היידה ביבי

היידה ביבי

לפני שאני אתחיל לכתוב את דעתי על ביבי ראוי לציין שאני שמאלני ולא חשוד באהדה לאריק או לביבי. מר נתניהו נזרק מראשות הממשלה לפני שלוש שנים בעיקר בגלל שפלג את העם. מאז הוא טרח לציין שלמד לקח והשתנה. האמנם?? האם מישהו מאמין למלה ממה שאמר נתניהו במרכז? האם מישהו מאמין שביבי היה מגרש את עראפת? ממוטט את הרשות? כובש את השטחים? לא הולך לועידה איזורית? מצפצף על הלחץ האמריקאי? בוודאי שלא אבל האיש היה שקרן, שניזון מפילוג ושנאה ולא השתנה. אני ממש לא תומך בשרון אבל משוכנע שטובת המדינה עומדת מול עיניו (גם אם אני רואה את הטובה הזו אחרת). על ביבי אני לא יכול להגיד זו. דרך אגב הראשונים שיודעים זאת הם המתנחלים שמעדיפים את אריק כי הם יודעים שעל ביבי אי אפשר לסמוך.

ים ושמש

New member
דווקא לא.

אבל כמי שעוקבת אחר הנושא כבר 7 שנים-אני זועמת על רצח האופי המגמתי שנעשה לו מטעמים פוליטיים. כמי שעומדת על עקרונות הדמוקרטיה-אינני מוכנה לקבל את הצביעות המתנהלת סביבו. הוא לא יותר גרוע מאחרים-אבל אותו מגישים כעולה על מזבח התקשורת. יצרו סביבו מחול שדים,שאני כאדם חושב,לא מוכנה לקחת בו חלק! להביט מהצד ולראות כיצד אנשים ממחזרים את אותן הקלישאות-ללא ניתוח, ללא בקרה עצמית-זה מדאיג מאד. תיסמונת העדר.....

ביבי שקרן למה אתה חושב שמאמינים לו?

ביבי פשוט יודע לדבר זה הכול, בשאר הדברים הוא מזיין את השכל חופשי. ויש כאלה ימנים מפגרים חסרי שכל, שחושבים שהוא באמת יגרש את ערפאת. מעניין אותי מה ביבי הולך להבטיח במשא הבחירות שלו, הרי שרון הציע שלום ובטחון והרי ביבי בפירוש, שהוא מתנגד למדינה פלסטינית. אז זאת אומרת שהוא לא רוצה שלום, ואם הוא לא רוצה שלום אז הוא גם לא רוצה בטחון. כי שלום ובטחון באים ביחד, בחיים שלי לא שמעתי על שיש קודם בטחון אחר כך שלום, מה שכן שמעתי זה שעושים שלום ותוך כדי מגיעים לבטחון. בקיצור ביבי מציע לעם בישראל מלחמה, ואת זה הימנים רוצים אחרת הם לא היו תומכים בו.

ים ושמש

New member
נכון אנחנו רוצים מלחמה באויב!

אתה כנראה תקוע עדיין ב"חלום המזרח תיכון חדש"....לבריאות וחלומות פז. ביבי לא שקרן-ומעולם לא שיקר! חבורת אוסלו שיקרה אותנו-לאורך 8 שנים ארורות. בנתיים הפלשתינים הכניסו טונות של נשק-אלפי מחבלים מאירן ולבנון. גידלו דורות של נוער מוסת-שאיתו אתה רוצה לעשות הסכמים קבועים..... איןשלום-לא יהיה שלום-ולא היה מעולם שלום,ללא הכרעה צבאית!

בואי אני אזכיר לך משהו...

מי חתם על הסכם אוסלו?????? רבין ז"ל וביבי,זהו !! לא פרס ולא ברק ולא אף אחד אחר, בסה"כ שני ראשי ממשלה חתמו על הסכמי אוסלו. רבין ז"ל התחיל וביבי המשיך !! אז מה את כל הזמן מאשימה את פושעי אוסלו תגידי לי??? מצד אחד את תומכת בביבי אבל מצד שני את קוראת להעמיד לדין את,"פושעי אוסלו",זה לא נראה לך משונה?? בנתיים הימין בזמנו האשים את ברק שהוא רוצה לחלק את הארץ, וגם בעבר האשימו את פרס שהוא רוצה לחתום על הסכמי אוסלו ובעצם לחלק את הארץ. ומי שחתם היו רק רבין ז"ל וביבי, אז אני לא מבין למה את רוצה להאשים להעמיד את ביבי לדין. הרי רבין לצערנו כבר שילם בחייו, נשאר רק ביבי. תחליטי או שאת רוצה להעמיד אותו לדין או שאת תומכת בו !!

למעלה