היוש

היוש

אז ככה , לפני שבועיים הייתי אצל הרופאת משפחה , ואמרתי לה שכבר זמן רב אני סובל מעייפות וכמובן שהיא טענה שהעייפות נובעת מהשימוש שלי בנוגדי דיכאון. אז סיפרתי לה גם שיש לי בעיות שינה קשות כבר שנים , אני לא מסוגל להרדם , אני מתעורר בבוקר מוקדם ולא מצליח לחזור לישון . היא הייתה מופתעת ושאלה אם אני סובל מכך שנים למה לא סיפרתי לה על זה . אמרתי לה שהתביישתי שפחדתי שהתגובה שלה תהיה שזה בגלל שאני סובל מדיכאון (הריי הפחד הגדול הוא שרופאים\אנשים יגידו שאתה מדמיין את כל הבעיות שלך בגלל שאתה סובל מבעייה פסיכיאטרית . היא הבינה שזאת בדיוק הייתה ההתנהגות שלה והחליטה לקחת אותי יותר ברצינות. קיבלתי הפנייה למעבדת שינה (כולי תקווה שבסוף דום נשימה זה הגורם לבעיות הנפשיות שלי , כי כבר עייפתי מלהחליף 101 כדורים שלא עושים כלום וגם קראתי מאמרים שבעיות שינה מובילות לדיכאון , חוסר ריכוז , עייפות במהלך היום וכו') היא ביקשה שאני אעלה על המשקל ופה הבנו שנינו שהגזמתי, המשקל שלי חריג , הזנחתי את החיצוניות כבר הרבה מאוד זמן. כל האכילה הריגשית , כל הנדודים לתחנות דלק באמצע הלילה (נכון שמי שהמציא את החנויות נוחות צריך לקבל פרס נובל ?!) כדי לקנות ולחסל איזה קינדר בואנו , איזה קליק שימלא קצת ריקנות. החלטתי שזה הפרוייקט שלי , אחרי זמן רב שכבר ויתרתי על תוכניות , על שאיפות וחלומות . הפעם מתרכזים בהורדת המשקל.
אז בחרתי לכתוב פה כי קראתי קצת תגובות של אזרחי מדינת פורום דיכאון ויש פה קצת חבר'ה שמעוניינות\ים להוריד במשקל . אז רציתי להמליץ על שתי אפליקציות נחמדות שנתקלתי בהן ואני משתמש בהן יום יום. הראשונה נקראית Shrink (בחנות האפליקציות של אנדרואיד , לא יודע מה יש שם להוריד ב
) זה יומן קלוריות יומי שאפשר לבחור מתוך רשימה ארוכה את הדברים שאנחנו אוכלים באותו , הדיאטנית המליצה לי על אכילה עד 1700 קלוריות ביום , אני לקחתי את זה לכיוון ה1300-1500 , וזה מבנאדם שהיה אוכל 3000 קלוריות ביום. זה נחמד לעקוב ולדעת שברגע שאתה מגיע ליעד היומי שלך , המשך הארוחה ביום תכלול ירקות נטולי טעם ונטולי אישיות.
האפליקציה השנייה שהיא קצת יותר נוראית נקראת 8Fit וזה תוכנית ספורטיבית (איכס ספורט) עם תוכנית מסודרת לכל הרמות שאפשר להתאמן מתי שרוצים , יש סרטון שמראה איך צריך לעשות את התרגילים , אפשר לעשות 10 דקות ביום , אפשר שעה . זאת אפליקציה אדירה, גם בגלל שאפשר לבחור בתוכה פלייליסט מוזיקלי מגוון שמלווה בזמן הפעילות (בחרתי בפעם הראשונה להיטי שנות ה90 ונהנתי משירי ACE OF BASE) .

פאק , סליחה על הגסות , אני אצנזר f*****k . כשסובלים מדיכאון , הריכוז יורד , הסבלנות לקרוא נעלמת . אז למי יש כוח לקרוא
אז אקצר
אמ'לק
גיליתי שבוע שעבר שאפשר להכין פירה מכרובית, וזה כל כך טעים ודיאטתי הרבה יותר מתפוחי אדמה [URL]http://www.10dakot.co.il/%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%94-. %D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%99%D7%AA/[/URL] בעיקרון , אפשר לוותר על התפוח אדמה , אבל זה יצא מעולה.

אני תמיד חייב להשאיר תמונה , אז נכון שכולם מדברים על שיגעון הפוקימון וכמה שזה מועיל לפעילות הגופנית וכמה זה נהיה כיף יותר לכלבים שהבעלים התחילו להוציא אותם בתדירויות יותר גבוהות . לא משחק בפוקימון אבל כשאני מוציא את הכלבים של חברים לטיול , אני לוקח אותם לכזה טיול רחוק (ואז מתנצל בפני הכלבים בדרך חזרה שהתשתי אותם) אז בתמונה , הבולדוג הצרפתי אחרי טיול של חצי שעה איתי, כשהוא מותש אך מרוצה , מחפש מסתור מהחום , כמובן שהדלקתי והצבתי מולו מאוור ענק.

Gali04

New member
זה לא

כרובית. זה ארטישוק ירושלמי ותפוחי אדמה, אבל אכן ניתן לעשות גם עם כרובית

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי ואן גוך

ברוך הבא לפורום. שמחה לשמוע שאתה עושה התקדמות ומנצח!

אלישבע24

New member
וינסנט,

גם אני עליתי בחודשים האחרונים,
היום התחלתי דיאטה,
ביום אין לי בעיה,
אבל בלילות לא מצליחה להירדם
ואז יש לי טירוף למתוקים.

כבר היית במעבדת שינה?

למעלה