היום

היום

הדרדס הקטן שלי בן 4 זה מדהים כמה מהר עובר הזמן אחרי שהשתחררנו מבי"ח אני הייתי צריכה לחזור לאשפוז בגלל שחליתי אחרי הלידה שלו. הוא נשאר בבית עם אבא שלו אחיות שלו, חמותי ז"ל וגיסתי שטיפלו בתינוק הקטן במסירות. השתחררתי בדיוק לברית שלו ולא היה לי כוח אפילו לעמוד באותו יום. לקח לי המון המון המון זמן לגשר על הפער הזה של הפרידה הקצרה הזו, לא הרגשתי אליו קשר מיוחד, הרגשתי שאני רק המטפלת שלו או רובוט שצריך לעשות פעולות מסויימות וזהו. אחרי שהתגרשתי הייתי איתו בבית, אני והוא נטו, בלי האחיות שלו שהיו בגן ולאט לאט התחלתי להתקרב אליו, לחוש אותו, לאהוב אותו. והוא, עם הקסם המיוחד שלו כבש לי את הלב, אני מטורפת על הדרדסון השובבון הזה שתמיד, אבל תמיד ולא משנה כמה כועסת או עצובה אני אהיה, הוא יצליח להצחיק אותי עם איזה פרצוץ מוזר או משפט שהסתבך לו על הלשון. אז לילד היפה הזה שלי, אני רוצה לאחל את כל הטוב שבעולם שיגדל וימח ויגשים את עצמו שימשיך לצחוק ולהצחיק תמיד תמיד
תישתושון
אוהבת אותך "הכל העולם עד התמיים והאיצפה ועד לכיתא המלכות" (מילים שלו-תרגום- אוהבת אותך כל העולם עד השמים לריצפה ועד לכיסא המלכות" אמא

Rinattt

New member
../images/Emo213.gifמזל טוב...../images/Emo213.gif

לתישתושון שלך פנינה המון מזל טוב...
שימשיך לצחוק ולחייך, להצחיק ולהעלות חיוכים לכולם ולעולם...
המון אושר ובריאות

../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif

לתישתושון שלך, לדרדסון החמוד. שיצחק, שיחייך ושיצליח. המון אושר לשניכם

maof

New member
../images/Emo49.gifלדרדס../images/Emo65.gif

בכל אשר יפנה
מעוף

../images/Emo49.gif לתישתושון שלך ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

מדהים... מישהו תכנן את ההתאמה הזאת בין ימי ההולדת שלנו ושל צאצאינו?...
עד 120 המון אושר ובריאות רק טוב!

מזל טוב

מזל טוב לקטן עד 120 ותתבישי לך אפילו תמונה של עודה לא הבאת
טוב הנהאני התנדבתי להביא

../images/Emo213.gif מזל טוב

מזל טוב לאחיין מס" 1 שלי יורש העצר קסם שלא נגמר מלאך קטן ומקסים שיהיה לך יום הולדת הכי שמח הרבה אושר ובריאות והגשמת כל המשאלות אוהבת דודה שלך

למעלה