../images/Emo6.gif אוחחחחחח עליכם רונן ולווינית
אל תדאג חמוד שלי רונן הוא חסום אצלך במסרים...הוא יבוא אליך עם ניק אחר...ככה עושה לי כל רגע. אל תחשוב שזה נגמר.. אמרתי כבר...הוא מטריד סידרתי. וחוץ מזה אל תציע לו לקחת את לווינית לבילוי....הם התגרשו....שיגע גם אותה מסכנה. לא ראית כמה פעמים כתבה בום עליו???? ואת לווינית בכלל קרעת אותי ... "שים את המוח בטעינה...." תגידי בובה...את באמת חושבת שזה יעזור לו??? ואתה לוויןןןןןןןןןןן אני מציעה לך שתגיע קודם לדרגה של רונן=הנהלת החדר ואח"כ תדבר (על אותו נוסח שהוא כתב לנו על "רבנים יהודיים אמיתיים" )... אף אחד גם לא מחבב אותך...בעצם אולי רק אחת... נכוןןןןןןןןןןן אתה לא חייב לחבב או לאהוב אף אחד זכותך המלאה אבלללללללל למה לרשום בפורום? כדי להתסיס? כדי לחפש צרות? מהההההההההההההההההההההההה?? אם כל כך משעמם לך...לך תחפש מה לעשות חוץ מלחפש מריבות כאן תתנדב בבית בושת או משהו...יקבלו אותך מיד. לא חסר מקומות לאנשים כמוך. די תחיה את החיים שלך, ואנחנו את שלנו ואל תדבר על אחרים כל עוד אתה הוא הבהמה הראשית של תפוז. עכשיו כבר כולם יודעים מי באמת פה מחפש צרות...זה אתה הלווין של הצאט. רונן ולווינית...שיהיה לכם יום טובבבבבבבבבבב יום של הפתעותתתת