היורש (ספוילר)

אילן די

New member
היורש (ספוילר)

למי שלא ראה אתמול רו (בארה"ב), היתה התפתחות מעניינת עם RVD וריק פלייר. עוד בסמאקדאון נקבע קרב אליפות בין RVD לג´ריקו על התואר הבלתי מעורער. ג´ריקו צעק על פלייר ודרש ממנו לבטל את הקרב בתואנה ש- RVD משתמש בכסאות ואינו ראוי לקרב אליפות. פלייר אמר שלא רק ש- RVD יקבל את השוט על האליפות אלא הוא, ריק פלייר ידאג אישית שלא תהיה רמאות ע"י זה שהוא יהיה השופט בקרב. אחר כך מאחורי הקלעים, פלייר ו- RVD ישבו ודיברו קצת ובסוף פלייר אמר ל- RVD "בוא, אני רוצה להראות לך משהו". טוב. הקרב התחיל, קרב טוב מאד אגב. כמו כל הקרבות של RVD. אני אחסוך מכם ורק אוסיף שבסוף, וינס מקמהון ניסה להתערב. פלייר פסל את הקרב ואז תפס את מקמהון, עשה לו נעילת רגל בצורת 4. למי שלא מכיר - זה מהלך הסיום של פלייר שבו הוא משתמש כבר שנים (כל הקריירה שלו) ואז RVD תפס את ג´ריקו וגם עשה עליו את אותו מהלך ! פלייר לימד את RVD איך עושים את הנעילה. בכך פלייר אולי מסמן את RVD כיורש שלו בזירה. תוצאת הקרב : RVD מנצח בפסילה (ולכן התואר נשאר אצל ג´ריקו).

dbzb

New member
פקפקני ../images/Emo55.gif

סגנונות ההיאבקות שלהם שונים לגמרי. זה נראה לי יותר כמו צירוף מקרים שכל העניין קרה דוקא עם RVD. היחידי לדעתי שהיה לו סיכוי להיות ריק פלייר 2000 ועכשיו נראה שהוא די פיספס את הרכבת זה ג´ף גארט. בקשר לפיגר 4. מהנסיון המועט שיש לי במהלכי כניעה זה אחד המהלכים הכי מכאיבים שנתקלתי בו. בגלל שבהיאבקות האמריקנית הציגו אותו כ"כ הרבה במשך הזמן הוא עבר בלייה. היריבים היחידים של פלייר מהשנים האחרונות שאני זוכר שנכנעו למהלך היו וינס רוסו ודייויד פלייר. בלייה דומה עובר עכשיו הסופר קיק. פאלומבו, אוהייר, סטורם, קרדיבל, בקיצור כל האליינס נראה לי משתמשים בו ואני לא אתפלא אם בקרוב מאד אף אחד לא יצליח לנצח ככה יותר.

TRIPLEfnH

New member
תבין משהו על תרילי כניעה

תרגילי כניעה הם הבולשיט הגדול ביותר של עולם הרסלינג. עזוב לרגע את העובדה שב 90 אחוז מתרגילי הכניעה (אם מבוצעים נכון) אף אחד, לא מתאבק ולא אף בן אדם אחר, יכול לעמוד בכאב, אבל מה שבאמת מרגיז הוא שאין עקביות בנוגע לתרגילי כניעה וליכלת של מתאבקים לעמוד בהם. ולראיה: תתפלא, אבל לא, לא רק דייויד פלייר, אריק בישוף ווינס רוסו נכנעו לתרגיל זה, אלא אפילו הוליווד האלק הוגאן נכנע לפיגר פור של ריק פלייר בקרב בכלוב ברזל שהיה באנסנסורד נדמה לי 99, או 98, כמובן שההאלק הוגאן ה"פייס" לא היה נכנע מעולם, וגם בשביל לכסות אותו ל 1 2 3, היה צריך לא פחות מטומבסטון לתוך כסא ברזל (אחרי הטומבסטון הרגיל, הוא קם כאילו כלום לא קרה). נכון, אז הוגאן היה ה"לא מוכר" הגדול ביותר של כל הזמנים (ביחד עם טייקר ש"לא מוכר" עד לעצם היום הזה), אבל לא רק הוא. זוכר איך אוסטין נכנע לאנקל לוק של אנגל תוך שניות באנפוגיבן השנה ?? אותו האסטין לא נכנע, ואף הצליח לשבור את השארפשוטר של ברט הארט. מדברים על ברט הארט, אז הוא שלא נכנע לשארפשוטר (של אואן) ולצ´יקן וואנג של באקלנד (במשך 10 דקות !!!) בימיו הזוהרים, נכנע בקלות לטורצ´ר רק של לקס לוגר ב WCW (בת´אנדר בקרב בו הפסיד את חגורת ארה"ב). כנראה שברסלינג, אם אתה "פייס" יש לך כוחות על טבעיים שנלקחים ממך ברגע שאתה חוזר להיות "היל".

raw is eyal

New member
הוצאת לי את המילים

אתה צודק במאה אחוז והיום הדרישות עולות אני מזמן לא ראיתי מישהו מנצח מהביטעה של שון מייקלס אתם יודעים למה אני מתכוון היום הדרישות עולות האם ראיתם מישהו נכנע מהשרפשוטר של הרוק בפי פר ויו??? איך אנגל יצא מ4 סטנרים באן פורגיבן ואני יכול לתת לכם קרבות שלו שהוא בשליש מהמכות שהוא חטף נכנע לדוגמת הקרב מול טייקר בפולי לואדד 200 או מול ביג שואו בבקלש 2000 אחרי צ´וק סלם הוא נכנע בקרב של פחות מחמש דקות הכל תלוי בפיוד ובעלילה לאותו מתאבק ספציפי חוץ מזה הדרישות עולות היום בשביל לקחת את התואר העולמי אתה צריך עזרה מ10 איש להכניס מישהו בשני שולחנות לתת לו 10 כיסאות בראש שני סטנרים ורוק באטם אבל ככה זה יותר מהנה

למעלה