היוש ג'סיקה ראביט מה קורה?
S specialsomeone New member 9/2/14 #2 נראית טוב, מראה קלאסי over the top כמובן... היא הופיעה את הסינגל החדש you're mine!!!!!!!!!!!!!!!!!! המופע ישודר ב 24.2 הפריימריה תהיה כנראה ביום רביעי בתוכנית the view
נראית טוב, מראה קלאסי over the top כמובן... היא הופיעה את הסינגל החדש you're mine!!!!!!!!!!!!!!!!!! המופע ישודר ב 24.2 הפריימריה תהיה כנראה ביום רביעי בתוכנית the view
M Mידאס New member 9/2/14 #12 איזו אשליה הייתה מתה שהשדיים שלה יהיו ככה קרובים. בד"כ הם דווקא די ברוגז אחד עם השני. זה יותר מדי, אפילו בשבילה. CUNT!
איזו אשליה הייתה מתה שהשדיים שלה יהיו ככה קרובים. בד"כ הם דווקא די ברוגז אחד עם השני. זה יותר מדי, אפילו בשבילה. CUNT!
S specialsomeone New member 9/2/14 #6 עוד תמונה יפה... מעריצים שנכחו באולם אמרו שברקע הראו את הקליפ שצולם. וכנראה צולמו 2 קליפים: אחד עם טריי סונגז ואחד בפורטו ריקו. אולי טריי מופיע על הרימקס.
עוד תמונה יפה... מעריצים שנכחו באולם אמרו שברקע הראו את הקליפ שצולם. וכנראה צולמו 2 קליפים: אחד עם טריי סונגז ואחד בפורטו ריקו. אולי טריי מופיע על הרימקס.
T True Colors New member 10/2/14 #18 מישהו מכיר את הטריי הזה? זאת אומרת, אני יודע שקיים כזה דבר (מאחר וביליתי בעבר שעות לא מבוטלות בלרייר על תמונות שירטלס שלו ושל אח שלו, שאם אתם שואלים אותי - יותר חתיך ממנו! ), אבל אני לא מצליח לחשוב על שום שיר שלו שאני מכיר, מלבד הדואט עם טוני ברקסון. טרייייייייייייייייי
מישהו מכיר את הטריי הזה? זאת אומרת, אני יודע שקיים כזה דבר (מאחר וביליתי בעבר שעות לא מבוטלות בלרייר על תמונות שירטלס שלו ושל אח שלו, שאם אתם שואלים אותי - יותר חתיך ממנו! ), אבל אני לא מצליח לחשוב על שום שיר שלו שאני מכיר, מלבד הדואט עם טוני ברקסון. טרייייייייייייייייי
A a 90s Noah New member 9/2/14 #5 שמלה שחורה עם מחוך והיא לא נראית כמו האמא החורגת של שלגייה? זה הישג חביבי. חותם עכשיו על ג'סיקה ראביט מאשר מה שקרה באותו היום הזה: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=373&messageid=172492214
שמלה שחורה עם מחוך והיא לא נראית כמו האמא החורגת של שלגייה? זה הישג חביבי. חותם עכשיו על ג'סיקה ראביט מאשר מה שקרה באותו היום הזה: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=373&messageid=172492214