היון יומולדת

lali37

New member
נו באמת...

את מקווה
באמת נראה לך שהוא לא יבוא
חוץ מזה תמר- תכניסי שם את השם משתמש והסיסמא שלך כבר! די לכתוב בתור אורחת!

lali37

New member
היון יומולדת

עברי לשרוך
ואני לא מאמינה שאפאחד לא פתח לו עד עכשו... זה כזה מוזר... אבל מילא שרוך
שיהיה לך יומולדת 16 נפלא
עד 120 בהצלחה ב-ה-כ-ל
ותחזור כבר
אנחנו מתגעגעים למציף שלנו...

שוב מזל טוב!!!

שרווווווווווווווך!!!!!!!!!!! בעיקרון, הכנתי לך מזממממן ברכה ארוכהההההההההההההה ליומולדת שלך, אבל "גנבו" לי את השרשור, אז אני אשלח לך במסר... אז בינתיים - המווווווווון מזל טוב לך!!! תהנה בחיים!!! תכייף!! תצליח!!! תגדל!! תגבההה... תצחיק!! תהיה מאושרררררררררררר!!!!!!! פשוט - תהנה מעצמך!! ויש לך הרבה מה להנות מעצמך...
וירטואלי...
רחלי

tamarhp

New member
חוצפה

אני כתבתי לו ראשונה (!!!) פה אבל לא פתחתי כדי שלא יגידו שאנחנו מציפים את הפורום בשירשורי מזל"ט!!!

ashkeloni

New member
מזל טוב עוד פעם!!

לפחות אני ניצחתי ביום הולדת הלועזי שלו...

tamarhp

New member
אני ניצחתי בעברי

אבל אפ'חד לא ראה. לא אשמתי! ד"א - מי פותח לי ביומולדת שלי? מישו בכלל זוכר מתי זה?

lali37

New member
תמר../images/Emo70.gif קבלי התנצלות

והיומולדת שלך?! כתוב לי...

tamarhp

New member
טוב, נו:

אני יודעת שכבר כתבתי את זה. (במנגינת יונתן הקטן) יונתן הארוך (אופס, השם שלו הוא שרוך) טס לחו"ל, ועזב פורום של זהב! אוי ואבוי לו למכור מהפורום אין שחרור! נא למסור לאילה תרומות לקורס-גמילה. תודה. ושרוך - דיר באלק אם אתה לא בא למפגש!!!!!!!

lali37

New member
../images/Emo6.gif

הוא יבוא כמו ילד טוב בסוף... נראה לך ששרוך לא יבוא למפגש

הוא חייב לבוא!!!!!!!!!

מי עוזר לי לעשות לו שטיפת מוח?? תעזרו לי: כל אחד יכתוב לו במסר "בוא למפגש" ותכניסו בחתימה שלכם: "שרוך מגיע למפגש!" אני עושה את זה!

lali37

New member
../images/Emo6.gif

דבר ראשון הוא בא... למה החלטתן שלא
דבר שני... חמודה... אין לי מקום החתימה להכניס אפילו מחט... היא מפוצצת...

שרוך................

בס"ד המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון
עד 120 ידידי.... ותחזור אלינו במהרה...

היי המון מזל"ט ../images/Emo49.gif

אז ככה- שתהיה לך
מעולה ושתקבל
ב
(בכל זאת עוד שנה את יכול לעשות רישיון..) ושתפוצץ הרבה
ושיהיו לך חיים
ומאושרים!

למעלה