member
3>

רוב הבנות שאני מכירה יראו מלחמת הכוכבים רק בגללו. לגבי חוץ אי אפשר להגיד כלוםXD אבל לגבי כושר המשחק שלו אפשר לערוך דיון שלם. יכול להיות שזה באמת הוא... או שזה התסריט עצמו שגרם לו להגיד משפטים כ"כ מפגרים (כמו בסרט השלישי בדירה של פאדמה לפני שהוא רואה אותה מתה בלידה, היא מסרקת את השיער. השורות שם כ"כ מטופשות שהתביישתי להסתכל)

uroren

New member
אל תאשימי את השחקן במילים שהתסריטאי שם לו בפה

(רואים שאני עצמי חובבת גדולה של היידן לא?
) אבל גם בתור אחת שלומדת משחק (מגמת תיאטרון :-O) אני יכולה לומר לך שהטקסט בסרטים הוא בוודאות לא היה זה שמשך את הצופים הרבים. אם תמצאי אדם שיגיד לך שהוא אוהב את מלחמת הכוכבים אך ורק בגלל הדיאלוגים השנונים שלה- אני אוכל את הכובע המטאפורי שלי. אבל ברצינות, עם דיאלוג כזה- גם השחקן המנוסה בעולם היה יוצא טמבל ^^ במקרה כזה- שיודעים מראש- שמים על מיוט ופשוט בוהים בהיידן
אני לא אומרת שהוא השחקן הטוב בעולם, שלא תביני לא נכון. אני אומרת שצריך לשפוט גם לפי סרטים אחרים
יום טוב ומלא היידן לכולנו
דמבו ^^

henney

New member
כן זה בערך מה שחשבתי

למרות שראיתי שיפור עצום בין המשחק בסרט השני לשלישי אבל כן, התסריט לפעמים דופק את השחקן לגמרי... אבל גם ה"פרצוץ מרוצה מעצמו" "פרצוף בכייני" לא דיבר בעדו =/ ותאמיני לי גם אני מעריצה לא קטנה שלוXD בהתחשב בפוסטר הענק שלו שתלוי לי על הקיר ועל התמונות של הלוקר שלי D:

uroren

New member
אוה, פוסטר ענק שלו ;-;

איפה קנית פוסטר ענק שלו? ~מתבכיינת בהיסטריה כמו תינוקת כי אני רוצה גם~ אבל את צודקת. הוא לא שחקן המאה אבל אי אפשר להגיד שהוא שחקן גרוע. הוא בסדר, ואני בטוחה שככל שהוא יתפתח בעולם הסרטים יתפתח גם המשחק שלו. ואולי עוד כמה דברים ~אהמקוביותבבטןאהמ~ לא שחסר לא, כן?
בקיצור. נסכם את הדיון הזה באמירה פשוטה- שאומרת הכל: "הייידןןןןןןןןןןןן תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111222333מליוןשמוניםוארבע"
דמבו ^^

uroren

New member
לו* יא אהבלה ../images/Emo6.gif

מה שמחשבה על הקוביות של היידן עושות למוח המסכן שלי
דמבו^^

henney

New member
איכשהו... זה פורום מלחמת הכוכבים, לא היידן

בכל מיקרה.. כן הוא חתיך וקניתי את זה באייקון ונכון, בנקמת הסית' עצרתי את הסרטXD וביקשתי שיביאו לי מים כדי שאני אוכל להתרווח ולהסתכל ובכל זאת...

baglemaster

New member
לפחות הוא משחק יותר טוב

מאורלנדו בלום... אני שונא כאלה שאוהבים שחקנים רק כי הם חתיכים. למרות שבסרט השלישי המשחק שלו בהחלט הגיע לרמת סביר+

henney

New member
צודק

אורלנדו בסדר לעומת היידן בסרט השני או ג'ייק מהסרט הראשוןןןן יווו זה היה נורא. אבל בנות שיטחיות אוהבות סרטים רק בגלל השחקנים שהשחקנים ניראים טוב (או אוהבים אותם רק כי הם ניראים טוב) די מעצבן אבל זה עובר... תמיד עובר

לייקווש

New member
חח..

גם לפי דעתי הדיאלוגים הם לא הכי משהו אבל בכל זאת זה לא אשמתו ... חח לגבי זה שאמת שעצרת את הסרט כדי שיביאו לך מים חח גם לי זה קרה הוא פשוט כבש אותי... אני מתה שיצאו לו עוד סרטים ובכללי אני מתה שיצאו סרטי השמשך לסדרת הסרטים המופלאה הזאת שכבשה מיליוני צופיים..

uroren

New member
אווץ'... :-S

זה שפיטה קצת לא הוגנת. אני לא חושבת שלפי השרשור הזה אפשר לקבוע שאני שיטחית. התחלתי לראות את מלחמת הכוכבים בסרט הראשון- לפני שהיידן הופיע. ואחרי הסרט לא יכולתי להפסיק לחפש מידע על הסאגה כי כ"כ התלהבתי. נכון- היידן זה בונוס- אני לא אשקר. אבל הייתי אוהבת את הסרטים באותה מידה גם אם היה משחק את אנאקין איזה גיבן סתום עין
אם לא התכוונת ספציפית אליי- אני מתנצלת, אבל זה נראה ככה X_X דמבו ^^

baglemaster

New member
לא זאת היתה הכוונה

סליחה... הכוונה היתה לכל אלה, ותאמינו לי, אני מכיר די הרבה, שראו את הסרטים בגלל נו... החתיך הזה.. אה, כן.. היידן.

Gilliana

New member
מצטערת, נכון לעכשיו אין שום כוונה כזו

מבחינת ג'ורג' לוקאס לפחות - שהצהיר כי סדרת "מלחמת הכוכבים" סגורה וחתומה.

henney

New member
אין שום כוונה

כן גם לי זה היה בונוס לא קטן;) אבל כשאמרתי את זה התכוונתי לבנות האלו שתולות על כל החדר תמונות ומחפשות באינטרנט ומשנות את השם משפחה ומתכננות את הילדים והבית וכו' ואז.... אחרי איזה כמה שבועות של חפירה בשכל הן "שוכחות" אותו ו"עוברות" לחתיך אחר (כל מה שכתוב בשורה השנייה די קשור אליXD) וכן, בהחלט הרבה שואלים אותי אם אני אוהבת את הסרטים רק בגללו, ואני עונה להם ש"בטח! בכלל... הסרטים שאני הכי אוהבת הם הישנים (שהם לא בכיכובו)" אז ככה אני מסיימת את הדיאלוג

יפעת777

New member
האמת שאני לא מתלהבת בכלל מהשחקנים בטרילוגיה

החדשה. הם לא משתווים לאלו שבטרילוגיה הישנה. בכלל את "מתקפת המשובטים" ו"אימת הפאנטום" לא אהבתי היה משעמם ורדוד והמשחק של השחקנים היה גרוע, חוץ משל ליאם ניסן.

henney

New member
יאפ מסכימה

ליאם היה נהדר אבל אני חושבת שהתסריט עצמו עשה להם עוול. נטלי הייתי חמודה, יואן היה מעולה, היידן טעון שיפור, ג'ייק היה מזעזע. הסרט השלישי היה הכי טוב מכולם. והטרילוגיה הישנה!!!! אני לא יכולה לשפוט

למעלה