היו שלום ...

היו שלום ...

בכדי שתגובתי לאטיוד ואחרים תובן ..ולמען הסדר הטוב.. אני מצרפת בזו את הודעתו השניה אלי היום..זו שגרמה לתגובתי.. "אה, זה מקפיץ אותך בסולם שלי למעלה. אז עכשיו את בתפקיד רופאה או במחקר רפואי? או שניהם? יש לי שאלה הסטורית שמציקה לי, ואני לא מוצא לה תשובה, אולי במקרה את יודעת. למיטב ידיעתי, דוקטור הוא מישהו שכתב תיזה ולכן העניקו לו את התואר phd. מאחר ורופאים לא כותבים תיזה, נובע שהם אימצו לעצמם את התואר דוקטור בחטף. פעם אפילו שמעתי שזה היה לפני כ 150 שנה. האם אי פעם שמעת כדבר הזה? כלומר, האם היה מצב שרופאים לא נקראו דוקטורים? שהם היו m בלי ה-d ?" כן אני רופאה אם אתם ממש חייבים לדעת, וכן בכדי לקבל PHd (שאותו אכן לא מקבלים עם תואר דוקטור לרפואה )יש לבצע עבודה מיוחדת מחקרית היכולה להיות שייכת כן או לא למקצועי (אבל מקובל שכן )- ואני בחרתי במודע לציין אותו וזה עניניי ולא של אף אחד אחר.. האמת , לא הייתי חייבת לתת תשובה כלל- אבל היות ואני די חדשה כאן חשבתי לנהוג מנהג נימוס באדם השואל ונידבתי לו פרטים נוספים על האמור בכרטיסי , למרות שאיני חייבת לעשות כן. וכן, נאורון , יפה לחכימה ברמיזא...יש לחשוב מעט לפני מתן תשובה ואני אכן חשבתי הרבה אבל מסתבר כי אתם לא.. האמת , אולי תגובותיי היו מתונות יותר ביום אחר , אבל היות ושאלותיו ושרשוריו היו לאחר דבר מה מאד כואב שבחרתי לשתף אותכם ..נראה לי כחוסר טקט ההתעסקות האוילית בהתאמת הפרטים הרשומים בכרטיסי למה שרוצים לדעת.. וגם למיטב ידיעתי הכותרת כוונה באופן ספציפי לאחר התיחסות ספציפית ולא כשאלה כללית.. רסיסים - אין ספק שזכותו לשרשר שאלה נוספת ולא על כך היה הדיון ולא על כך הגבתי... חשבתי שזהו פורום שבבסיסו מדובר בתמיכה ..מסתבר כי טעיתי . צר לי שכך בחרתם לנהוג בי דווקא ביום אבלי היו שלום

אני מתנצלת בפנייך.

לא ידעתי שהוא כתב לך מסר באופן אישי ועל כן לא היתה ברורה ההודעה שלך. אני הבעתי את תמיהתי על כך שרשום בפורום ולא מעבר לכך. אני מצטערת עבורך שנפגעת ביום קשה שכזה - מי כמוני מבינה אותך. ועוד יותר אני מצטערת שאת מוצאת לנכון לעזוב אותנו. אבל זו הבחירה שלך. שיהיה לך רק טוב, ושלא תדעי עוד צער. הילה.

galgalit

New member
פרפרית...

מבינה את כאבך, אבל נסי ליצור הפרדה. או קיי, לא הלך לך עם אטיוד ועם עוד כמה... So? יש עוד אנשים כאן בפורום. חוצמזה, בטוחה שלא היתה כוונה לפגוע... אפשר לנסות ולפייס אותך או שמאוחר מדי...

