היו ימים.....

גיליתי שבירה משפרת את הכושר הגופני.

שותים 4 פחיות בירה, עדיף חצי ליטר. מתיישבים במרחק 100 מטר מהשרותים הקרובים. במהלך השעה הקרובה, רצים לפחות שני קילומטר.

גנגי

New member
יש לך איזו בעיה בחשבון,

אבל אני מייחסת את זה לעודף אלכוהול בדם.

למה בעיה בחשבון?

אני לא יודע מה איתך, אבל אחרי 4 ליטר בירה אני צריך לרוץ לשירותים לפחות 10 פעמים.

גנגי

New member
אמרת "4 פחיות",

לפי חשבוני, אם מדובר בפחית גדולה, זה לא יותר משני ליטר. וחצי ליטר זה פחות משני ליטר.

גנגי

New member
חמור מזה, כימותרפייתי.

כמות מזעזעת של נוזלים, שאף אחד מהם לא בא אליי כדרך הטבע, ואף אחד לא מכיל את שמחת הבירה.

diday

Member
בעיה גנטית של יהודים

לילידים במקומי יש שלפוחית מברזל או שהם יוצאים לבלות עם קטטר. 2 ליטר בירה מהווים בקושי סיבה לצאת לשרותים וודאי לא יותר מפעם אחת.

תחושת הצורך בהתרוקנות

אצל אדם בריא מתרחשת כאשר כמות השתן האגורה מגיע לכ-200 מיליליטר.אדם ממוצע יכול לאגור כמות של 350 עד 550 מיליליטר שתן.

diday

Member
את התאוריה גם אני מכיר

ומשתאה תמיד למראה אותם אלה היושבים מולי במשך ערב שלם ללא צורך לקום, גם אם הם שותים כמות הגדולה פי כמה משלי.

מעניין איך זה לחיות בגרמניה

עם תרבות כל כך שונה מהתרבות הישראלית. ובכלל עם השפה הגרמנית... מביקור בן כמה שעות בלבד בגרמניה בשדה התעופה של פרנקפורט ושמיעת הגרמנית מכל הכוונים,אחזה בי צמרמורת קלה,כי בארץ הגרמנית מתקשרת עם השואה. בשנות ילדותי שמעתי את השפה חוץ מאשר בחנות המיתולוגית לכלי בית שהיתה שייכת לייקים רק בסרטים שנושאם השואה.

diday

Member
בשנות ילדותך היה איסור

להקרין סרטים דוברי גרמנית בטלוויזיה אלא אם כן הם בנושאי שואה. איני יודע אם איסור כתוב או מדיניות. כך היה. התרבות כאן אמנם שונה משהו מהתרבות הישראלית, יש בכל זאת הרבה דומה (גם אם בעיקר מהצדדים השליליים). השפה עצמה מדהימה, למרות הגדרתה כמזעזעת על ידי מנהלת הפורום. מצד שני איני מכיר הרבה שפות לעומק. יתכן שהייתי אומר זאת על כל שפה חדשה שהייתי לומד.

התחלתי ללמוד גרמנית מספר

לא מזמן. התחביר ממש נורא. הנה דוגמא למשפט שאלה: Bitte, konen Sie mir sagen woe der Hotel Adler ist? אני מתנצל על העדר האומלאוט, לא יודע איך עושים אומלאוט במחשב. במילים אנגליות: please can you me tell where the Hotel Eagle is?

mucool2

New member
../images/Emo32.gif אהבתי יותר את "שפם המקובלים"

חוצמזה בטח יש זקן מקובלים חדש, אבל תמיד טוב להיזכר בקודמו בתפקיד... אגב, לפני שקראתי את החתימה שלך חשבתי שאתה ירחמיאל. קצת מבלבל.

למעלה