היו שלום, חברים.

היו שלום, חברים.../images/Emo18.gif

היום, היום הזה ממש, אני כבר לא עצוב כל כך. זתומרת אני הולך היום לסיים את כל העצב שהיה בנחלתי מיום הולדתי. ואני הולך על הדרך הקלה והעתיקה ביותר. סיום טוטאל. ואלו קורות חיי הקצרים טרם נולדתי ניסתה אמי לעשות את שאני יעשה עכשיו, עלתה לאנדרטה גבוהה באזורנו וקפצה אל מותה הנפשי וחייה המוטרפים. בגיל שנה ניסתה שוב והפעם הצליחה למות. נמסרתי למשפחה אומנת ואבי בא מדי פעם לבקרני. בגיל שש באתי לאבי ועמו אשה נשואה שהכרתי אותה זמן רב כאמא, בעלה פגש אותנו על יד הסופר, התפתחה קטטה אבי נדקר למוות מול עיניי. עברתי למשפחה אומנת חרדית, בגיל ארבע עשרה ברחתי מהאבא שהוא מרצה במכון חרדי ובבית היה זורק עליי מגהצים. מאז אני מסתדר לבד. חברתי שהכרתי בכיכר ציון נהרגה בפיגוע שם. אני לא מחייב אתכם להאמין. המציאות עולה על הדמיון, לא אספר עוד כי לא תהיו מסוגלים להאמין. הרוב לבטח ינודו ראש בצחוק או אפילו לא, אינכם חייבים להאמין, אבל אני מבקש ממכם לנקום, אם יתברר לכם שיש אלוהים שם למעלה, אנא נקמו בו בשמי. אני מסיים כאן די אופטימי, ומאמין שמי שהגורל לא דפק אותו יכול לחיות טוב. דבר אחד גם מוכי גורל יכולים, למות טוב. לא יודע אם מישהו מכיר אותי, בטח אני יישב כמה ימים לבד באור עד שימצאו אותי ויכניסו אותי לחושך. כזה הייתי בחיי אף אחד לא הכיר אותי, וכך כנראה במותי. ואם תדעו שאין אלוהים אנא נקמו בעצמכם, כשתשמעו ברדיו מישהו שעשה את זה בדרך מקורית, בטח זה אני, ואז תנקמו בעצמכם על שנתתם ושאתם נותנים ושתתנו לעוד רבבות רק אופציה אחת טובה למות בכבוד.

Le Fay

New member
לללללללללא! אתה כותב טוב מדי בשביל

ללכת באמצע! אבל הרבה לפני כן: קודם כל: אפ'חד לא ינקום בשבילך. אם אתה רוצה להחזיר פעם, תצטרך להישאר איתנו ולדאוג לזה בעצמך. שווה, כי להחזיר זה תענוג בלתי מצוי (רק נקמה זה מעדן שצריך להגיש אותו קר). שנית, כמה שהחיים פה מחורבנים, מבטיחה לך שמעבר להם לא יותר טוב; והכי חרא יהיה אם יסתבר שנשארת תודעה, כי תצטרך לראות הכל ולא תוכל לשנות כלום. בקיצור, להמשיך להתפוצץ לנצח... ושלישית, מה אתה יודע על מה אתה מפסיד מחר? נירה לך אתה יכול להרשות לעצמך לוותר על כל הדברים הנפלאים שעוד יקרו לך? אז בבקשה להישאר ולבדוק קודם אופציות. אין לך מה להפסיד שלא הפסדת כבר, נכון? וכואב - כואב לכולם. אתה גדול, ואתה יכול.

Le Fay

New member
סליחה: כותב טוב מכדי (וכו'). השתבשה

לי העברית מהפאניקה

../images/Emo24.gif רב תודות למציליי ../images/Emo128.gif../images/Emo150.gif

אז הנה אני כאן חי בריא ושלם והכל בגללך מצילתי היקרה החסודה. הו אין מילים בפי במה אוכל להודות לך יקירתי? הצלת את חיי מרדת שאול תחתיות. כבר העולם מתחיל לחייך אליי. ועכשיו, באמת???????. אז כך, קורות חיי הקצרים היו קורות חייה החלקיים של שותפתי לדירה, שהחליטה שרצונה לעשות את זה, אז רציתי לראות את התגובות אם היא צודקת בהחלטתה, ובשביל שלא יחסרו לכם פרטים אז הנה עוד כמה פרטים שלא יכולתי לכתוב כבן בגיל 14 האבא המאמץ אנס אותה כשהיא גילתה את דודה שלה (אחות של אמא שלה), שבועיים אחרי זה הדודה מתה מסרטן ילד שהיא אמצה כבן במסגרת פרויקט "קורא בקפה" נהרג בתאונה מבטיח לכם שהכל אמת, אמת!!! האם תסכימו לה לעשות את זה? אוליי תמליצו לה לעשות את זה? אני ממליץ. אותי, חלקכם מכיר, תחת ניק אחר.

אנחנו../images/Emo35.gif

הדבר האחרון שאני מוכן זה שתאשים אותנו בזה. אני לא יודע מה הם האירועים האחרונים שמובילים אותך למסקנה שלך. גם אני, בימים האחרונים הרהרתי באפשרויות שונות לחיי ובנתיים, נראה לי שמצאתי פתרון טוב יותר מאשר למות. לחיות. אני הרבה יותר מאשמח אם תשאר איתנו ותכתוב בפורום (אני שמח על כל כותב מוכשר שמצטרף אלינו). ברוך בואך

למעלה