russo1

New member
אשה יקרה

ראשית הרשי לי להשתתף בצערך. כמי שליווה בזמן האחרון יותר מדי אנשים אל מנוחתם האחרונה לא אנסה לנחמך במילים שאין בהן טעם. אני יודע עד כמה קשה ההרגשה ועד כמה קשה לסבול ברגעים כאלה את קטנוניותם של אנשים. אך בכל זאת, בעניין הפורום, אנסה לומר כמה מילים הפורום הזה למרות גאוות יושביו הוא לא טוב יותר ולא רע יותר מפורומים אחרים עיסוקו הוא אינטימיות ותמיכה ולכן קל יותר לשפוך את הלב כאן מאשר במקומות אחרים, אך כמו בכל פורום אחר תמצאי כאן כל מיני אנשים, חלקם טובים וחלקם רעים. דוקא בגלל מהותו של הפורום הזה תמצאי כאן לא רק כאלה המעוניינים לתמוך אלא גם כאלה המעוניינים להיתמך וגם, מה לעשות, כאלה המעוניינים להיבנות על חשבונך. זה לא נעים לגלות את זה אבל כמו בכל חברה כך גם כאן, אנשים מסוימים מתוסכלים מסיבות כאלה ואחרות ולכן קשה להם לפרגן להצלחות של אחרים. אני יודע עד כמה קשה להתקל ביחס כזה דוקא ברגעים כאלה אך שובי וקראי את התגובות שנכתבו בפורום ותגלי גם פן אחר. תגלי שיש פה לא מעט אנשים טובים שמזדהים עם כאבך, תגלי אולי אפילו שיש כאן כמה כאלה שעברו חוויוה דומה לזו שעברת והם עכשיו למקרא דברייך מזילים דמעות יחד איתך. בקיצור, תוכלי לוותר על העולם הזה ולשים קץ לחייך בגלל כל הרוע שבו, אך נדמה לי שגם את תסכימי כי לא יהיה זה המעשה השפוי לעשותו ובאותה מידה תוכלי לוותר על הפורום הזה בגלל כל הרוע שבו, אך יהיה זה טוב יותר עבורך אם תדעי להתעלם מן הרוע ולהנות מן הטוב. ולסיום תרשי לי לגלות לך עוד דבר אחד קטן, ככה בסוד. אם תהיי פה מספיק זמן, תגלי שאין פה לא טוב מוחלט ואף לא רע מוחלט. אלה שהיום מנחמים אותך יהיו מחר אלה שירגיזו אותך ואילו אלה שהיום גורמים לך לרצות לעזוב יתגלו בפעם אחרת ובהקשר אחר כאלה שיכולים לתת לך כתף. קשה להגיד לך את זה ברגעים כאלה אבל כזה הוא המין האנושי, לפעמים הוא הדבר הכי נפלא בעולם ולפעמים, דוקא כשאת זקוקה לו, הוא בוחר לאכזב ובכל זאת גם אם אכזבנו אותך הפעם השארי איתנו ואולי בעתיד נפצה אותך על זה

piter pan

New member
פרפר חמד - אנא ../images/Emo4.gif

אני הולך לנסות לעשות משהו מכוער .... לסחוט ריגשית. בשבילי - אני מבקש , אל תלכי מכאן. לא חסרים חסרי רגשיות ואידיוטים או אטיודים , אבל כמו בכל פסיפס יש ויש. למה שכולנו "נענש" בגין טיפשותו של יחיד או של בודדים ? אני ועוד רבין כאן אוהבים אותך ומקבלים ממך ולא מעט. אני מבקש באמת באמת , השארי כאן. אל תתני לבוטים לקבוע את הטון ואת הציביון. אנחנו רבים מהם. תני לכעס ולפגיעה לעבור. זה עניין של החלטה להעלב , את הרי יודעת יותר טוב ממני. אל תלכי ...

עכשיו תורי. לא יכולה להתאפק יותר.

עכשיו מדברת דבי ולא פסיפלורה. את דעתי על ה..טיפוס המדובר כולם יודעים וגם הוא. אני לא חושבת שמקומו ומקום "האמת שלו" כאן בפורום. פסיפלורה כבר ביקשה ממנו לא פעם ולא פעמיים לעזוב מרצונו את הפורום. הוא בחר להתעלם ולהמשיך.. לצערי אין בידיה הכוח, בשלב זה, להרחיק אותו. פרפרית - עשי עימי חסד והישארי. יש לנו פורום תומך, וכן יש כאן מישהו .. אחר. פשוט התעלמי. מלבדו יש עוד כמה וכמה אנשים אחרים שחברתם תהייה נעימה לך יותר.

בונהם

New member
תגובה לפסי ובכלל ...

טוב אז בנושא המדובר יש פיתרון ... וזה הולך כך מה שלא הולך בכוח הולך בעוד יותר כוח... ובמבין יבין

פרפר יקרה

ההחלטה הסופית כמובן שמורה רק לך.. ובכל זאת שיקלי בשנית. אנו מאד רוצים להיות איתך במיוחד בשעות קשות אלו... לעזור עם המשא הכבד הזה... קחי כתף תומכת... תני חיבוק חזק
הרי בשביל מה אנחנו כאן ???

neuron

New member
סליחה שוב שאני נדחף...

