היורשת?

DAN1EL

New member
וואו, תרגיעו. ../images/Emo97.gif

אף אחד לא החליט כלום. בפעם האחרונה שבדקתי לכל אחד יש זכות להביע את דעתו. וגם לדורון יש. יש כאן מקום לכל הדעות, ואם הוא ירצה הוא יכול ללכלך על כל סדרה שהיא. אתם לא רוצים לנתח? אל תנתחו. אבל תנו לכל אחד לעשות מה שהוא רוצה. לא כל פעם שמישהו מביע דעה שלילית על סדרה שאתם אוהבים אתם צריכים לקפוץ ולבכות. על אחת כמה וכמה שזה לקפוץ ולבכות רק כדי להגן על השחקן הראשי כי הוא מה-זה-מדהים-פשוט-להתאהב-בו. אין לכם זכות לסתום לאף אחד פה את הפה.

G A L 17

New member
יש דרך להביע דעה

לקרוא לסדרה שידוע שחלק לא קטן מהפורום אוהב "חרא של סדרה" ועוד כל מיני תיאורים כאלה , זה זלזול ועל המשפט האחרון שלך אני פשוט לא אגיב... לכל אחד יש זכות לעשות מה שהוא רוצה אין ספק , אבל במקום שיש אנשים שונים צריך לדעת לכבד גם תדעה של השונה וכשלא מכבדים את זה שלא יתפלאו למה אחרי זה לא נשארים אנשים לקרוא את הניתוחים הכל כך מרשימים שאתם רושמים

doron g3

New member
אתה יודע, יש הבדל

בין לא לכבד דיעה לבין לחלוק על דיעה. דבר אחד מותר ורצוי בפורום, והשני לא ממש. אני באמת לא רוצה שהדיון הזה ימשיך להתדרדר לפסים אישיים, אז בוא נסיים את זה כאן. ובפעם הבאה שתהיה לי מחשבה, אני יערוך סקר בין חברי הפורום לגבי פופולריות הדיעה ורק אז אחליט אם להביע את דעתי או לא.

G A L 17

New member
אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה

מבטיח שאני כבר לא אהיה כאן לקרוא אותה (ולפני שתביא הערה שנונה , לא זה לא איום אני בטוח שזה לא מפריע לאף אחד)

DAN1EL

New member
לא, אין דרך להביע דעה ../images/Emo97.gif

יש דרכים שונות, וכל אחד יעשה את זה בדרך שלו. הוא לא תקף אף אחד כאן אישית, אלא רק את הסדרה. הוא לא צריך לשקול את הדברים שלו על סדרה מסוימת רק בגלל שאולי יש כאן מעריצים של הסדרה שיפגעו. רוצים להיפגע? תיפגעו. אני לא אשקול מילים על סדרות ועל שחקנים ועל אף אחד רק כי אתם לא מסכימים איתי. וזה שאתם נפגעים כי אתם לא מסכימים - בעיה שלכם. זה לא פורום מגרש ביתי. זה פורום דוסון קריק.

Remedes

New member
ח-ז-ר-ת-י ויש לי מה להגיד על כל זה!

תודו שהתגעגעתם!!!! (מצטער היו לי ימים עמוסים - שתי עבודות, סידורים אישיים - אתם כבר יודעים.. ) בקיצור חברה הופתעתי והתאכזבתי לגלות מה קרה כאן.. אז דורון לא אהב את או-סי וקרא לה חרא של סדרה... אז תגידו "אנחנו לא מסכימים איתך" וזה הכל.. אתם יודעים כמה החברים שלי יורדים עליי מעצם העובדה שאני רואה דוסונ'ס קריק ואומרים "מה אתה רואה את החרא הזה.." ועוד כל מיני הערות.. אז מה? אני מפסיק להיות חבר שלהם?!.. חברים זה טעם וריח.. זה דעות שונות.. לא כולם חייבים להיות בעלי אותה הדעה.. ההפך.. הפורום הזה היה ממש משעמם אם כולם היו מסכימים על אותה הדעה.. אז למה אתם מתרגשים.. דורון לא אהב את או-סי והשתעמם באמצע, מבחינתכם זה הפסד שלו, ומחבינתו זו זכותו המלאה להגיב על דעותיו האישיות מבלי לחסוך ולייפות תיאורים רק כי זה לא מה שאתם רוצים לשמוע. תזכרו שבסופו של דבר כל ההערות הן לא אישיות כלפיכם אלא כלליות שנכתבות ע"מ לשתף דעה אישית. לסיום.. חברים.. אל תקחו את זה בצורה כזו קשה.. לא כל אחד חייב לאהב את מה שאתם אוהבים ולהפך. קחו לדוגמא אותי - אני אישית חושב שאבי מורגן זו ח-ר-א של דמות!!! אני פשוט שונא אותה!! שונא!! שונא!! שונא!! .. ולא בגלל שהיא רעה.. אין לי בעיה עם דמויות רעות. אני פשוט לא אוהב את מהות הדמות, את מה שהיא מייצגת ואת איך שהיא בנויה, נכון קבלנו כמה פרקים טובים איתה אבל ברמת העקרון כל אחד שהייתם מציבים במקומה היה יכול לעשות את זה בדיוק אותו הדבר ואולי אפילו יותר טוב.

DAN1EL

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo97.gif

איש איש באמונתו יחיה.

למעלה