היחס שלו השתנה

koko162

New member
היחס שלו השתנה

שלום לכולם
רציתי להתייעץ ולשמוע את דעתכם ומה אתם חושבים על מה שעובר עליי בזמן האחרון.
לפני כשבועיים הכרתי מישהו. כמובן שההתחלה הייתה מדהימה. כימיה, רצון להפגש, חיזור מצידו, עקביות בהודעות ובטלפונים וכו'.
לפני כמה ימים החלה ללוות אותי התחושה שמשהו לא כשורה ושמשהו השתנה מבחינתו.
לא אמרתי לו על זה כלום ומכיוון שכשנפגשנו לא הראה שינוי עזבתי את זה. אתמול שלח לי הודעה בשעות הבוקר המאוחרות ושאל איך הולך עם איזו עבודה שהייתי צריכה להגיש. רשמתי לו שבסדר ושאתקשר כשאסיים.
כשסיימתי התקשרתי והוא לא ענה. שלח הודעה שהוא בישיבה. שלוש שעות לאחר מכן התבאסתי שהוא לא חזר אליי עדיין. שלחתי לו הודעה ורשם לי שיש לו יום מטורף ושידבר איתי כשהיום יסתיים. בסביבות שבע התקשר. היה די קריר. אמר שהוא בסטרס ועייף. דיברנו כמה דקות. אמר שצריך לסיים את השיחה ושידבר איתי מאוחר יותר. לא התקשר.
היום בבוקר שלח הודעת בוקר טוב. עניתי לו בקצרה. בצהריים שלחתי לו הודעה ושאלתי איך עובר היום. לא חזר אליי..
לא יודעת מה לחשוב. אולי אני הסטרית מידיי וסתם מכניסה את עצמי לסרטים אבל אני בהחלט מרגישה איזשהו שינוי ביחס בימים האחרונים. מצד אחד כשנפגשים הוא הכי רגיל ונראה שעושה מאמץ מצידו להפגש אבל מצד שני אני עם איזו תחושה של סוג של שינוי מצידו. כאילו התהפך. אני פשוט משווה את זה לאיך שהתנהג ממש בהתחלה ולכן זה מוזר.
שוב, אולי סתם ימים עמוסים וכאלה.. אשמח לדעתכם אבל תהיו עדינים בבקשה..

שKקירה

New member
מממ לדעתי האישית בלבד

תרפי ממנו , זה נשמע סוג של תרוץ, ואם זה לא תרוץ אז הוא לבד כבר יהיה בקשר כשירד העומס אבל אם הוא לא יוצר קשר לבד זה אומר שהוא כנראה שינה את דעתו והוא מתחמק, לפני תקופה קרה לי משו דומה הכרתי מישהו היה ממש כייף שיחה זורמת טלפונים (אפילו שאני לא אוהבת לדבר בפון דיברנו) התכתבנו וכו ופתאום ממש פתאום הוא השתנה ובדיוק באותו תרוץ הוא אמר שיש עומס בעבודה ושהכל בסדר וכו אבל מציאות שהוא עד היום לא יצר שוב קשר .. נכון שזה מביך/לא נעים/ פוגע/ מעליב וגם לא מאוד בוגר ההתנהגות הזאת וזה לא נחמד להבין לבד שלא בא לו על הקשר הזה אבל אין ברירה צריך להרים את הראש להיות נחושה שקולה ועניינית לא מתאים? נקסט.... ממילא גבר שלא מסוגל להניח את הדברים על השולחן ומתחמק כמו ילד אז הוא לא כזאת "מציאה` כנראה, וממילא את לא צריכה להיות "פרס תנחומים" ושל אפאחד אז קחי אוויר, ותני לו אוויר- ספייס , אל תצרי שוב קשר. אבל במידה והוא יוצר קשר מעצמו וכן נחמד לך אל תחזיקי באגו תגיבי יפה. יאלללה בהצלחה!

הקו הדק בין אינטואיציה לפחד

הכרתי מישהו לפני כמה זמן. היה נחמד וטוב, אבל איכשהו בשלב יחסית מוקדם התחילה לנקר לי בראש מחשבה מציקה: משהו לא בסדר.
הוא לא נגיש מספיק, לא מתאמץ מספיק, לא יודעת מה המילה..אבל זה היה כל הזמן סביב "לא מספיק".
ישבתי עם חברה שלי וסיפרתי לה. היא חייכה אליי ואמרה "מירב, היו לו חיים עד שהכיר אותך".
צחקתי. מה יכולתי לענות.

אחרי שבועיים זה נגמר.... "לא מספיק" אכן היה שם.

מסקנה מהסיפור?
קשה מאד לדעת מתי יש לנו תחושה אמיתית, אינטואציה ומתי אנחנו מפעילות חששות/פחדים מנסיון העבר (מחפשות צרות...).
אבל לפעמים, התחושה הזו....צריך ללמוד להקשיב לה.

