היו'ש

היו'ש

מה המצב יש למישהי פוטושופ שהיא יכולה להכין לי חתימה ? פליזו'ש ומלא תודה-- דניאל חימי!!

=/ >> את חדשה פה ?? אם כן

אז ברוכה הבאה ואם לא לא לפתוח סתם הודעוןת אל דברים כאלו ולי אין פוטושופ ( קרה לו משהו ) הוא נהרס לי אופפפפפפפפפ

yafit93

New member
בננות כנסווו

היום חזרתי מטיול שנתי 3 ימים ואני חייבת להגיד שהתגעגעתיייייייי בכלל בזמן האחרון אין לי זמן להיכנס אני נכנסת רואה את ההודעות פה ויוצאת אני רק רוצה להגידד שאני חוזרת לשיגרה זהווווו ברוך ה' יום שני מבחן אחרון ודייי יהיה לי זמן להיכנס לפהה איךך התגעגעתיייי יאאא אמאאאאאא הייתם חסרים לייי היהה מזה כיף בטיול אלה היו 3 הימים הכי מושלמים בחיים שליי אני אוהבתתתתת אותכןןן שיהיה לכן לילה מושלםם

טוששש

New member
ברוכה השבה...../images/Emo13.gif

שמחה שנהנת מאמי תספרי חוויות...=) געגענו..

yafit93

New member
חוויות אמ...

קודם כל זה היה הטיול הכי נדיר שהייתי בו בחיים שליייי ביום הראשון כמו תמיד מטפסים ויורדים ומטיילים היה כיף מאוד (במיוחד זה ששרפתי קלוריות חחחח) הגענו לאכסניות רק ב-10 וחצי בלילה ביום השני זה היה היום הכי כיף שישששש היינו בצעדת ירושלים עם כל הבתי ספר שבארץ כמעט הכרנו כמה חתיכים חחחחח היינו בכותלל ששמה הכי נהנתיי היינו בערב בהופעה עם כל הבתי ספר היה ממש כיף ביום השלישי הלכנו למערת הנטיפים אמאאא כ"כ יפה שמהההה אני לא מאמינה מה הטבע יוצרר היינו בנחל כזה ובבריכההה חחח תפסתי קצת צבע סוף סוף זהו זה בערך מה שאני יכולה לספר כי אם אני יתחיל במה שהיההה זה לא יגמר חחחחח והכי חשוב זה שהתגעגעתיייייייייי

ortal yosef

New member
איזה שיר נדיר יש לדניאל הזה

וגם הקליפ משהו לבניםםםםםםםםםםם :)

ortal yosef

New member
עאעאעא השמיעו אותו ב-91fm

איזההההההההההה מאמייייייייייי
איזה קול יש לו

פושיק

New member
../images/Emo99.gif הוא זמר סוף ... וראיתי אותו

מופיע בערוץ הילדים (ולא בקליפ) ותאמיני לי שהוא כוסון רצח. הוא היה לבוש מהמם. והוא רוקד מה זה יפה. דרך אגב, פתחו לו פורום בתפוז

למעלה