היחס לאישה באיסלם

אתם חיים כאן בבועה

אין לכם צל צילו של מושג מה באמת קורה

אתם נזונים מערוץ 2 10 וכו. השמאלנים.

ואני כאן על קצה המזלג ..בחטף

הידעת שדאעש קוברים אנשים (כולל נשים) חיים (לא יורים בהם בכלל )
ומכסים אותם בחול ?

אני שמחה שארה"ב כבר החלה להפציץ את דאעש

וגם צרפת הצטרפה
אני לא מבינה למה אנגלה מרקל לא מצרפת את גרמניה. דווקא היא??? ומה המניע להמנעותה?
אני מצפה שיטחנו את דאע"ש לאבק, וכשהפושעים האלה ייתפסו, הם יעונו קשות.

מעמקים39

New member

צודקת בהחלט

כולנו יודעים (אני מקווה שגם בפורום הזה)
מה קורה בסוריה כבר שנים
והדחליל המוסלמי בארכ חוסין אובמה שותק

אני ממש לא בטוח {ט}

נכון, דאעש הם חבורה של פנאטים אכזריים בני מוות.
אבל הם פורחים בסביבה של ואקום מדיני שנוצרה כתוצאה של התערבות ארה"ב באיזור.

לפניהם שלט בעירק שליט אכזרי הרבה יותר, סדאם חוסיין. לסדאם חוסיין היו חדרי עינויים בהם עינו את כל מי שהעז לבקר את המשטר, זה כלל כריתת איברים, המסת איברים בחומצה, מכות חשמל בכל הגוף, אונס כשיטת עינויים (למשל אונס קבוצתי של ילדה מול אביה כאמצעי לחץ)
סדאם חוסיין גם השתמש בנשק כימי נגד אזרחי המדינה שלו, נגד הכורדים ועדיין אף אחד לא חשב שצריך לחסל אותו.
יצאו נגדו רק כשהוא סיכן אינטרסים אמריקאים.

אני יכול לדבר על השלטון בסוריה (שבהפצצת דאעש אנחנו בעצם מסייעים לו) שלטון אכזרי לא פחות, אולי יותר מדאעש.
שלטון שלא היתה לו בעיה לרצוח עשרות אלפים מאזרחיו בהפגזה מרחוק של חמאת. שלטון שגם הוא אינו בוחל בעינויים שהם מעל לכל דמיון.

מה שאני מנסה לומר זה שדאעש מתפארים באכזריות שלהם, מציגים אותה לראווה אבל הם לא גרועים יותר מגופים אחרים ששולטים באיזור שמבצעים את מעשי הזוועה שלהם בחדרי עינויים חשוכים.
הסיבה היחידה שארה"ב תוקפת אותם היא בגלל שנדמה לאמריקאים שכך הם מגינים על האינטרסים שלהם.

======
אני עדיין מתקשה לסלוח לאמריקאים על שהפילו את השלטון הדמוקרטי באירן והעלו את השאה ב 1953.
לולא ההתערבות שלהם האיזור היה נראה הרבה יותר טוב.

יכולתי להמשיך להסכמי סייקס פיקו שחילקו את האיזור בין בריטניה לצרפת ויצרו מפה בלתי אפשרית במזרח התיכון, זאת עוד סיבה לפריחת דאעש היום אבל זאת כבר הסטוריה עתיקה גם אם רלבנטית.

איך זה שאף מנהיג/ה חברתי/ת בעולם לא העלו בדעתם

שיש להקים כוח בינלאומי שתפקידו יהיה להעניש מנהיגים פושעים ואוכלוסיות פושעות שהמדינה שלהן מאפשרת את פשעיהן.
(אתה הבאת פה כמה דוגמאות של מעשי זוועה. אפשר להוסיף עוד ועוד כמובן. אני למשל לא יכולה להרגע מהשואה שהביאו אבות סיניים ומשתפי פעולה על עשרות מיליוני תינוקות בנות, שנרצחו או הושארו למות. ואני מבינה שגם בהודו יש רצח בנות המוני. חשבתי ביני לבין עצמי על פעולות מניעה וענישה שיכלו מעצמות ומדינות המערב לעשות בסין, ובהודו, ולא עשו כמובן.

מעמקים39

New member
כי גם המנהיגים החברתיים לכאורה

הם לא באמת אנשים טובים. אדם טוב שיש לו כוח והשפעה ואינו מנצל כוחו למען חלשים- הוא לא אדם טוב. הוא רשע.

אני יכול להביא אלף סרטים יותר חמורים מיו טיוב

שבהם רואים בברור ערבים מוסלמים מתעללים בנשים שלהם

התגובה שלך עוסקת בשולי בטפל בזוטא .לגבי אמינות סרטון זה או אחר וכו.
אתה מתחמק מהעיקר הבשר.התוכן.
אשה מוכה באכזריות ע"י מוסלמים
וזה מה שמעניין אותך ?
למה כי שמא אתה שמאלני המאמין בשלום איתם ?

מעמקים39

New member
אני שמאלנית אבל אני לא מגנה עליהם ועל היחס שלהם כלפי נשים

אגב, שמתי לב לדבר ממש מוזר, הערבים (בהכללה גסה), אכזריים לנשים ולא מכבדים. אבל כל ערבי שנתקלתי בו בחיי התגלה כאדם טוב שמכבד את הבריות. אפילו נהגי אוטובוס ערבים נחמדים יותר לנוסעים מאשר נהגים יהודיים. הם מארחים מאוד יפה בביתם ומתגלים כאנשים נדיבים מאוד. לא מבינה איך זה מתיישב עם האכזריות שלהם לנשים...

זה לא רק עם נשים

ערבים הורגים ערבים באכזריות רבה
כ 300 בממוצא כל יום

וכל הערבים המקסימים
שהבאת כאן
בכלל לא רלוונטי לנושא

זה לא ענין של שמאל או ימין

זה ענין של אמינות.
יש מקרים של אלימות על רקע אסלמיסטי ואין להכחיש אותם.
מצד שני יש מקרי אלימות של מוסלמי או אחרים סתם בגלל שהם חרא של בני אדם.

אני מעדיף להפריד בין השניים.

matteryou2

New member
תשים אזהרות טריגר

תשים אזהרות טריגר לפני פרסום סרטון כזה, נהיה לי ממש רע
ובקשר לגברים בסרטון: חתיכת חלאות! וירוסים! הם חרא של חזיר!

זה מופץ חופשי בפייסבוק ..מליונים ראו את זה ללא אזהרה

וזה עוד כלום.
סרטים קשים באמת ..אני בכלל לא חולם להביא כאן

למעלה