היום..

bariska

New member
בושה וחרפה

אני אישית לא פריק ואפ פעם לא יהיה אבל להכות מישהו רק בגלל היותו פריק זה דבילי..מסכן הבחור!

boris5

New member
וחיים הכט מזיין את המוח

כאילו הוא ישנה את המדינה. דפקט עם הפרויקטים המגלומנים שלו. כאן זה לא סינגפור ואנחנו לא סיניים שזהו עם מנטליות שונה של עבודה קשה והתמדה- דבר שאין אצל הישראלים.

Elanora

New member
תגובה- יש משהו בדברייך!!

שימו לב לתוכניות שמשדרים בערוץ2 לאחרונה, להלן מספר דוגמאות: א) "מדינה על המשקל"- עזבו לרגע את העובדה שרפי גינת עצום המימדים מנחה אותה. ב) כל "מבחני המדינה למינהם"- "מבחן האייקיו" "מבחן הנהיגה"..וכד'... ג) התוכנית שמנחה אותה מאמן כדורגל, שמלמדת ישראלים איך "לצאת מהמינוס" שמתם לב לאיזשהוא דפוס מסויים? למה ישראלים שהטלוויזה תלמד אותם איך לנהל את החיים שלהם? ועוד שזה יקרה בצורה כל כך ברוטלית ומעוררת רחמים? תנסו רגע לדמיין לעצמכם, כמה זה פאתטי, כל האחווה הזאת של להתרווח בספה קטנה, משפחה ישראלית ממוצעת ולפצות בתוכנית שתמלד את כל תושבי מדינת ישראל, שגלידת קרמיסימו קונים רק כשיש מבצע 33% חינם, ועגביינות למשל קונים 15 עגבניות לשבוע, ולא לפי ק"ג, ואין להשתמש בכרטיס האשראי ובכספומטים יותר מידי... והתוכנית על מבחן האייקיו? כל ישראלי שניחש במקרה "מיהי מינה צמח", בטוח שדוקטורט למתמטיקה לוגית בידיו...

Dynamo1929

New member
אגב, התכנית של פיני גרשון גרררררררר

תכנית שכל פעם כשאני רואה אותה עולה לי הדם לראש!!!!!!! עלאק "היום אנחנו נתארח אצל משפחה ישראלית ממוצעת שמרוויחה בחודש 20 אלף ש"ח, גרה בווילה 20 קומות ויש לה שלושה ג'יפים בחנייה האחורית ויאכטה בחצר הקידמית...", נמאסססס , כמה בולשיטטט!! עלאק ממוצעתתת!!! 800 ומשהו ש"ח בחודש על הסלולרי, ממוצע לחלוטין"-מה??? יש לי פלאפון ענתיקה, טוקמן, וכבר שנה אין לי שיחות יוצאות!! אז המאזן שלי הוא 0 ש"ח בממוצע לחודש!! "בויילר שדולק כל היום"-גרררר!!! איזה כל היום?? איזה בטיח??? כשאני מדליק פעם ביום בויילר ל20 דקות אני כבר מתחיל לחטוף צעקות שאני מבזבז חשמל... איזה כל היום??? אהה ומשפחה ממוצעת עם ג'יפ ש"זולל" הרבה דלק/סולר-איזה ג'יפ??? איזה דלק?? בקושי אופניים יש לי!! ועוד מלא דברים שמעצבנים אותי בתכנית במ***** שלו!! שילך לאמן כדורסל במקום להתעסק בתקציבים של משפחות ישראליות "ממוצעות"...

Elanora

New member
גםני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ביג טוק מסכן, שאולי פעם בשלושה חודשים יום אחרי שההורים שלי סוף סוף עשו קצת *** ומרגישים לארג'ים, יקנו לי איזה ביג טוק של 20 ש"ח שאמור להחזיק אצלי שולשה חודשים.... שני ההורים שלי מתפרנסים, וחוסכים מספיק שיהיה לנו כל מה שצריך..גם לפני שפיני גרשון הזה הופיע עם התוכנית העילגת שלו!!!!!!!

tan4ka

New member
אמאלה פחד...

עוד מעט ירביצו לאנשים רק בגלל שיש להם צבא שיער גינגי... ומה הבעיה עם זה שהוא פירק? זו הבחירה שלו....והחברה האלה ממש סתומים לדעתי

למעלה