...אבל אני אשמש כאן כסניגור לאטיוד שבחר כנראה להעדר ולא להגיב. בכך אני רוצה לשמש כמעין סמן נגדי לתמיכה הלא מסויגת (והמובנת) בפרפר סגול. אם נסתכל על האירועים לפי סדר כרונולוגי, זכור לי שאטיוד הגיב להודעתך המקורית בצורה מקבלת ואף גילה עניין באשר אירע לך. במקביל הוא התכתב איתך בצורה פרטית ואת תוכן התכתבות זו אני יכול רק לנחש. אני מבין אבל שהייתה שם תהייה לגבי מי\מה את, תהיה לגיטימית שאולי הייתה בה מידה של ביטויי חוסר טקט. את בחרת לבטא את כעסך על ההתעניינות\חטטנות\סקרנות\תמיהה, או פירגון\קנאה של אטיוד בצורה פומבית תוך העברת ביקורת גלויה עליו, ביקורת שיש לציין שהוא נמנע מלהגיב אליה ולפתוח ויכוח מתלהם. אולי זה לא נכון לשפוט אותך ביום שכזה, אבל אולי היה נכון יותר מצידך להמנע מלמהר להפוך עניין שכזה לפומבי- אולי נכון היה לבטא את עצמך ישירות מול אטיוד או להמנע מלהגיב אליו בכלל.

מייקי69

New member
../images/Emo45.gif אפרופו "הצד השני של"

מה אנחנו יודעים בעצם? מה הוא אמר לה? מה עצבן אותה? למה עצבן? את מי זה מעניין בכלל? לא אותי. לא רוצה להיות שופטת! לא רוצה להכנס לאנשים בתוך התחת של תיבת המסרים שלהם ! לא רוצה להעיף מהפורום מישהו שאמר משהו באופן אישי וחסוי. בשביל זה יש כפתור קטן בתיבת המסרים שחוסם הודעות בלתי רצויות. לא רוצה להיות נאשמת, לא להיות סניגורית לא קטגורית ובטח לא מבצעת גזר הדין! כן רוצה ומוכנה לחבק כל מי שנמצא ברגע קשה, ביום קשה, בתקופה בלתי נסבלת. קצת אויר, ראבאק!!! אויר!

Amir33

New member
אטיוד ???

ואלה מיקי יקירתי מנסיון קצר מאוד במקום הזה אני יודע שיש פה אנשים מדהימים, למרות נסיוני הדל אני רוצה להגיד בקול רם הבן אדם הזה מזלזל באחרים!!! והציניות שלו לא מתאימה לאופי המיוחד שלכם(לנו) אמיר מטיל וטו על עבודת יד

viviti

New member
מה קורה פה??????

בשביל לתמוך באחד צריך לרמוס אחר? כל השירשור הזה הוא לא לעניין בכלל. תתאפסו

אנחנו נהיה שלום, ומה איתך?

לא יפה לטרוק כך דלת שנפתחה בגלל מסמר קטן אחד. חשבי שנית אם בעקבות התקל הזה שווה לך לעזוב פורום שכזה. תלמדי ממני גם בעיני יש אי אלו שלא מוצאים חן אני פשוט מתעלם מהם. וכך חי בשלום

neuron

New member
רק בודק משהו... ../images/Emo11.gif

...אני בודק אם אני אחד מאלו שאתה מתעלם מהם. כעת כל שנותר לי לעשות זה להמתין... ... ... ... ... ... ... ...כשחושבים על זה, אחרי כמה זמן אני אמור להסיק שאתה לא עונה כי אתה מתעלם? ...ממשיך להמתין... ... ... ... ... ... ... ... ...

neuron

New member
אני אודיע לך...

...אני מבין שבינתיים אתה ממשיך להתעלם ממני אבל לא התייאשתי, ממתין... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...בגלל שאני תקוע כאן, מישהו יכול לקפוץ לקנות לי כמה דברים לאכול??? ...אוף... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

viviti

New member
ועוד משהו....

אנשים שונים מגיבים באופן שונה על מצבים זהים. קראתי קראתי קראתי לא מבינה מה פוגע פה. אבל, זו אני. מאמינה לך שנפגעת. האם עצרת לרגע לחשוב שאולי ורק אולי אף אחד לא התכוון לפגוע בך. אולי, ורק אולי. מה שנכתב נכתב בכדי לפתח שיחה? ועוד נקודה למחשבה. את משליכה על העולם שמחוץ לך אמות מידה והסכמות חברתיות שאת מכירה מסביבתך הקרובה. (כשאנחנו ישבנו שבעה על אימי, וכשאבי ישב שבעה על סבתי.. כן דיברנו על היום יום.. כן צחקנו וזה לא המעיט בכהוא זה מאהבתנו לאדם שנפתר.) ניסיתי לכתוב איזשהו משפט סיום..... אבל לא הצלחתי...

למעלה