היחיד שיכול

הנימוס

נשפך ממך... 6 פעמים בלילה................... של אסקימוסים

offמוזר

New member
והרי בשביל זה באת amir645

אז מה אם Alpacino גרם לך להתוודות שאתה גומר שש פעמים לפני שהיא אפילו מתחילה. כאן בפורום, זה כמו D&D, אתה יכול לבנות דמות חדשה ולבזות את עצמך שוב, ולבזות את עצמך שוב, ולבזות את עצמך שוב, ולבזות את עצמך שוב, כמה שאתה רק צריך והרי בשביל זה באת. יש כאן כמה שתהיינה שמחות לסייע לך להשתכלל בלבזות את עצמך.

דרדקן

New member
אני לא חושב שהוא צריך עזרה

הוא מבזה את עצמו בלי עזרה ממש נהדר.

petrovna

New member
בכל 30 שנותיך...

לא למדת שהאיכות חשובה יותר מהכמות?... או שסתם רצית להתלהב מזה שהיה לך לילה סוער?...

דרדקן

New member
אתמול הלכתי על זה

אחרי שאשתי הלכה לישון, התייחדתי עם כל חוברות הפורנו וסרטי הפורנו שאספתי במהלך שנות חיי הארוכות, אמרתי לעצמי, אני לא זז מכאן אז שאני מוכיח לאמיר שהוא לא היחיד שיכול. הפעם הראשונה, לקחה בדיוק 3 דקות, אחרי מנוחה של 5 דקות הייתי מוכן שוב, עוד 5 דקות פעם שניה. הלכתי לסלון מצאתי את הספר האירוטי שהחבאתי שם לפני חודש, קראתי בו קצת עד ההתעוררות ואחרי 15 שעה נוספת, בום, התפוצצה עוד פרה קדושה אחת. פעם רביעית ראיתי איזה סרט מחרמן, תוך כדי אפילו בלי שהתכוונתי, התפוצצה לה עוד פרה, פעם חמישית כבר החלפתי יד כי היא נדבקה לעצמה, אבל בחיי לא עברו 20 דקות ושוב עשיתי את זה. בפעם השישית אשתי התעוררה מהרעש ראתה את כל הבלאגן ואת כל הרטוב, התחילה לצעוק עלי שאנקה את הכל. ניקיתי, והיא עזרה לי, זה חירמן אותי אותי נורא אז חזרנו למיטה, הפעם זה כבר לקח שעה אבל זה היה שווה את זה. ישנתי כמה שעות, התעוררתי בבוקר ועבדתי על הפעם השביעית. חבובי, שברתי אותך.

למעלה