היזדמנות

היזדמנות

עמדת כאשר גבך מופנה אלי , לא היית מוכנה לשמוע , לא רצית להקשיב . רציתי לומר לך שאת אחת ויחידה בשבילי , רציתי לומר לך שאת אהבת חיי. אך את היית בשלך , לא מוכנה לסלוח , לא מוכנה לתת עוד צ´אנס. אני מביט בך ומרגיש כיצד ליבי ניצבט , רוצה לגעת , או , מוכן להיסתפק במבט. החטא הגדול שלי מבחינתך , הוא שהיסתרתי, ואת טענת שבגדתי בליבך , שהפרתי את אמונך . אם רק היית יודעת , אם רק היית שומעת , אולי היית חושבת פעמיים לפני שהיית בורחת . זה לא תירוץ ולא סיפור , היסתרתי ממך , כי ידעתי שזה עלול להיסתבך . היסתרתי ממך כדי שלא אצטרך לפגוע בליבך , אני יכול להבין את כעסך , את זעמך . אבל אני יודע שעשיתי את הדבר הנכון , אני יודע שפעלתי על פי ההגיון . תמיד אמרת שתהיי לצידי בטוב וברע , תמיד אמרת .... אבל עכשיו זה קרה . את עומדת שגבך מופנה אליי , קרה ומנוכרת , האם את ליל אמש את זוכרת ?! גם לטועים הגדולים ביותר , מגיע צ´אנס , ואם לא צ´אנס , אז לפחות שימוע . אז תני לי היזדמנות , שליבי יהיה רגוע . אני עומד כאן לצידך , מריח את ניחוח גופך , ורוצה ללטף את עורך , אך את בשלך , אני מרגיש קצת לא שייך . קשה להאמין שרק אתמול היינו חבוקים , צמודים זה לזו, מוכנים למות , זה למען זו . אז רק בקשה אחת יש לי אלייך , תני לי היזדמנות להביט בעינייך , תני לי סיכויי להחזיק בידייך , ולומר לך , שאותך אני אוהב וזה יהיה כך לעד .

sahr12

New member
תבוא,תבוא..למסיבה...

נוציא אותך מהרומנטיות הזו....חחחחחחחחח אהלן אחי הקטן..

סער ....

תגיד , מה עד כדי כך אני גרוע ..?? הכל טוב אצלי אח גדול ... ואתה מה שלומך ??? אני מקווה שניקית אחרייך את האמבטיה .

sahr12

New member
אתה אחלה...שלומי ב"ה...

כל עוד הירח שב ומתמלא כל חודש... כל עוד אני מתעורר משנת ליל אמש... כל עוד ...אנחנו בריאים..מחייכים.. אז שלומי טוב...כל השאר...ספרות זולה...

כמה פעמים אמרתי לך,, לא לפרסם,,,

את מה שקורה בינינו,, כמהההההההה?????????????? מי זאת,, מי זאת שלא מוכנה אפילו להקשיב לך,,,

רוחה.....

ואני חשבתי שהפליטות המוקדמות שלי הן לא נושא לשיחה ... ולא יוצאות החוצה ..תרתי-משמע . חחחחחחחחחחחח

למעלה