היחיד שיכול

offמוזר

New member
../images/Emo177.gifOff the record

I would love to be a flay on the wall of this meeting or a men against the corner in it or a hand against your asses of it.

Alpacino

New member
למה

למה אתה חושב שזה מענין את מישהו כמה פעמים אתה גומר? מה זה בדיוק אומר? תגיד נכון שמרגע שאתה חודר אליה תוך 30 שניות אתה גומר? אז בוא נעשה חשבון 6 פעמים X 30 שניות = 180 שנויות משמע תוך שלוש דקות הכל ניגמר כמה זמן חברה שלך צריכה כדי לגמור פעם אחת? אולי תשנה את הכותרת ל"חברה שלי גומרת שש פעמים בלי השפעת סמים או כדורים (מה ההבדל?) אתם חושבים שזה בגללי? קיצור ילד תתבגר

היחיד ?

אני והיד שלי , חמשיר : היחיד שיכול , כך הוא אמר אבל אני מוחה עוזב ומודה 7 פעמים בלי למצמץ 8 פעמים עם קצת להתאמץ 9 , 10 , 11 גם מפנטז על שוקולדית , נועה , ורוטברג אגם כך עשיתי שרירים , עכשיו יכול להזיז הרים אז אם אני לבד ? אז מה אם אני עושה ביד ?!

דרדקן

New member
מה כולכם התנפלתם עליו

אתם בכלל לא מכירים אותו, הוא אמר את זה אתם ישר החלטתם שהוא דיבר על סקס, גמירות וזיונים. מה שאתם לא יודעים על אמיר הוא, שאמיר בכלל בא מפורום אחר, פורום כדורסל לילד המאותגר, והוא פשוט התבלבל בפורום. הוא רצה להגיד שהוא הצליח להקפיץ את הכדור 6 פעמים. לדעתי אנו צריכים לעודד אותו. יופי אמיר, או במילותיה של גלית משיעורי השחיה לתינוקות "כל הכבוד, יפה מאוד"

skier

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifאנחנו אוהבים אותך אמיר!!

או כדי שתבין יותר טוב בשפת הציורים

אני מעדיף פעם אחת...

טובה (ומעייפת) אפשר גם לערבב עם איזה ג'וינט כפתיחה (ולסיום)

למעלה