היידה דוק

talsa9

New member
היידה דוק

מתוקף תפקידי כמפיקת הפרוייקט - מה עם המסמכים?? אם צריך לחץ פיזי, אני מגיעה מיד
וחוץ מזה, את צריכה להוציא את המשפט "הרופא האחרון תמיד צודק" מהלקסיקון שלך לאלתר !!! זה גם הרופא שנשארים אצלו, וזה רחוק מלהיות מובן מאליו. בעיקר אחרי סיבובים אינסופיים בין רופאים מכל הסוגים, שלא צודקים... ובנימה נרגשת זו, מחכה לקריאתך...

זה על ה-to do list שלי.

אני כל יום מעלה את זה עוד דרגה. מכוון שאין לי מסמך כזה מוכן, אני צריכה לשבת ולכתוב אותו, פשוט מאז חזרתי מלונדון היו לי כל כך הרבה דברים עלךשות שלא התפנתי. אבל לא שכחתי. ובאשר לביקורת שלך, אני לא מקבלת אותה. לכל אחד יש את הרופא הזה שלאחר שאחרים נכשלו מגיע לאבחנה הנכוןה. זה לא בגלל שהוא יותר טוב בהכרח. במקרה שלך, היה צריך הרבה דמיון כדי לחשוב באמת שיש לך קושינג. זה שונה מעינבל, שאצלה, זה פשוט לא יכול להיות משהו אחר, ואצלה הדיחוי של 5 שנים באבחנה הוא באמת מחדל. את מבינה אותי? עכשין נכון שמעבר לאבחנה יש דברים אחרים אצל רופא. ופה אני מסכימה (ומסמיקה בעת ובעונה אחת כשאני אומרת את זה), שכנראה יש לי קשר טוב וחברי עם הפציינטים וטוב להם עם זה (לרוב). את יודעת למה זה? זה בגלל שאני לא ממהרת לרמפאה הפרטית שלי. צר לי לומר זאת, אבל זה חלק גדול מהמציאות. אני לא מרגישה שאני צריכה לראות 50 חולים ביום, או שהמרפאה הפרטית שלי מחכה. אז אני לוקחת את הזמן לשמוע את הסיפור של החולה, אני גם לרוב זוכרת פרטים אישיים. אני לא מתאמצת, זה באמת מעניין אותי כל הסיפורים האלה. ואין לי ספק שזה נותן הרגשה טובה לפציינט. איך לא? זה רוב הסוד. אולי עוד קצת נסיון, אסרטיביות בלי פאניקה ויש לך את המתכון. אין כאן מיסטיקה.

באיו

New member
כמה שזה נכון!

עובדה באמתשכמה שהקושינג שלי היה "ברור" עשרות רופאים פספסו אותו... רופאי משפחה, נוירולוגים, אורטופדים, רופאי עור, פסיכיאטרים, כאלה שקשורים לתחום ולא קשורים... הייתי מאושפזת חודשיים!!! בית חולים שלם ואף אחד לא עלה על זה... והרופא האחרון- זה כמובן זה שנשארתי אצלו אבל רופאים הם בני אדם... מי יודע אולי בעתיד גם הוא יפספס משהו? למרות שאצלי באמת זה היה מחדל לאורך כל הדרך... גם משך הזמן עד שאבחנו, גם הטעות שעשו ב CT (צילמו לא מה שהיה כתוב בהפניה... שזה מחדל ממש רציני) גם איבדו לי איסוף שתן של מבחן מינון נמוך וגם הבדיקות שלא איבדו- הופיעו לפי תאריכים מבולבלים במחשב ככה שנרשמו תוצאות לא נכונות בגלל האיסוף שנעלם... צרות כמו שאומרים באות בצרורות... בטח המנתח שלי יטוס לחול יומיים לפני הניתוח ויחליפו לי מנתח עם המזל שלי!!! נו... שיהיה... העיקר שהתוכים שלי איתי וכל בוקר מעירים אותי "אני תוכי טוב.. עינבל בואי" ואח"כ "קיס.. כל הכבוד" ושרים לי "לה לה לה לה לה " הם מאוד מוזיקליים ולא מזייפים... אבל קשה להם קצת לזכור את המילים אז אני מוותרת להם- העיקר שישירו
ולמי שממש רוצה לצחוק עליי- לפניכם חלק מהשירים שאני שרה להם: שיר בבוקר- כשאני שמה מים נקיים ואוכל טרי: "זרעונים, גרעינים / אוכל טוב גם טעים / שם לרוב שם לרוב / בו-קר טוב" שיר צהריים כשאני חוזרת מהאוניברסיטה וכל החדר אנדרלמוסיה ובלאגן (הם חופשיים כמובן ללא כלובים): "תוכי קטן תוכי קטן / תוכי קטן עשה בלאגן / תוכי טוב תוכי טוב / מי עשה בלאגן לרוב? / מי בילגן את האיזור? / כמובן תוכון אפור" יש גם שירי אחה"צ ולילה אבל נראה לי שעשיתי לעצמי מספיק פאדיחות ללילה אחד.. אז נסיים בסתם שיר חיבה כללי תוכון ירוקון / חמוד הוא המון / תוכי מתוק / לעולם לא ישתוק / בוטנים יפצח / פקאן מפזר / תוכי חכם הוא / אבל קצת ממזר אין על התוכים שלי מתה עליהם... לילה טוב לכולם וכמו שהם אומרים "קיס"

