היחס שלי כלפי

היחס שלי כלפי

זה שמישתמש בשם המישתמש -הנהלת החדר- זה שאני חושב שהוא אדם ערמומי,אני לא שונא אותו אך גם לא אוהב אותו,

שים את המוח שלך בטעינה

הוא יודה לך מאוד

ירמיהו אתה לא חושב שאתה מגזים???

רונן בנאדם מוכר ואהוב ע"י כולם פה צא מהסרטים שלך ותפסיק כל פעם להתפס על אנשים שלא באים לך בטוב! אח"כ אתה מתלונן שכולם נגדך

רמי מה עכשיו? שוב בעיות?

רמי תראה איזה צרות יש לנו במדינה פאקינג צרות מלחמות ואללה. ואתה פה פותח לי שירשור מגעיל על שטויות... מה זה הדבר הזה? בחיאת רמי צא מהסרטים זה לא מתאים לך..... מה אתה מנסה להשיג בזה בדיוק? רספקט? פאקינג מריבות? הרי ידוע לכולם שאתה לא יכול לעשות כלום ואפילו לא להזיז עפעף.... בחיאת דינאק תעשה מצוועס תצא מהסרט שאתה חי בו.... ואולי מהבועה שלך... ואל תשלח לי מסרים ( לא ידעתי שאתה "עבריין") "נבהלתי לרגע" יאלה רמי תתבגר ותמצא כבר פינה בחיים חיוביות... יאלה היתי פה יום טוב לכולם.

רמי אני לא מתעסק בקטנות....

ואני לא איזה ילד שלוקח את המשחקים שלך ברצינות... עברנו את כל המשחקים הללו שעוד הינו ילדים קטנים... אז תעשה מצוועס לאנושות וחדל לשגע פה אנשים ולהקים מהומות.... אני לא מבין מה בדיוק אתה רוצה? או מנסה להשיג במריבות שלך.... פשוט תרפה!!!!! אל תחפש אש יותר גבוה..!!!! וחדל להתהנג כמו ילד טיפש!!!! יום טוב..

אני חושב שאתה טעון קיפוח

בתור אדם מאמין שכחת לכתוב בראש ההודעה "בס"ד" ובתור פלצן מקומי שמור לעצמך את דעתך ,אתה לא מעניין אף אחד. ואם כבר מדברים על "ערמומי" תסתכל במראה אתה הכי נחש כאן.

רמי = אוהד פינגלבוים

אוהד פינגלבוים היקר תקשיב לי ותקשיב לי טוב אם עוד פעם אחת אני אראה אותך כותב עליי מילים בפורום הכללי אני מכניס לך על הוצאת דיבה תביעה שלא תדע איך לצאת ממנה את הפרטים עליך כבר יש לי כל מה שנשאר זה לפנות הלאה. דבר שני אתה חסום אצלי במסרים אז אני לא רואה מה אתה כותב או אם אתה כותב משהו אז חבל על זמן הכתיבה שלך. זכותך לחשוב עליי מה שאתה רוצה אבל לא לשתף אף אחד בפורום מה שאתה רוצה לכתוב בחדרי חדרים אני לא מתערב כל עוד בפורום הכללי אני מודיע לך שזה עילה לתביעת דיבה תעשה לעצמך טובה קח את לווינית צא מהבית שלך לבני ברק תבלה קצת עם הדויסה

../images/Emo6.gif אוחחחחחח עליכם רונן ולווינית

אל תדאג חמוד שלי רונן הוא חסום אצלך במסרים...הוא יבוא אליך עם ניק אחר...ככה עושה לי כל רגע. אל תחשוב שזה נגמר.. אמרתי כבר...הוא מטריד סידרתי. וחוץ מזה אל תציע לו לקחת את לווינית לבילוי....הם התגרשו....שיגע גם אותה מסכנה. לא ראית כמה פעמים כתבה בום עליו???? ואת לווינית בכלל קרעת אותי ... "שים את המוח בטעינה...." תגידי בובה...את באמת חושבת שזה יעזור לו??? ואתה לוויןןןןןןןןןןן אני מציעה לך שתגיע קודם לדרגה של רונן=הנהלת החדר ואח"כ תדבר (על אותו נוסח שהוא כתב לנו על "רבנים יהודיים אמיתיים" )... אף אחד גם לא מחבב אותך...בעצם אולי רק אחת... נכוןןןןןןןןןןן אתה לא חייב לחבב או לאהוב אף אחד זכותך המלאה אבלללללללל למה לרשום בפורום? כדי להתסיס? כדי לחפש צרות? מהההההההההההההההההההההההה?? אם כל כך משעמם לך...לך תחפש מה לעשות חוץ מלחפש מריבות כאן תתנדב בבית בושת או משהו...יקבלו אותך מיד. לא חסר מקומות לאנשים כמוך. די תחיה את החיים שלך, ואנחנו את שלנו ואל תדבר על אחרים כל עוד אתה הוא הבהמה הראשית של תפוז. עכשיו כבר כולם יודעים מי באמת פה מחפש צרות...זה אתה הלווין של הצאט. רונן ולווינית...שיהיה לכם יום טובבבבבבבבבבב יום של הפתעותתתת

רותעעע ולווינית מיי לפה ../images/Emo24.gif

תקשיבי מאמי אני רוצה לעשות סוף לשירשור הזה אז ככה : 1. בבקשה ממך מעכשיו את ולווינית שולם ואין יותר מריבות וירטואליות אפילו אם תגידי : לי אין כלום נגדה זהו פה זה נגמרררר 2. אני מעכשיו לא מתייחס לאדון רמי = אוהד ולא עונה לו די אין לי כבר לשטויות האלו אז זהו מעכשיו כל תגובה שאת רואה של לווינית אל תגיבי מאמי. וגם את לווינית די זהו מספיק חמודה בואו נפסיק עם זה. לא רוצה לשמוע לא וזהו אין תירוצים נגמר מת על שתיכן מואההה רונן

ודעתי היא:

שכל עוד התגובות שלי תואמות את חוקי הפורום ואת כללי תפוז זכותי לומר מה שבא לי היכן שבא לי והיא שקרנית והגיע הזמן לומר את זה
זכותי וזכותי

יופי מאמי אמרת עכשיו די זהו

נכון זאת דעתך אבל לא כולם אומרים פה מה דעתם על אנשים אחרים כי זאת לא מטרת הפורום הזה !! זה פורום חברתי ולא פורום שונאתי אז דיי מאמי נגמר גם לי יש דעות על אנשים פה ואני לא אומר כי זה לא מעניין אף אחד אז שוב אני מבקש אמרת מה שרצית אז זהו נגמר עוברים הלאה

למעלה