היום!

asias1

New member
היום!

היום העונה החדשה מתחילה בערוץ 3, בשעה 20:45! מה אתם חושבים שיקרה בעונה החדשה? זכרו לבוא לפורום אחרי שידור הפרק שנוכל לדבר עליו.

onlyhope1

New member
חדשה:)

בדיוק ראיתי את התקציר והייה ממש מעניין עקבתי פעם אחרי העונה הראשונה אבל לא הסתדרו לי אז הזמנים של הלימודים עבודה וטלויזיה אשמח לקבל קצת פירוט על ה"מלחמה" הזאת..למה הם התכוונו?

asias1

New member
שאלה טובה

גם לצופי העונות הקודמות לא ידוע על מה מדובר. זה יכל להיות מלחמה בין ה-4400 לבין הממשלה. או בין ה-4400 לבין מה שמאיים על העתיד. אני מאמין שנדע מה זאת המלחמה הזאת בקרוב. ברוכה הבאה לפורום :)

הרגע נגמר הפרק. אולי ../images/Emo58.gif

הפרק נגמר, ויש משהו שאני לא מבין(כי אולי כי פיספסתי), ראיתי בפרק את איזבל ואת שון(איזבל כבר גדולה), אבל הפרק האחרון שאני ראיתי(ואני זוכר) היה ששון ריפא את מאיה. מישהו מוכן להשלים לי את החסר(אם חסר לי). תודה.

asias1

New member
באותו הפרק

אחרי ששון ריפא את מאיה. קייל אומר לשון שהוא רצח את ג'ורדון. שון מרפא את קייל. אחר כך קייל מסגיר את עצמו על רצח ג'ורדון,ואיזבל מתבגרת והופכת להיות אישה בשנות ה-20, ודמות מסתורית מופיעה באותו מקום שה-4400 חזרו, הדמות דומה מאוד לג'ורדון. לעוד מידע על הפרק: http://www.the4400wiki.org/Episode:Mommy%27s_Bosses

necky

New member
איזה בעסה

לא ידעתי שחזרו לשדר את הסדרה בטלוויזיה יש לי את הפרק במחשב ואני אראה אותו והחל משבוע הבא אני אתחיל לראות בטלוויזיה

reasonsforall

New member
אתה יכול לראות החל ממחר.

מחר זה הפרק הראשון של העונה השלישית

necky

New member
מה זאת אומרת ממחר?

הפרק לא שודר בשבוע שעבר? אני חשבתי שכן וראיתי את הפרק דרך המחשב ובגלל שזה פרק כפול אז זה אומר שראיתי את שני הפרקים הראשונים של העונה

asias1

New member
הפרק ששודר שבוע שעבר

היה סיכום של שתי העונות הראשונות. היום מתחילה באמת העונה השלישית.

necky

New member
סבבה אז יצא לי טוב...

שראיתי את הפרק הפרק הראשון והשני ביחד(פרק כפול) במחשב כי היום עבדתי ערב ובשבוע הבא אני אעבוד שוב ערב אז החל מהפרק השלישי אני אתחיל לראות בטלוויזיה

למעלה