היו'ש... תקשיבו רגע..

chen010189

New member
נצל"ש-אנשים, אחלו לי בהצלחה

אע"פ שאני לא אראה אותה בזמן הקרוב. רק עכשיו חזרתי הבייתה (מ7 בבוקר) ויש לי עוד הרבה דברים לעשות עד שאני אזכה להכנס למיטה... נקייה ומצוחצחת אבל זהו, מחר הגנרלית!!! יום ראשון ההצגה, באודיטורים בחיפה יום שני 3 הצגות בבית הספר ואח"כ יש לי עוד כמה הצגות שהתאריכים לא סגורים...

chen010189

New member
אבל אני מפחדת מהמורה שלי כל כך...

אחרי המשפט "עכשיו אתם נכנסים לתקופה שאסור לכם להבריז משום שיעור!!! הסיבה היחידה שצריכה לגרום לכם להשאר בבית היא אם חס וחלילה מישהו חולה, עם חום... שום סיבה מעבר לכך!!!" ונדחו לי כבר 30 פעם 2 מבחנים ליום ב'... ספרות ואנגלית ספרות לא עשיתי בכלל ואנגלית אני בכלל אמורה לעשות יום א' (אבל אני משחקת בהצגה) כל כך הולכים לקרוע אותי בבית ספר

DoRiNuS sMiNiA

New member
חן...פשוט תהני!

אני יודעת שתעשי את הכי טוב שאת יכולה כי כזאת את, משקיע את כל הלב והנשמה בדבר מסויים. אבל הכי חשוב שתהני! ואין לך מה לדאוג בעניין הלימודים,גם אני עדיין בהשלמת מבחנים (והברזתי לפני שבועיים או שלושה ל-5 ימים
) יהיה בסדר חן,בהצלחה!

chen010189

New member
היה אמור להיות לי!!!

אבל ההצגה שאני משחקת בה, אנחנו אמורים להופיע 3 פעמים, ובין כל הצגה יש לנו שעתיים הפסקה... כך שיצטרכו לדחות לי אותו, ומבחן חוזר בספרות שהיה אמור להיערך לי גם באותו היום
פאק, הולכים להרוג אותי בבית ספר, פשוט להרוג...

דיברתי על שכבות ז' ../images/Emo185.gif

ולנו רק אמרו אתמול..מבחן של משרד החינוך,לא צריך להתכונן..אז תקוו שלא תשמעו על זה מחר/מחרתיים..

בכריתוש

New member
לנו בינתיים אין..

היה מבחן בית ספרי לפני שבוע.. אני יודעת שעוד מעט יש מבחן ארצי או מחוזי בערבית..

למעלה