אני לא יודעת לומר, אם זה הפחדים שלך שמרגישים שמשהו השתנה, או משהו "מושכל" ומהימן בתוכך, שמרגיש שמשהו השתנה.
אצלי? ידעתי שזה משהו "מושכל" אבל הנחתי שאני מלאת פחדים ולכן לא טרחתי להקשיב. לא האמנתי לעצמי.
יתכן ומה שנכון לומר לך זה: היו לו חיים לפנייך, אל תלחצי ואל תכנסי לסרטים רעים.
יתכן וצריך לומר לך: תקשיבי לעצמך, משהו השתנה.
רק את יכולה לדעת...

ivgy1980

New member
התייחסות

סבורני שכדאי שתקחי את הדברים בפרופורציה ותתקררי קצת.
ההתחלה המתלהבת לא מעידה על כלום.
אז תני לו ת'זמן - או ת'חופש.
גבר שבאמת רוצה - יוזם!
ולא להיות בלחץ...

gerfen

New member
אלו הם החיים- החיזורים בשלב כלשהוא יסתיימו אם

בן הזוג מצא מישהיא אחרת, וייתכן שהוא מתחיל עם מישהיא אחרת.

לא ייתכן פתאום שמחזר לא ירים טלפון מעצמו אפילו למשך דקה ש שיחה.

הכל תלוי בהרגשה של בת הזוג כי ייתכן שאני טועה.

תודה רבה.

somewoman

New member
דברים כאלה

צריך להרגיש..
וזה רק את יכולה לעשות מן הסתם..

ייתכן והוא מנסה למוסס את הקשר מאיזושהי סיבה [לא מתאים לו, "ירד" לו, פגש מישהי אחרת, לא יודעת..]..

יכול להיות גם שהוא חש סוג של קרירות מצידך אולי וחושב שאת רוצה למוסס את הקשר..

אני חושבת שאת צריכה ללכת עם מה שאת מרגישה... מצד אחד אם מעניין אותך עדיין להיות שם, מבלי לפתח ציפיות, מצד שני לא להעיק יותר מידי ולתת לו להחליט אם הוא רוצה או לא..
אלה אם לא בא לך ואז תרפי

אבל

לא הבנתי.
את רוצה שנתחבר בטלפתיה לראש של הבחור?
זה נטו הרגשה שלך.
את יודעת הכי טוב מכולם כי את זו שמכירה אותו.

אישית, כשיורד לי מישהו זה קורה ככה פתאום ובגלל כל ה״לא נעים לי״, אני נותנת צ׳אנסים, שלא באת עובדים.
יכול להיות שהוא כזה.
תבררי בפגישה הבאה שלכם.

ושיהיה המון בהצלחה!

צלשלספק

New member
אני מכיר היטב את התחושות הללו משני הצדדים

גם מהצד ש"מרגיש לו" וגם מהצד שפתאום כבר.. "לא מרגיש לו כמו אז".

שני הסנט שלי.
נסי ללבן איתו ממש ממש בעדינות את הנושא, וקחי כל תשובה מכיוונו בהבנה וקלילות, אתם רק שבועיים ביחד, גם אם הרגיש לך "יותר" (וזה בסדר).
ציינתי לפנות אליו בעדינות מהסיבה שאף אחד לא אוהב ש"עפים" עליו חזק עם נו נו נו על צומי ורגשי, כשהוא קצת באאוט והראש שלו בדברים אחרים לפני שבדקו איתו למה.

גם אם הוא בקטע שלך (או שכבר לא
), בכל מקרה ברוכה השבה...

x shahaf x

New member
תרפי !!!

תניחי לו...
אם הוא יהיה מעוניין בהמשך הקשר, את כבר תדעי, ואז יהיה אולי הזמן המתאים לברר מה קרה שם בדיוק.
ואם הוא לא, אז די! אולי זה קצת חבל, אבל חבל יותר להתקע סתם על מישהו שכבר לא ממש שם.

koko162

New member
עדכון

כנראה שכן צריך להקשיב לאינטואיציות
הוא שלח הודעה לא מזמן שהוא חשב הרבה בימים האחרונים ושאנחנו שונים ומחפשים דברים שונים ובלה בלה בלה
רשם שהוא מצטער שרושם את זה בהודעה אבל היה חייב לפרוק על הבוקר (ולחרבן לי את היום) רשם גם שידע שלא יהיה לו זמן במהלך היום לדבר אבל שאם אני רוצה לדבר בערב אז..
לא עניתי לו.

אביeג7

New member
נשמע מוכר.. משני הצדדים

בהחלט מבאס שזה קורה

ואין כמו אינטואיציות.. הן כמעט תמיד לא טועות.

גם אצלי בהודעה, גם אצלי התחיל "בחשבתי בימים האחרונים"...
לפעמים צריך להקשיב להן....
לפעמים צריך להבחין בינן לבין החששות.

זה צובט לקצת... זה מבאס.. זה קצת מבלבל.... אבל זה עובר מהר

AsAf2810

New member
אהיה ישיר

בקיצור ולעניין, הבן זונה מפמפם מהצד.
את תהיי מבואסת מספר ימים עד שבועות (תלוי בסף הרגישות שלך) ולאחר מכן את תשכחי מקיומו.

x shahaf x

New member
ההודעה שלך

גורמת לי לחשוב...
האם אחרי שבועיים הבן אדם נחשב ל"מפמפם מהצד"?
זה לא מוקדם מידי לקרוא לו בשמות גנאי? הרי הוא לא באמת מחוייב לשום דבר, עברו רק שבועיים של קשר...

למעלה