היידי גייט

Yaniv-DC

New member
היידי גייט

אז מה היה לנו הפעם? 11 הגדולות פלוס היידי בת ההרים. והפעם... שלב המשימות. כךחולקו להן הבנות לשלוש קבוצות שיצאו לדייטים לא קונבנציונאליים עם אוואן שלנו. הקבוצה הראשונה יצאה לקטוף ענבים בבוץ הצרפתי. "העבודה שלי מלוכלכת ואני רוצה לראות מי לא תקטר על קצת ליכלוך". הקבוצה השנייה יצאה להניע רכבת קיטור כמו בימים של פעם. "אני רוצה לראות מי יכולה לעמוד בעבודה קשה בתנאים לא נוחים, כי אני לא יכול לספק תנאים טובים". הקבוצה השלישית והאחרונה יצאה לגרף קקה של סוסים. "רציתי לראות מי תעמוד בריח, כי אחרי העבודה גם אני לא מריח משהו". ואז... בזמן הפיטפוטים של הבחורות, מתפוצצץ פרשת היידי - הבחורה ("יש לו 50 מיליון דולר, הוא בטח לא יודע מה לעשות איתם ואני בנקאית".) מתברר חובקת בחבר ובאה לתוכנית בשביל... נו, הכייסף. אוואן בסוף מדיח את היידי שעורכי התוכנית עשו עבודה טובה בהעצמת תכונותיה הביצ´יות, ובוחר בזורה, אליסון, מוג´ו, פרינסס ליאה, ודונה, ואיך לעזעזל לקחתה את הפרינסס ולא את דיינה? נו, בשבוע הבא יאלץ אוואן לספר לנבחרת שאין לו בעצם גרוש על התחת, אבל אל דאגה, לבחור כבר חוזה פרסום מבטיח ל...תחתונים. היו סמוכים ובטוחים שהוא עני, כבר לא יהייה. ולמי שפיספס - יום חמישי הקרוב, 8 בערב (7 סנטרל) שידור חוזר של שני הפרקים הראשונים. בירכותינו לזוכים!

greeneyes3

New member
נשרפו לי כמה פיוזים../images/Emo99.gifכשזאת...

בחדר הסמוך,הביעה את דעותיה שהבחור:ג´ו הטרקטוריסט,הוא "חםםםם"...וחתיך....ויש לו אחלה גוף...חחחחח לא ידעתי שאני מסוגל להוציא יצרים ניאונדרטאליים של קנאה ובוז לתכנית המאחלואה(שאני "אגב" גם צפיתי ועשיתי FLICKING בינה והמוזיק אוורדס בABC)הזאת... איך חשפתי עצמי בגלל התכנית הזולה הזאת? איךךךךךךךךךך........... הקיצר,נחכה לשבוע הבא לראות איך ה"שיט" יתחיל להתיז לצדדים בסילונים על-קוליים(איך המטפורה?) כשהבחורות יגלו שהוא תפרן... בינתיים הבחור יושב בכבוד על כיסא הקריינות של ET ב7 כל ערב (או שרק הערב הופיע לכבוד התכנית שלו?) בCBS,כןןן ניחשתם נכון...התכנית היא התנך של האשה בחדר הסמוך... איזה מוסר נמוך יש בבית הזה...אמת? לא מתבייש... התרגלתי לעניין

למעלה