היום ...

LucidGuess

New member
היום ...

היום בבוקר היו לי כמה חלומות ( לא חצלולים ) כל כך מציאותיים שזה היה ממש מדהים, למרות שאני כבר מכיר את זה. בחלום האחרון עמדתי ליד פסי רכבת במקום שיש התפצלות לשתי מסילות, ניסיתי להבין איך נעשית ההתפצלות הזאת ואיך זה שהרכבת עוברת ממסילה אחת לאחרת בלי לרדת מהפסים, התכופפתי לפסים והסתכלתי עליהם ממש ממש מקרוב, נגעתי בהם והחלקתי את היד עליהם כדי ליבחון את המקום של ההמעבר, תחושת המגע היתה מתכתית לגמרי של פלדה, ראיתי את הברזלים של המסילה ואת הכל בפרטי פרטים שממש אבל ממש חבל על הזמן! אחרי כמה רגעים עברה שם רכבת וזזתי ברגע האחרון, אחרי שהיא עברה ראיתי מישהי בקטר מושכת איזו ידית גדולה ואז במסילה פס מתכת גדול זז לצד השני כאילו כדי שהרכבת הבאה תיפנה למסילה השניה. זה היה כל כך מגניב! לפני זה היה לי חלום שבו עמדתי ליד איזה קוסם שהפך מישהו לידי לציפור מקסימה עם המון נוצות ציבעוניות ופלומה רכה כזאת, דומה לפלמינגו אבל עם המון צבעים מרהיבים, ופתאום תקף אותי פחד נורא שהוא יהפוך גם אותי לציפור! חשבתי לעצמי איזה פחד אלוהים זה להיות כלוא כל החיים שלי בתוך גוף של ציפור בלי יכולת לדבר ולספר על זה לאף אחד שיעזור לי!! בקיצור היה פשוט ענק.

למעלה