היו אורחים בבית

JonnyBoy

New member
היו אורחים בבית

חזרתי הביתה מהלימודים וראיתי שהיו אורחים בבית. אורחים שאף אחד לא הזמין, אורחים שעיקמו את דלתות הסורגים של המרפסת, ראיתי את החדר שלי וישר לקחתי את הסכין של הלחם שנשאר על השיש עברתי בחדרים, בועט בדלתות סגורות, לחץ אגרוף מטורף על הקת. מזמן ברחו. הנבלות. כל התכולה של המגירות והארון על הרצפה, גם בחדר של השותף - הוא בכלל במילואים ועוד לא דיברתי איתו, אין לי מושג אם היו לו דברי ערך בחדר, הוא לא זמין, עוד לא יודע... קרעו את העטיפה של האריזה ולקחו עגילים שקניתי פעם למישהי ולא היתה לי הזדמנות לתת לה, לקחו קצת מזומן, והרבה מהביטחון שלי, מהאמונה והתמימות. מחשבים טלוויזיות ומערכות נשארו, הלכו רק על הבשר. תכשיטים ומזומן. השותפה עוברת דירה בסוף החודש ורוב הדברים שלה כבר לא פה. בשקיות הארוזות המוכנות למעבר לא נגעו לה. אני מחכה לשוטרים. "יצא מישהו לפני כמה דקות", יבוא, ירשום, תחתום פה ושלום. אני יכול להתערב איתכם שלא יקחו טביעות אצבעות? לא יודע, לא נרגע, לא יודע. פשוט לא יודע

JonnyBoy

New member
זהו, הלכו

כל אחד עשה את תפקידו בהצלחה: הנרקומן יקבל את המנה שלו הערב (בתקווה שיקבל גם איזה HIV על המזרק לקינוח), השוטרים יוסיפו עוד מקרה "התפרצות לדירה" לסטיסטיקה, האייריש קרים בנס-על-חלב מגיע למקומות הנכונים, כבר כוס שנייה ברציפות, והאזרח הקטן שוב נדפק בהצלחה. על הספה פרושות הקבלות ממבצע תשלום הדוחות שהיה לא מזמן אבל הכל על הזין. עוד לגימה מהנס ושישרף העולם.

JonnyBoy

New member
ה. הגיע,

(ה. הוא חבר של השותף שבמילואים וגר בחדר שלו). "זבל אנושי" "חיות אדם" "להרים עם כפפות ולכבס כל מה שהם נגעו בו" "צריך לירות באנשים כאלו" ועוד מבחר פנינים. אין ספק, יש כאן בעיה. זו בעיה שקופה. בעיה שלא רואים עד שמתנגשים בה, כמו ההומלס ששוכב בצד המדרכה עם שלט קרטון ופחית, בעיה ש"החברה הנאורה" שלנו מתעלמת ממנה באלגנטיות צינית. זו בעיה ויש לה פתרון, רק שכמעט לאף אחד אין אומץ לצעוק אותו. לבעיה קוראים מכורים לסמים קשים. השוטרים קוראים להם "נרקיסים" ומסווגים אותם כפושעים קטנים ומטרידים והעם קורא להם נרקומנים ורוצה לירות בהם, רק שכולם שכחו דבר קטן בדרך: שכחנו שהם גם בני אדם. הנרקומן זקוק לסם באופן קבוע ואם הוא לא יקבל את המנה הוא יכנס ל"קריז". ראיתם סרטים, קראתם כתבות, אתם יודעים במה מדובר. אז הוא גומר את הכסף שלו על הסם ואז מתחיל לחלוב כסף מאחרים ולמכור חפצי ערך ולפרוץ לבתים ומכוניות כדי להוציא משם עוד מנה. הנרקומנים אחראיים לאחוז משמעותי מאוד מעבירות הרכוש, כלומר הנרקומן הוא פושע. אז זהו, שלא! נרקומן הוא לא פושע, הוא חולה! וברגע שעלינו על הבעיה מצאנו כבר חצי מהפתרון. אם המדינה תכיר בנרקומנים כחולים יהיה אפשר לעשות את הדברים הבאים: -להקים בתי חולים מיוחדים לטיפול במכורים לסמים הממומנים ע"י המדינה. - לבנות מסלול גמילה פיסית ונפשית למאושפזים. אבל יש עוד דבר שצריך לעשות. מחיר מנת סם ברחוב הוא 100 ש"ח (נניח). כדי להשיג את המנה הנרקומן צריך את הכסף ובשביל להשיג את הכסף הוא יפרוץ לי לדירה ומחר הוא יפרוץ לך לאוטו כי כבר אין לו ברירה אחרת. מה שצריך לעשות זה לתת לו את הברירה הנוספת. אם הוא יוכל לבוא לאותו בית חולים מיוחד, להיבדק ע"י רופא ולקבל את המנה בתנאים סטריליים ובחינם, אז הוא לא יגנוב, נקודה. כדי שרופא יוכל לתת סם לחולה הסם צריך להיות מוכר כתרופה ע"י החוק. זה אומר להפוך את הסם לחוקי. זה לא אומר שהילד שלך יוכל לקנות סמים בקיוסק בדרך לבית-ספר אבל אם הוא ייפול על סמים הוא לא יגיע לכלא ולא לבית קברות. בני אדם, זוכרים?

JonnyBoy

New member
ועוד דבר קטן,

הסוגריים בהודעה השנייה יצאו מהבטן. הלב והראש הם הסיבה לכתיבת ההודעה השלישית. לילה טוב.

../images/Emo10.gif

אני כ"כ כ"כ מצטערת לשמוע... אחרי גניבה ההרגשה כ"כ מגעילה...כבר אין ביטחון אישי...מקווה שההרגשה שלך תשתפר בקרוב...

*Trinity*

New member
../images/Emo46.gif לפעמים עדיף שיקחו את הטלויזיה

ושלא יקחו תכשיטים ומזכרות... אני יכולה להבין את ההרגשה שלך, זה ממש גועל נפש להכנס לביית שלך ולגלות שמישהו הסתובב שם ולקח לך דברים
מקווה שהמשטרה כן תעזור..

L o r i

New member
וואי, איזה קטע רע זה!

אין ברירה עכשיו. כל מה שנותר הוא לבלוע את הרוק ולהמשיך הלאה .

R-o-i

New member
מכיר את ההרגשה,

לפני שנה חזרתי הבייתה, באתי לפתוח את הדלת (פלדלת), אבל איזה קטע, ניסרו אותה, יומיים לקח להורים שלי לסדר את הבית שוב, אם אתה צריך עזרה, (במסגרת הדברים שאני אוכל לעשות) אל תתבייש לבקש רועי

JonnyBoy

New member
../images/Emo6.gif אני בסדר, תודה ../images/Emo9.gif

תודה על הצעות העזרה, את שלכם עשיתם בכל השירשורים הקרועים פה מסביב בפורום. זה בהחלט עזר לעבור את הלילה. האמת, הבאסה האמיתית היא שבדיוק לפני יומיים סידרתי את החדר ועכשיו הכל שוב נראה אותו דבר
זהו, מסתכלים קדימה. יש מספיק בלאגן גם בלי הכאב ראש הזה...

למעלה