היומ....

rainbowgirl

New member
היומ....

היומ באמצע שיעור אנגלית בא אלינו איזה אחד משבט סופה והתחיל לדבר על זה שצריכ לבוא כי יהיה סבבה ויהיה סנפלינג וחרא... איזה טיפשי! ולמה שבט ניצני הנגב(?)לא בא לקרוא לנו לבוא?

rainbowgirl

New member
חה../images/Emo70.gif

חוצפה
ואמ אני רוצה להיות בשבט ניצני הנגב
בלה,לא חשוב.... שייכ עלק!

קורל...

אם את רוצה להיות בניצני הנגב, תהיה, אף אחד לא יגיד לך לא להיות, פשוט אסור לנו לגייס שם, כי האזור "שייך" לסופה... סתם דוגמה- מקיף ו´ "שייך" גם לניצני הנגב וגם לסופה, כל אחד הולך לאן שבא לו... וזה לא חוצפה, זה די חכם... די לא לכתוב אותיות סופיות!! גם את מהמחרימים?!?!

yellow cheese

New member
גיוס חניכים של הפוצים .. ../images/Emo46.gif

קורל..את לא רוצה לבוא לפוצים..את מצטרפת לנוער העובד והלומד.. מובן
<<יש לנו שאיפה לפתוח קבוצת ח´>>
כי בנווה נוי שנה שעברה לא היה ז´..
אז השנה ישנה שאיפה כזו.. ואם לא תהיה בנווה נוי קבוצה ח´ את הולכת לקן נווה זאב.. ברור
אבל לא לצופים
ברור

rainbowgirl

New member
חיחיחיחיחיחי../images/Emo70.gif

ברגע שאני ימצא מישהי/ו שרוצה ללכת אני כבר יחליט לאנ

שירלי יקרה...

עד כמה שניסיתי לקחת את ההודעה הזאת ב-"בדיחות הדעת" (גאד...) זה קצת קשה לי, בעיקר כי אני יודעת שמישמיש תתחיל עכשיו לרדת עליי אבל אני מוכרחה להגיד מה אני חושבת. הריב המטומטם הזה בים הצופים לנוע"ל הוא ממש מיותר לדעתי. בעיקר שאני מכירה כמה אנשים ממש טובים משם
אבל זה נורא נורא חבל לראות שבעוד שאני לא מוציאה מפי מילה רעה על הנוע"ל בעיקר כי דעותיי הפוליטיות (וגם של שאר חבריי ה-"צופיפניקים") זהות לשלכם, אתם לא חוסכים ב"ירידות". אני מודה שמדי פעם זרקתי לעומר ואבישג משו על העובדה שאין לכם חניכים (
) אבל בכל זאת, יש גבול. זה מגיע לרמה כבר שמגעיל אותי לקרוא הודעות כאלה-"הפוצים". ביום שאני אגיד על מישהו מהנוע"ל שהוא פוץ... זה ממש מגעיל אותי ואני מצטערת שאני מגיבה ככה אבל זה הגיע לי עד כאן. ומיכל, אני לא "מגינה" על הצופים כי עשו לי שטיפת מוח. אני יותר ממוכנה להסביר מהם הערכים של הצופים לחברי הנועליסטים כי רואים שהם לא בדיוק מבינים. ובסיכום הכללי כל אחד שיתחבר לאיזו תנועה שבא לו. אם קורל הייתה כותבת שהיא רוצה להצטרף לנוער אני הייתי מגיבה בהודעת- בהצלחה, ולא ב-"איכסה הנוער המזורגגים האלה בואי לצופים". שירלי, עשית לי הרגשה פויה, חבל

optimistit

New member
האהיי

אני כעקרון תומכת במה שאמרת, אבל אני בטוחה בטוחה בטוחה, ששירלי התכוונה לדברים "בבידחות הדעת" (טיהי..
) אני בטוחה שזה היה בצחוק. אבל כעקרון, את צודקת...

crovee

New member
גושית

אני לא אתחיל לרדת עלייך. חשבתי שאת העניין הזה כבר הסברנו ואת השיחה הזאת כבר ניהלנו. ואם אני כן מתחילה עם כל השטויות האלה של להתבדח על תנועות הנוער, את אמורה להבין שזה לא משהו ספציפי בצופים עצמם. אני חושבת ככה גם על מכבי, הנוער העובד והלומד, החטב"ם וכל תנועות הנוער. כל נציג מכל תנועת נוער יגיד "אצלנו זה אחרת. אצלנו אנחנו באמת אוהבים את זה. זה לא כמו אצל כל האחרים" ואני חושבת שזו זכותי המלאה להיות נגד כל התנועות האלה. והקטע של שטיפת המוח- זה לא אם את תסבירי את עצמך בשביל להבהיר משהו. זה אם אני אבוא ואגיד לך שאני לא אוהבת את התנועה הזו והזו- ואת תאיימי עליי עם איזה גרזן נורווגי או משהו בסגנון (שזו אגב תופעה די נפוצה- במיוחד אצל הצופים) ברור לי שתמיד תתקיים התחרותיות הזאת בין התנועות. ואין מה לעשות בנדון, זה תמיד יהיה התחרותיות הזאת. ובכל תחום בחיים, לא רק בתנועות הנוער. וכמו שאת יותר ממכונה להסביר מה טוב בצופים, אני יותר ממוכנה להסביר למה אני נגד. אז שירלי והגר... אם אתן בתנועת נוער, סבבה לכן. אם אתן בתנועות נוער שהן אפילו יריבות- כל הכבוד לכן. אבל זה קצת מיותר כל הריבים האלה על תנועות הנוער... הכל אותו חרא

למעלה