היושששש

dragonit12

New member
היושששש

מה שלומכן?איך המרגש? טוב תקשיבו זה לא ילך ככה.. הפורום מת.. חייבים לרענן אותו חיבים!{במקרה שלנו חייבות..אבל מזה משנה..} רותם ואנוכי חשבנו על איך להעיר את הפורום וכך זה יצא... יום ראשון-שירשור בדיחות..כל מיני בדיחות... יום שני-משחקים..ארץ עיר ומשחק הא"ב של השירים.. יום שלישי-הנחקרת השבועית..ובערב נפגשים בצאט... יום רביעי-דיון למחשבה...כאן מעלים נושא כל שהוא וכולם דנים עליו.. יום חמישי-חידונים...פלוס משחק מי שמגיבה... יום שישי-משחק אסוציאציות וזה או זה... יום שבת-איך עבר השבוע? מקוות שאתן מסכימות עם זה... שרשרו הכל לכאן.. כל מה שאתן חושבות על זה... אם יש מה להוסיף או להוריד הכל.. לב|

dragonit12

New member
תיקונים..

זה התיקון שלי...

r0tm

New member
תקשיבו..

מי שרוצה להיות נחקרת שתסמן את עצמה ב
זה מתחיל ממחר.. ואני והמוצלמת התחלקנו חצי חצי על הדברים בשביל שיהיה מסודר בלי בלגן.. ונעשה דברים מגניבים...

r0tm

New member
חח..

פעם הבאה אל תעשי שטויות.. ויש לך מייל? אני רוצה הלעביר לך כמה דברים.. {את יודעת איזה} ו.. כל שבוע משהו יעלה שאלון-וזה יהיה ביום חמישי בחידונים.. טוב??

dragonit12

New member
סבבה...

אני שולחת לך מסר שם המייל שלי... אני לא עשיתי שום שטויות.. בסה"כ שמתי לך ת'כתובת של זה.. וזה מה שהם עושים? רעים! תפוז רע

../images/Emo24.gifברוכה הבאה

אני זהבית בת 14 מאיפה שהו ליד רחובות [אם את כ"כ רוצה לדעת אז קרית עקרון] תציגי את עצמך... ואל תתיחסי אלי אני נוטה לשיגעון[לפעמים...]

למעלה