חחחח
נ נסיכת pop New member 16/12/05 #30 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מי זו??
ה השניצל של רעות New member 16/12/05 #26 רעות../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo29.gif מה את מנדבת אנשים לבוא איתך במקומי פשוט חוצפה נעלבתי קשות
רעות../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo29.gif מה את מנדבת אנשים לבוא איתך במקומי פשוט חוצפה נעלבתי קשות
E EVGIRL New member 16/12/05 #37 ../images/Emo2.gifאיזה אנשים נידבתי?../images/Emo2.gif I LOVE YOU MY SHNIZEL!
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 14/12/05 #19 רלו שלי רבע סלב |המום|../images/Emo12.gif אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בום. מי זה? ליאור?
רלו שלי רבע סלב |המום|../images/Emo12.gif אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בום. מי זה? ליאור?
ר רלושקה באהבה New member 15/12/05 #23 ליאור? את מתכוונת לאוריאל! חחחחח ולא!! קוראים לו צליל יא נעל בית(שדרך אגב הייתי מתפדחת להסתובב איתך גם בבית) סתאםםםםםםםםםםםםםםם... אני חולה לך על התחת...
ליאור? את מתכוונת לאוריאל! חחחחח ולא!! קוראים לו צליל יא נעל בית(שדרך אגב הייתי מתפדחת להסתובב איתך גם בבית) סתאםםםםםםםםםםםםםםם... אני חולה לך על התחת...
נ נועה לאב מירי מסיקה New member 16/12/05 #29 דניאל...!? זה נכון שב16/6 הלכת עם אמא שלך בפעם הבראשונה להופעה של מירי מסיקה ועלית איתה על הבמה בזכות איזה אישה שצעקה למירי שיש פה מעריצה שרוצה לתת לה משו, ואז מירי אמרה לך לעשלות לבמה, ועלית ואז בכית וצחקת ביחד והתרגשת..!? איך אני יודעת הכל
דניאל...!? זה נכון שב16/6 הלכת עם אמא שלך בפעם הבראשונה להופעה של מירי מסיקה ועלית איתה על הבמה בזכות איזה אישה שצעקה למירי שיש פה מעריצה שרוצה לתת לה משו, ואז מירי אמרה לך לעשלות לבמה, ועלית ואז בכית וצחקת ביחד והתרגשת..!? איך אני יודעת הכל
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 16/12/05 #35 כן כן../images/Emo6.gif מעניןי מי סיפרה לך!../images/Emo11.gif
J just dana New member 16/12/05 #32 זה לא פיייייייייייייייייייר!!!! אני מגלה כל מיני קירבות לסלביםםםםםםםםםםםםםםםםםם למה לא למירייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
זה לא פיייייייייייייייייייר!!!! אני מגלה כל מיני קירבות לסלביםםםםםםםםםםםםםםםםםם למה לא למירייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי