הצלחתי יופי להתחבר להרגשה שלך.
תרפי,שחררי ממנו.מה כבר יקרה?במילא הוא לא שם..
אתם רק בתחילת קשר ואם התקשורת בינכם כבר כמה שיחות לא טובה,
אז תתקדמי הלאה.אם הוא ישנה את היחס והגישה-סבבה.
אם לא,אין לך מה להיות במקום כזה.
חבל שתקחי ללב ותיפגעי כשהוא לוקח אותך כמובנת מאליו.
חייבת להגיד שההודעה שלו אתמול שברה אותי. זה נכון שיצאנו בסה"כ שבועיים אבל.. כן הספקתי להיקשר. הוא גם אמר את כל הדברים הנכונים בשביל לגרום לי להכנס לזה ולהבין שהוא הכי בעניין. ואז כאמור, התהפך מסיבה כזאת או אחרת.
אני מניחה שלא אדע אף פעם מה הייתה הסיבה האמיתית. סתם נמאס, או לקח אותי כמובן מאליו, לא התאים או חיפש רק משהו אחד..
מה שפגע בי בעיקר הוא הצורה שהתנהל והדרך שבה בחר לעשות זאת. לא התקשרתי אליו. למרות שהציע זאת בהודעה ההזויה שבה נפרד ממני. חשבתי על זה וזה היה מפתה במובן מסוים. אבל עזבתי את זה. עוד דבר שממש הפריע הוא זה שהוא הצליח לקרוא אותי ולגעת בנקודות רגישות ובסוף השתמש בזה נגדי.
הוא שלח לי אתמול את ההודעה בתחילת יום. כשאני בעבודה. הוא רצה לפרוק את זה מעליו אבל לא היה אכפת לו להשאיר אותי עם החרא הזה ולהמשיך לתפקד יום שלם.
עייפה, מותשת ומאוכזבת מכל ענייני הדייטים וחיפוש אהבה.
יש לך חלק לא מבוטל בהיפגעות.
להיקשר לבחור אחרי שבועיים ברמה כזאת
שתצליחי מאוד להיפגע ממנו
ולא משנה מה היו מילות הקסם שלו,
זה אומר שכנראה לא היה לך קשר
במשך תקופה ארוכה מדי.
את לא אמורה להיקשר מהר כלכך
בצורה שזה יפריע לך מדי.
קחי את הדברים הטובים מהקשר
שאת יכולה להרגיש ככה ותלמדי
לקשר הבא איך להתנהל נכון.
זה גם ענין מצטבר.
בהתחלה אתה אומר לעצמך "כן, קורה" ,
ואז אתה מתעצבן "מה כבר לא בסדר איתי"
ואז אתה מגיע לשלב של "נו שוין, עוד אחד כזה"
ואז אתה מגלה שלפעמים גם אתה עושה את זה, ובאופן כללי, אנחנו לפעמים מנסים להיקשר "בכח" , ולחפש משמעות גם כשהיא לא תמיד שם, ואז אנחנו מאוכזבים וכועסים בגלל המטען שאנחנו סוחבים ולא בהכרח בגלל המקרה הספציפי.
האמת שלא קראתי את גם את ההודעה הראשית של השירשור.
אבל לא כולם אותו הדבר שי, ולמרות שזה יכול להראות קצת חריג לרוב האנשים, יש אנשים שכן נקשרים יחסית מהר עם הבן אדם המתאים, גם תוך תקופה ממש קצרה.
והיא מדברת על זה כאילו היא ממש אהבה אותו.
לדעתי היא השתוקקה לקשר ואהבה את העובדה
שהיא בקשר איתו vegam בגלל שהתייחס
אליה בהתחלה יפה.אבל היא לא הכירה
אותו מספיק זמן והירשתה לעצמה
להפיל את המגננות והחומות מהר מדי.
ותכלס,אני כותב את זה גם קצת מנסיון
העבר שלי וקצת כועס על עצמי דרך
השרשור שלה,כי גם אני עברתי לגור עם האקסית
אחרי שבועיים כדי לגלות שזו ממש לא הבחורה שהלהיבה אותי אחרי חודשיים.
שהיא הרשתה לעצמה להפיל את המגננות והחומות אחרי שבועיים? אסור להרגיש? אסור להיסחף? לדעתי מותר ואף מומלץ מידי פעם לחזור להרגיש משהו גם אם זה יכול להיגמר בצורה לא הכי ורודה שיש.
לא נראה שהיא מדבר עליו כאילו היא ממש אהבה אותו, אולי נקשרה אליו כי הוא נתן לה צד יפה.
ושוב אני אחזור על עצמי, לא כולם אותו הדבר בעולם הזה, יש אנשים שנקשרים אחרי חודש, יש אנשים שלוקח להם חודשים להיקשר ויש אנשים שיכולים להיקשר גם אחרי שבוע של תקשורת אינטנסיבית.
לא הגעתי לשלב הזה. אין ספק שנקשרתי אליו. כן, הוא הראה לי בהתחלה את הצד היפה והמשקיע. המתחשב והחם. וכן, מאוד רציתי והתגעגעתי להרגיש ככה. ומאוד רוצה להכיר מישהו שיעשה לי את זה וזה לא פשוט למצוא מישהו כזה.
בהתחלה פחדתי להוריד את המגננות ואת החומות אבל הוא די גרם לי לעשות את זה. לא מאשימה אותו. בסה"כ זאת החלטה שלי אבל כן כועסת עליו שהוא ניצל את זה לטובתו.
אני בהחלט מסכימה איתך שלא כולם אותו הדבר. יצאתי פעם עם מישהו שכבר בפגישה הרביעית אמר שמרגיש שהוא מתאהב בי! בסופו של דבר היינו יחד חצי שנה. אז מה זה אומר?? אין לזה חוקים.
אני פחדתי להסיר את המגננות בגלל שנפגעתי כבר בעבר. הוא ניסה לתת לי את תחושת הביטחון שזה בסדר להוריד את החומות ובסוף אכלתי אותה בגלל זה.
מאמינה שבסופו של דבר הייתה לו מטרה אחת בכל הסיפור הזה והיא לא קשר רציני.. מאכזב אותי שאנשים כאלה לא רואים את הצד השני ולא אכפת להם שהם פוגעים בעוד בנאדם בדרך. הם מבחינתם רואים את המטרה ועוד כיבוש בדרך. מסמנים V ועוברים הלאה. תמימה? יכול להיות.. לא מבינה מאיפה הרוע הזה מגיע. אבל זאת רק אני..
מותר לה להרגיש,מותר לה לאהוב,מותר לה אפילו להתחתן איתו אחרי שבועיים..
אבל שלא תתפלא אח"כ אם היא תיפגע.מה שהיא רואה מכאן,זה לא מה
שהוא רואה משם..יכול להיות שהוא מתייחס לזה כאל תחילתו של קשר
ולא דוקא רציני.סביר שהוא לא ייקח את הקשר באותה הררצינות כמוה.
היא לא היתה בקשר של שבועיים?..עלאק קשר..
שיחות טלפון בלי תקשורת שהוא מסנן אותה
והיא לא מבינה רמזים ובסוף היא עוד נפגעה מהיחס שלו.
את כל זה לא אני פירשתי.היא הציגה את זה.
אז במה מסתכם הקשר הכלכך חזק שהיא בנתה עליו?על דייט אחד?שתיים?
את הזלזול ואת הדעות האישיות שלך עדיף שתשמור לעצמך.
בערך כל מה שרשמת בהודעה הזאת לא נכון חוץ מהעניין של קשר של שבועיים.
אתה הבנת מה שבחרת לנכון להבין רק עשה טובה, אל תשתף אותי בתובנות שלך יותר בסדר?
את עדיין בוחרת בהכחשה ולא מוכנה לראות את האמת.
תכלס,בכמה דייטים נפגשת איתו בשבועיים?(בהודעה הזכרת פגישה אחת).
אולי את צריכה לבדוק מבחינתך מתי מדובר בקשר ומתי זה דייט או גישושים.
כשתקבעי את זה,אולי תקבלי משמעות לקשר.