היום..

sanana1

New member
היום..

היום לא לשכוח בערוץ 10 מגרש ביתיי חח אני רואה גם בערוץ ווקאנד וגם בעשר ... וייאלההה איפה כולם נעלמתם?!?! שרשרו הודעות@

t u l t u l 16

New member
אני פה...

גמני רואה גם בויקנד וגם בעשר ובגלל זה אני מבולבלת לגמרי... דרך אגב יש איזשהו קשר בין מגרש ביתי לאו סי? כי הם תמיד באות ביחד ותמיד באותם פרקים חוץ מזה שהם משודרות באותו יום באותו ערוץ... יש להם אותם מפיקים או משהו?

sanana1

New member
הקשר ביניהם

כולם קוראים להם סדרות תאומות או אחיות מה שלא תרצי כי זה מבית היוצר של WB... ודרך אגב צ'אד מייקל מארי(לוקאס) אז הציעו לו לשחק את ריאן באו סי והציעו לו לשחק את לוקאס במגרש ביתי ובסוף הוא בחר מגרש ביתי.. דרך אגב אני ביכלל לא רואה או סיי..

t u l t u l 16

New member
אהה באמת... לא ידעתי שהציעו לו...

זה חדש לי..... פשש תודה על המידע!

תמריקי

New member
באמת משהו חדש...../images/Emo13.gif

אבל טוב שהוא לא קיבל כי כך אנחנו זוכות גם בבן

r i n a t 1 2 3

New member
חח.. אם צ'אד היה משחק ב-O.C...

אז.. הייתי רואה ת'תוכנית הזאת... אני רואה ת'תוכנית בעיקר בגלל צ'אד.. אני מעריצה שלו...חח... ואם הוא לא היה משחק ב-2 התוכניות אז לא הייתי רואה אותן..
.. והייתי רואה מכושפות!
.... בגלל מגרש ביתי אני צריכה לראות כל יום שבת ב-12 ועשרים בלילה שידור חוזר של מכושפות בגלל שזה נתקע באותה שעה!
... אבל שלא תחשבו שרק בגלל צ'אד אני רואה מגרש ביתי...חח.. כאילו זאת הסיבה שהתחלתי לראות... אבל אני מוכרחה להודות שזאת אחלה סדרה!... וגם הרבה אמרו לי שזה בסיגנון דוסון קריק.. ואני פעם הייתה רואה ת'תוכנית דוסון קריק קבוע!.. זאת הייתה אחלה תוכנית!... אז זאת גם סיבה שהתחלתי לראות מגרש ביתי...

t u l t u l 16

New member
יוווווו

איזה פרק יפה היה היום!!! (10) איזה חמודה ברוק איך היא אמרה לפיטון שהיא החברה הכי טובה שלה ואיזה יפה היה הקטע בסוף שהם הצצטלמו עם ג'ני איזה חמוווווד ג'יייקקקק! דיי אני לא יכולה עד כמה סידרה יכולה להיות מושלמת?!

למעלה