הייאוש ...

• פותח הנושא yoli
  • פורסם בתאריך

yoli

New member
הייאוש ...

אני יודעת אפילו מה תגידו עוד לפני שאני כותבת , אבל מעל דף אינטרנט זה נראה קל יותר מאשר בע"פ.. כן שוב יצאתי עם מישהו .. חמוד.. עורך דין. היה ממש טוב. יצאנו שוב. היתי עיפה, חתכתי הביתה , הוא נעלב, ואמר שזה לא זה. לא רצה לנסות לצאת שוב. לפחות היה גבר כדי להגיד. היה לי גם נעלם אחד שעדיין לא שמעתי ממנו. למה כולם אומרים לי שאני יפה, חכמה , מוצלחת. ?. ולא נשארים. .. ?.. התמימות שלי גדולה מידי לגילי, גם הייאוש גדול מידי לגילי. כיאלו היו לי שני חברים ברצף 5 שנים, אז אלוהים נוקם בי? אולי אני אחזור לאקס? אולי לא! אני לא רוצה להרים ידיים. כולם רוצים לזיין. בעיקר גם את השכל, ואח"כ את מגלה שהם אותו דבר. שסתם הם אמרו שהם שונים . הם לא. בחיים לא הייתי כ"כ לבד. בטח חברות שלי אומרות ש סוף סוף אני חווה את מה שהן חוות תמיד. אהבה זה קטע- קטע לא ברור...

מולימול

New member
אני מבין לליבך ...

מקוה שתמצאי מישהו שתהיי מאושרת איתו והוא איתך . . . לא כל יום פוגשים מישהו מיוחד שמתאים לנו ... סבלנות ... בסופו של דבר הוא יבוא

חסוי מ 85

New member
מזדהה

אומנם אני בן ואני לא ידע לעולם (לשמחתי) את ההרגשה שבנים רוצים רק סקס ולא מעבר... אבל בהחלט אני מבין את ההרגשה של להיות לבד וכמה שזה מתסכל... באמת אסור להתייאש אני מאמין שאם מחכים למישהו (או מישהי) טוב/ה אז בסופו של דבר באמת נקבל את זה. לצערי מה שמעניין אנשים בימנו זה סקס, כסף והרבה חומריות. פשוט צריכים לחפש טוב טוב אנשים עם לב טוב ואישיות טובה ולא עם חומריות טובה. לצערי, בקושי יש אנשים כאלו. בהצלחה

yoli

New member
אה לו דווקא סקס

הדגש הוא בכלל לא על זיונים ושבנים רוצים רק סקס.. אלא על הייאוש שבחיפוש

הזוייה

New member
תנסי לבדוק

את עצמך בלבד, איך זה שכל גבר רוצה ממך רק סקס, ומדוע כל גבר שאת יוצאת איתו נעלם. מילים המעלות חרס מרוב שימוש כגון- של יפה, חכמה, מוצלחת.כאילו הוא היה פייטן סקוטי, או דודה פולנייה שבא לה העיקר להגיד משהו. זה משחק חיזור, לוקח להם יובלות עד שהם מאמינים למשפטים שהם מוציאים מהפה. אנשים נשארים איפה שנעים להם. ואף גבר לא יחשוק, יגע או ינסה לגאול ולבעול אם אישה לא משדרת לו שאת גם בעניינים הפרטים הקטנים נמצאים אצל אלוהים, ובעיקר בממלכת הסימנים המאד ברורים. שכך ההכללה הגורפת הזו, שכך הגברים רוצים לזיין, היא שגויה. זה כמו להגיד כל הבלונדיניות טיפשות. נ.ב חבר בגיל ארבע עשרה לא נחשב ממש, וגם חבר בגיל שבע-עשרה. זה גיל נאיבי ותמים, שאגב, את עדיין נמצאת בו. תרפי, גם אם תצאי עם יו"ר הדירקטוריון של שטראוס עלית, הוא יברח אם הוא לא ירגיש שהוא נמצא עם מישהי שנעים לו. בלי כל האבוג'ראס של השופוני –יא –נאס שצריך לעשות כדי לגרום למישהו למצוא חן בעינינו.

מושלמת26

New member
הבדידות הורגת

הבדידות הורגת לאט לאט לאט.... וכן יאוש היא המילה אצלי בכל אופן הרמתי ידים ואני מחכה ליום מותי שזה יבוא יבוא היום הזה כבר מיואשת מהכל בעיקר מהבדידות והריקנות שבי ....

אל תתייאשי

ראשית, חיפוש אחרי קשר רומנטי נכון ומתאים יכול להיות דבר מאוד קשה ומתיש. אבל אלו לא סיבות להיכנע או להרים ידיים. שנית, בדידות וריקנות לא נובעות רק מהיער בן זוג. לא מפסיקים לחיות בגלל שאין בן זוג. תמשיכי לעשות דברים שאת אוהבת, לפתח תחביבים, לנסות דברים חדשים. שימי לב שאת אחראית כלפי עצמך, ושבכמה פעולות תוכלי לשפר את הרגשתך.

זה עוד יקרה, מתוקה ../images/Emo24.gif

פשוט צריך הרבה כוח נפשי וסבלנות. יצאתי לדעתי ללפחות מאה ומשהו דייטים בשנים האחרונות וזה גרם לי כל כך רע, כי התעסקתי רק בזה כל היום וכל הלילה וכל ערב כמעט היה לי דייט, ובשביל מה? לא יצא מזה הרבה- בעיקר כאבי לב ואכזבות. אבל כשהרפיתי מזה- זה הגיע, כשאמרתי שמפסיקה לרדוף ועמדתי מאחורי ההחלטה- כלומר עזבתי את כל האתרי הכרויות, לא יצאתי לדייט כל יום, זה הגיע וממקום לא צפוי בכלל וזה קסום ונפלא
.

תגובה

נסי ליצור קשרים במסגרות, ואז יהיו יותר רגשיים ויציבים. צרי קשרים לאט, בהדרגה ומתוך אהבה.

בארי

New member
../images/Emo13.gif

להרים ידיים אין זה הפיתרון. לא פחות ולא יותר,אני באותו מצב כבר תקופת מה מחיי. לבד עם עצמי ולא ממש מצליח ליצור קשר איכותי. עדיין לא מרימים ידיים ועוד לא מתייאשים,מה שכן,פשוט מנסים עוד ועוד ואולי מתי שהוא,זה בסוף ייפול עלינו. מתי שהוא,בזמן כלשהוא,איפה שהוא,משהו ייפול עלינו
סבלנות. כן אני יודע ומבין,הבדידות הורגת ואפילו רוצחת אותנו,אני מרגיש את זה בכל לילה שאני הולך לישון ואין את מי לחבק מלבד הכרית הנוספת. אבל הסבלנות תמיד משתלמת. תני לזמן לעשות את שלו והאהבה תופיע בדרכה המיוחדת. [למה אף פעם אני לא יכול להקשיב לעצמי !???]

למעלה