היום16/2

AdamINC

New member
לא מצליח להירדם :(

עובד מ10 עד 3.. זהו. מקווה שאני ארדם בקרוב.

Y M C A

New member
הממ

הטירונות עצמה (01) לא קשה, הכי קשה לסחוב תתיק

a 90s Noah

New member
מה פה? ספרי חוויות! ../images/Emo13.gif

עזבי אותך השיבוץ...אנחנו נדאג לזה שלא תהיי שם אל תדאגי יהיה בסדר! איך הטירונות? מפקדות? אנשים?

a 90s Noah

New member
גדדד הגעתי היום ../images/Emo4.gif

איזה זוועה זה לצאת שו"שים! שונא את זה. עברנו לאימון של שבועיים בנפ"ח...איזה בסיס דוחה. קודם כל קפוא שם, הדלת שלנו לא נסגרת, הרדיאטור לא מחמם וצריך לשמור בפלוגה בלילה. דבר שני יש שם עדר פרות בתוך הבסיס שלפעמים כדי להמנע ממפגש מצער עם איזה שור לא מצחצחים שיניים/מתקלחים/אוכלים/נכנסים לחדר. איזה הזוי זה... ממש אחו שם. שבוע הבא יש לי מפגש של כל המחלקה מהסלול בצריפין...אז אני אדבר עם המפקד מסלול שלי ואגיד לו שלום שלום ואל תבוא לי עם ארון (
קצונה יעודית). מקווה שיהיה טוב. בע"ה אני חוזר למוד"ש..בכל מקרה אני יוצא רבעו"ש אחרי זה..וכיף לפגוש את כולם אחרי חודשיים. זהו...אחרי לילה בלי הרבה שינה אני הולך לישון..לעד (או עד יום ראשון). סופשבוע נעים!

tuti100

New member
ביתת.. ../images/Emo13.gif

אז.. שבוע ראשון (שלם) בצבא.. היה.. עמוס, אבל העיקר שהגיע הסופ"ש.. :) עוד מעט עפה להתקלח ולישון.. ואחרי שאקום.. חברים חברים.. לילה טוב.

ואאאייייי גם לך היה שבוע ראשון

גם לחברה שלי אני מניחה שיש לך מלאאאא חוויות....סופ"ש נעיםםםםםם

belabula

New member
שבת שלום!

עוד שבוע עבר.... עכשיו קיבלתי מייל שיש שינוי בקיוסק מידע, אבל אי אפשר להיכנס לשם... אני אשתגע אם הם שינו לי עוד פעם את התאריך!

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifאיזה שבוע זוועה

אחד השבועות ההכי מחורבנים שהיו לי מתחילת הקורס... וזה לא שהיה קשה או משהו... [כאילו, המבחן הלך חרא כרגיל, כן] אבל סתם הרגשה כללית מעפנה... ורבתי עם מישהו שבאמת חשוב לי וסתם לא דיברנו כל השבוע... וזה באסה... אבבללללללללללל עוד שבוע וחצי זה נגמר [אני עדיין בהלם
זה עבר כל כך מהר
] וכמה שבא לי עכשיו כבר לסיים עם הקורס, יהיה לי כל כך עצוב לעזוב ולסיים את זה... לבסיס מגיעים איתי אולי 6 אנשים מתוך כל ה100 ומשהו שאיתי בקורס... שבת שלום

a Warming Sign

New member
הלו בופרס!!../images/Emo194.gif

שיאללי,לאיזה מפקד זכיתי
כן,אז אמ גוייסתי גם אני
,ואני עם שני בפלוגה אגב,אבל לא באותה מחלקה. אז בקצרה- היה אחלה בחלה של שבוע,למרות שכבר ביום השני בצבא לבכות למפקדת שאני רוצה לראות קב"ן
, בסוף התחרטתי והתמודדתי לבד. ולמרות קצת קשיים פיזיים;16 סימנים כחולים[ספרתי
] וכתפיים שלא התרגלו לרובה אני ממש ממש נהנית. כבר ציינתי שהמפקד משו משו?
אז הינני מציינת שוב. יש לי אחלה מחלקה והבנות בחדר מקסימות,למרות שאני רשמית כבר לא סובלת בנות
[נו,כמה אפשר...] אני ארחיב במגילה מכובדת מחר או מתי שיצא..

איך הספקת להתגייס?../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

את שני שחר מה קורה פה??? שיהיה בהצלחה, שמחה שאת נהנית!!

למעלה