היום......

• פותח הנושא kyle
  • פורסם בתאריך

TheIllustrator

New member
מאד פשוט.

לא אחר ממגדל שח"ף... האמת, לא משהו של בניין, באיזור 70 המטרים, וקצת בנאלי. אבל לפחות יש לו צד אחד חביב(הצד הצפוני). אני לא ממש אוהב את התמונה מאחר ועל היהלום ההשתקפויות תמיד עקומות כאלה - מוזר ולא יפה. אבל נשאלת השאלה, האין החלונות ביהלום ישרים!?(הם נראים כעורים כלפי חוץ)

TheIllustrator

New member
אני אוהב

את נפילת אור השמש על הבניין העגול - מן דירוג צבעים חביב. ובכלל, הבניינים הללו מאד מרשימים ויפים - למרות שרואים את פסי חלונות הדמה, וחבל. לא נורא.

TheIllustrator

New member
אוי... שכחתי.

הבניין המשולש לא נראה ריבועי בתמונה הזו???
ולפיירמן - אל תמכור לי שטויות שאפשר לפתוח חלונות בעזריאלים!!! הנה, תראה בעצמך, הכל בדיוק באותו גובה ואחידות.

TheIllustrator

New member
אני מאד אוהב תמונות

כאלה, ובכלל, הבניין נראה כמדרכה... מאד יפה. רק חבל שקו הבניין העליון, לא מקביל לקצוות התמונה.

TheIllustrator

New member
המממ... מה לומר?

תמונה יפה בעיקרה, רק חבל שהעמוד תקוע שם, ושהבניין חתוך ולא באמצע. יש מקום לשיפור, אבל מבחינת צבעים התמונה אדירה. לא ככה?

TheIllustrator

New member
קייל - אתה גדול!!!!!!!!!

אחלה תמונה של המגדל היפה בארץ!!! תמונה נפלאה... מאד ייחודית ובעלת אווירה, כל הכבוד לך!

kyle

New member
רב תודות../images/Emo70.gif......../images/Emo13.gif

ו.... כן.... אני בטוח שלצערך, אבל חוץ מתמונות שכמעט דומות לגמרה לתמונות שהעלתי, ותמונה של איזור הבורסה מהרחבה של עזריאלי, לא הספקתי לצלם עוד תמונות, מכיוון שהיינו צריכים לקחת את אחותי מהקריה.

kyle

New member
אם כבר מדברים על הבניין הזה....

אז.... כשיצאתי מחניון "סהר" (מתחת למגדל היהלום), ראיתי את ה"לובי" של הבניין (אם תקראו לזה לובי), אין בו כלום! משעמם! רק קירות אפורים וטלפונים ציבוריים!

bookey11

New member
תמונות נחמדות, אבל...

למה הרזולוציה כ"כ נמוכה? 640X480 ?! הנה תמונה שצילמתי לפני ארבעה חודשים. התמונה צולמה ברזולוציה של 2048X1536, אך נאלצתי להקטין את הרזולוציה משום שהקובץ היה כבד מדי להקלט לאתר, כך שהגודל הוא 1500X1125

TheIllustrator

New member
אתה צלם!!!

תמונה מ-ד-ה-י-מ-ה!!! רק חבל שיש עליה תאריך, ושיש כמה בניינים מוזנחים ועמודי חשמל בצידה הימני של התמונה. עם זאת, נפלא - אחלה תמונה. האם השתמשת בחצובה??? האם אתה לומד צילום?? אגב, ברוך הבא לפורום שלנו!!!!!!!!!!!!!!

bookey11

New member
כן...כן...וכן

כן, השתמשתי בחצובה, למדתי צילום, והשתמשתי בזמני חשיפה ממושכים...יש לי עוד מספר תמונות. אשלח אותן בהמשך...

Electrolite

New member
תמונות יפות!!!!

בעיקר תמונות 3, 4 ו 11 שהיו מדהימות!! וגם 16 מאוד יפה :) ובכלל כולם מעולות! מה אתם רוצים ממני? תעזבו אותי בשקט.....

למעלה