talsa9

New member
את מסמיקה בצדק

(יפה לך אדום...) בדיוק לפני כמה שעות חשבתי על זה. הייתי אצל רופאת נשים, אחרי התקף לא נורמלי של כאבים פנימיים בבטן התחתונה, שהיו ספק דלקת שלפוחית ספק משהו גניקולוגי - עדיין לא ברור. זו הפעם הראשונה שאני אצלה, וכידוע, אני פרוייקט לא קטן. היא התייחסה אלי נורא. שוב פעם ההשפלות המוכרות מכל השנים בהן עברתי מרופא אחד לאחר. היא אפילו לא הסתכלה עלי פעם אחת במשך המפגש הזה, שלא לדבר על קוצר הרוח והחיפוף. אומרים שהיא רופאה-תותח. לא יודעת. אולי היא מקצוענית יופי. אבל היא לא יכולה להיות תותח אמיתי אם היא מתייחסת ככה. בלי קמצוץ של חמלה, הקשבה, מבט, סבלנות. וזו לא מרפאה פרטית. אני חושבת שזה תלוי בבן אדם, עד כמה הוא אוהב אנשים ועד כמה הוא אוהב את המקצוע שלו. ובגלל זה המשפט הזה, שאת חוזרת עליו, רחוק מלשקף את התמונה המלאה. עכשיו, כשאת מכירה אותי בצורה המקורית שלי, אם את רוצה לראות תמונות שראיתי השבוע לראשונה, שצולמו כמה שבועות לפני הניתוח, רק תגידי ואשלח לך. תיווכחי שקושינג-זה-קושינג-זה-קושינג. מתערבת איתך שאת אפילו לא ממש זוכרת אותי ככה...

talsa9

New member
אין עליך ../images/Emo24.gif

עכשיו את מבינה למה את חרוטה בספר דברי הימים שלי??? תגידי, את זוכרת אותי ככה? כל מי שאני שואלת עונה לי ש"כן ולא". מזעזע. הכנסתי תמונה לתיק הרפואי שלי (הוא כבר קלסר עב-קרס). טוב מראה עיניים... מחכה לקריאתך, ומתייצבת דום... (כן, כן, זה תפקידי, ואני אמשיך לנסות להכתיב קצב בבית הזה...)

talsa9

New member
אני אוהבת

את השעות האלה של הלילה. חוץ מזה, השתבשה לי השינה לחלוטין... ואם תשימי לב - גם את ערה עכשיו...

IאילהI

New member
אני מתעצלת

להתארגן לשינה ואוהבת בעיקר לישון בשעות הבוקר... חבל שזה לא תואם את העבודה... אוטוטו נגמר החופש הגדול

talsa9

New member
גם אני בחופש

אמנם כבר מזמן לא מלימודים, אבל מהעבודה. גאון מי שהמציא את החופש, אבל ממש לא אכפת לי לחזור לעבוד. שיחק מזלי, ואני מתה על העבודה שלי.

IאילהI

New member
גם אני מזמן לא בלימודים

אבל אני מורה ועוד לא החלטתי אם אני אוהבת את זה או לא ואם זה יהיה המקצוע שלי כשאהיה גדולה. זה משתנה כל יום בהתאם לרמת הסיפוק ולרמת החוצפה... בכל מקרה אף פעם לא משעמם... טל, לא תאמיני איזה חלום הזוי היה לי הלילה. בגלל שרגע לפני שהלכתי לישון קראתי את ההודעה שלך בפורום חלמתי שאני נכנסת למעלית איפשהו בבניין משרדים בתל אביב ואני רואה שם בחורה רזה ויפיפיה (זו את) בקומה הבאה מצטרפת בחורה שנראית חולה ומלאה (עינבל) וכשאנחנו יוצאות מהמעלית ד"ר קרן נמצאת שם ואומרת "טוב שהצלחתי לאסוף את כולכן" והיא הכניסה אותנו לרכב שלה ונסענו אלי הביתה. יותר מזה אני לא זוכרת... חלום מטורף....

talsa9

New member
גדול!!

זה ממש ברור. החבורה הבעייתית עם המבוגר-האחראי שלה... דוקטור, לכבוד הוא לך!! האמת, מוצא חן בעיני להיצרב אצלך בראש בתור "רזה ויפיפיה". איזה מזל שלא דיברנו לפני חודש-חודשיים...

IאילהI

New member
טוב תראי

הד"ר לא מפסיקה להתלהב ממצבך המשופר (עייני ערך השירשור הזה בעצמו). חוצמזה אני לא בעייתית (בתחום הזה) אבל אין ספק שהד"ר היא היא....

בנות בנות, מה יהיה איתכן?

חלומות, מסיבות ,מתחיל להיות מעניין. יש לי הצעה, ניזופ מפשג לאחר הניתוח של עינבל, אירע שגם היא תרזה שוב ותחזור לאיך שהיא נראתה קודם. אגב יש לי תמונות שאנח משתמשת בהן בהרצאות שאני נותנת על הנושא. על מקרה אמיתי של בחורה עם קושינג לפני ואחרי. אנזה להעלות אותן כאן. טל את כבר יודעת, אבל זאת תהיה השראה לעינבל.

תיקונים

זה כבר הפך לבתי מובן לגמרי. אז ככה. ניזום, אחרי, שאני, אנסה. ובטח השארתי עוד טייפוס, זה משגע אותי.

למעלה