הייאוש אינו מרפה

copdavid

New member
הייאוש אינו מרפה

איך אפדר להשלים עם המחלה המחורבנת נזו? איך ניתן להשלים עם זה שאיני יכול לעבוד במקצוע? איך אפשר להשלים עם שכר של 2900 ש"ח לעומת 8000 ש"ח? זה כל כך קשה זה קשה פיזית, נפשית, כלכלית, לזוגיות והרשימה עוד ארוכה... כל כך בא לי לשבור את הכלים, לעבור למקום אחר עם חיים אחרים? ללא דאגות ללא התקפים מחורבנים. אין לי כוחות להתמודדות היומיומית עם המחלה ו... ו... אין לי עוד מילים בראש פשוט קשה!!!!!!!!!!!!!!!!!

moribat

New member
דיוויד-מה לגבי להשלים עם האפילפסיה

בתור משהו עובדתי, ועם זאת להיות מאוזן? מה אתה אומר על זה? כל כך גרוע? לקחת כל החיים כדורים , ולתפקד כרגיל. מגיעים לשם.השאלה רק מתי, וכמה מכשולים עוברים בדרך. קשה? ודאי.המשכורת מבזה? נכון. הדילמה אם להצהיר מכה כל ראיון עבודה? קורה כל פעם.הזוגיות נפגמת? מסכימה. לעבור למקום אחר עם חיים אחרים, אולי אולי מפתה, אך בלתי אפשרי. מה שנשאר זה לראות איך מטפסים למעלה.מה השלבים שעושים כדי להגיע לאותו איזון מיוחל. ראיתי שאתה מתלבט בין שני רופאים מעולים.אתה כבר עושה משהו. אחר כך יבוא מין הסתם טיפול תרופתי שונה, בדיקות אולי שיעזרו לקבוע מה המצב איתך,אולי עוד שינוי תרופתי, אך לבסוף תגיע לשם. לראיה, קיוטי, חיים, האשי.וגם לבעלי היתה תקופת עדנה לפני חיים שלמים. היום, יום אחרי היום הקשה שעברתי אתמול, שוב אני בציפייה לשינוי שיאפשר לנו לחיות חיים שלווים, ללא התקפים, עם סיכוי אמיתי להתקדם ולהגשים את כל מה שאנו רוצים. אל תסגור את הדלת, זה בפתח.זה יגיע.תחזיק מעמד.

ענת71

New member
יש מחלות הרבה יותר קשות!!!

גם אני חולת אפילפסיה הרבה פעמים אושפזתי בביה"ח וראיתי מקרים הרבה יותר קשים!!! תגיד תודה שאתה עומד על הרגליים קצת סבלנות והכל הסתדר. נ.ב אצלי זה לא רק אפילפסיה יש לי גם שיתוק ביד שמאל. ותאמין לי זה מאד קשה אבל השלמתי עם זה!!!

חייםלוי

Member
מנהל
אני מבין את היאוש שלך. זה באמת קשה

להתמודד עם משכורת נמוכה, חיי זוגיות פגומים, התקפים אבל זה אפשרי. אמנם עבר זמן רב של איזון אצלי אבל עד שהתאזנתי עברו שנתיים של התקפים עם כמה ניסיונות של החלפת כדורים עד האיזון. כמו שאמרה לימור אתה כבר עושה את הצעד הנכון בכך שאתה מחפש את הרופא הטוב ביותר. וזכור אם רופא אחד לא ימצא את האיזון אולי השני ואולי השלישי. באפילפסיה מציאת התרופה המתאימה היא אמנות ולא מדע מדויק - הרבה ניסוי וטעיה. לכשתתאזן תראה שאתה לא חייב עוד להצהיר בפני כל מעביד שאתה חולה וכך תמצא עבודה מתאימה יותר בשכר הוגן יותר. רק לא להתייאש. היאוש עצמו גורם לקשיים כי מרוב החשכה היורדת עליך אתה כבר לא רואה את האור שיבוא - זה שבקצה המנהרה.

למעלה