היום...

count on me

New member
היום...

זה יום הזכרון לשואה ולגבורה, והדר כבר הזכירה את זה באשכול שמתחתי... כל שנה אנחנו מזכירירם את יום זה, מקדישים לו כמה שעות חינוך... אני חושבת שזה חשוב. אבל יום השואה הזה מיוחד במיוחד לנו, חברי הפורום..וזאת משם ש.. יש לטלטול שלנוו יומלדתתתתתתתת 17 ! 17 זה לא צחוק אנשים...חח אז טלטול, אני מאחלתת לך המון המון המון מזל טוב =] כמובן המון בריאות, אושר ואהבה =] וגם קצת שובבות... אני נותנת לך במתנה דלי מים גדול, אתה יודע למקרה הצורך שאני ייתיבש.... בן היתר אני מאחלת לך - 1. שתאכל חתיכה...רצית אותה הרבה זמן.... 2. שתמצא הרבה בדאויותת שאוהבות להכין לאפה... 3. שתתפוס את השודדה! 4. ושלא תתחמם מהר מידי....חח ושלא ימאס לך לעולם! חח...בעצם מותר! אבל שזה לא ישפיע עלייך מאמי! אז יאללה חבר'ה אני רוצה שתתחילו להריץ פה ברכות, מגיע לו....! יום טוב לכולם=] למרות שזה יום עצוב...( מי אמר?!?!)

hadarwin

New member
מזל טובבבבבב

מזל טוב טל!!!! 17 באמת לא צחוק אתה כבר ממש ממש גדול עוד מעט רישיון!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לך המון מזל טוב, אם אדר לא הייתה אומרת לי לא הייתי נכנס היום והיא אמרה לי שיש לך יומולדת והיא פתחה אשכול הייתי חייב לקרוא!!! מזל טוב! שיהיו לך חיים מצוינים כמובן כל הברכות [המוזרות] שאדר כתבה לך שם..... המון המון המון מזל טוב!!

hadarwin

New member
אדר....

מצטער שרשמתי מוזר..... את סולחת לי בקשה בקשה בקשה! תכיני לי לאפה?!?!

טלו'ש!!!!!!

אין מה לעשות, החיים מהולים בעצב ושמחה יחד. למרות שרשמתי לך כבר ברכה! שתהיה לך שנה נפלאה ובתור מתנה- אני נותנת לך את הים!! שתצליח בכול מה שתרצה ותשאף אליו! אולי אני גם אביא לך דלי עם מים, כי נהיה יבש כאן... יאללה, מזל טוב אח שלו! חן.

count on me

New member
יש לי מתנה נוספת...

יםםם של קוראסוניםםםםםםםם ....מיוחדים...עם הרבה שוקולד! את הים חן כבר העניקה לך... אני את השוקולד..חח " אני הבנאדם שהתאהב בים שקם מהחלום זה אני המטומטם" אז כן...אני רוצה להעניק לך את השלווה של הים, את הסערות של הים - שנרגעות.. ולזכור שלפעמים הים יכול להתפרץ, ככה סתם פתאום..ולשנות חיים שלמים של אנשים... את הצבע של הים....ירוק כחול כזה תמיד מזכיר לי. את הרוחות של הים, משב הרוח בגוף.. מלטפת אותך ומעוררת בך את חושייך... שהרוח תיקח איתה את כל הליכלוכים שהצברו בעיניים... תשאיר אותך נקי... שיבוא גל ותיסחף איתו...בדימיון. תרגיש את הקור של המים, שמתחממים ככל שאתה בפנים... כי אתה הענקת לו את החום.... והוא יחזיר לך - בגדול ! אנחנו מוקפים באנשים שונים - משפיעים עלינו לכלמיני כיוונים... אני מאמינה שכל תגובה מושפעת מהרגשות שלנו... כי מחקרים מראים - ש 99 אחוז מהפעולות שלנו מונעות ע"י הרגשות שלנו ! אז מעבר למזל טוב....מעבר לבריאות, אושר, שמחה ואהבה... אני מאחלת לך שתימצא את עצמך...את השלווה הפינימית..את הרוגע והכייף שמקיפים אותנו... חולה עלייך לאפפון שלי...

count on me

New member
ואוווווווווווווו אהבתי =]

חחחחחחחחחח עכשיו שקראתי את זה....אני ממש מרגשת.. אולי את המחשבה הזאת הייתי צריכה לשמור לעצמי.... ואולי לא. מי יודע.....! ו...כל הזכויות שמורות לי =] ...חח

מזל טוב!!!!!!

היום יומולדת, היום יומולדת, היום יומולדת ל...................... ט-ל-ל-ל-ל-ל-ל-ל-ל-ל-ל-ל-ל-!-!-!-!-! חחחח מזל טוב טל!!!
קודם כל המון המון מזל טוב! 17! זה כבר ממש לא צחוק,אתה ממש גדול...אני מאחלת לך רק טוב ואת כל הטוב, שתשיג את כל מה שאתה רוצה לשתמשיך להיות מיכאלי!

tal 05

New member
חחחח תודה לכם..

למרות שזה היום הכי לא מתאים ליום הולדת,הצלחתם לשמח אותי.. חחחחח אדר הרגת אותי עם הברכה הראשונה.. ו..תודה על הים!!! זאת המתנה הכיייי טובה שיכולתי לקבל!!

count on me

New member
דווקא אני חושבת ש.....

הדלי מלא מים זאת המתנה הכי טובה שיכלת לקבל... הרי זה הכי מתאים עכשיו.... לא?

adi23e

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif יומולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

למעלה