היחס לשחקנים !
אתמול הייתי במרילו, כן, כן, שוב... היה מדהים, כרגיל. רק חבל שלא הספקתי לדבר קצת עם אביטל לבני המדהימה. זו היתה הצגה אחרונה של גומא שריג המתוק והמאמי והוא חתם לי על הקרם!! זתומרת הוא חתם לי על היד שהיתה מלאה בקרם ואז הכל נמרח אז הוא שיפשף לי את היד בחולצה שלו
והתחיל מחדש... אוי הוא מדהים. זו היתהה ההצגה ה300 של מרי, וגם חגגנו יומולדת לאילנה אביטל כי בתאריך האמיתי שלה אין הצגה. אבל הייי זה בכלל לא מה שרציתי לספר- כמו שאמרתי, לא הספקתי לדבר עם אביטל אז רציתי לעלות אליה לחדר הלבשה, לפעמים נותנים כזה להכנס קצת אבל אתמול ביקשתי מהשומר והוא לא הסכים (טוב בגלל שהיו שם מלאאאא אנשים) אז באתי לצאת מהכניסת אומנים וראיתי את קארין שמשחקת במרילו כחלק מהקורוס. שאלתי אותה אם אני יכולה להכנס והיא ענתה לי "נראה לך שאני יכולה להכניס אותך? בקושי אותי מכניסים!" המשפט הזה לא יוצא לי מהראש, היא אמרה את זה אמיתי כזה, ביאוש משהו, זה היחס של תאטרון לשחקנים שלו?? זה דיי מפחיד... נכון שהיא עדיין לא איזו דיווה שמביאה קהל בהמונים אבל עדיין, מה גרם לשחקנית להגיד משפט מבאס כזה?!? מה דעתכם?
אתמול הייתי במרילו, כן, כן, שוב... היה מדהים, כרגיל. רק חבל שלא הספקתי לדבר קצת עם אביטל לבני המדהימה. זו היתה הצגה אחרונה של גומא שריג המתוק והמאמי והוא חתם לי על הקרם!! זתומרת הוא חתם לי על היד שהיתה מלאה בקרם ואז הכל נמרח אז הוא שיפשף לי את היד בחולצה שלו