היום..

the freaky girl

New member
היום..

ראיתי בעיתון כתבה שממש עצבנה אותי.. חבורה של ילדים בני 15-16 (עד עתה רק שלושה נחשדו) תקפה באלימות בחור בן 19 שהלך עם חברתו משום שהוא היה "פריק". בגלל התקיפה הקשה, בבית החולים נאלצו להוציא לצעיר את הטחול! אני מיד אחרי שקראתי את הכתבה, הזדעזתי וכעסתי, זה ממש עיצבן אותי!!! להכות מישהו משום שהוא "פריק", אז מה?! אז הוא שונה בחיצוניות, ו..?! הוא לא בן-אדם? אפילו לא התגרה בהם או משהו, סתם הלך עם החברה!! גררר..

EMILY666

New member
../images/Emo46.gif צודקת

מה זה משנה איך בן אדם נראה או באיזה סגנון ל וש הוא הולך היקר שהוא שלם עם עצמו ונהנה beatches!!!!!!!!!!!!!

AeroSlash

New member
איזה אהבלים!!!

אני מכירה כמה פריקים, חלקים ממש וחלקם לא ממש וכוווולם אנשים ממש נחמדים!! אז מה הבעיה של האידיוטים האלה, שיסתכלו על עצמם לפני שהולכים להרביץ למישהו.. מה אם אני אזרוק עכשיו כיסא על כל מי שהפרצוף שלו מעורר בי בחילה.. [הרבה כסאות יעופו, זה בטוח].. שוב, אהבלים!!!!!!

Big 7

New member
נקטע פה זה

שחבורה של מפגרים יושבים באיזה מקום ואין להם מה לעשות אז ראו מישהוא שנראה דיי חננה כזה הולכים ומרביצים לו,זה כל מה שקורה וזה קורה בכל מקום.

Angel lips

New member
אלה אנשים חסרי חיים ומשעוממים

שרק מחפשים על מי אפשר לצחוק במי אפשר להתעלל!!!

Big 7

New member
לא דיברתי בעיקר על פריקים

אבל גם בקהילה של פריקים ראפרים סטייליסטים וכו' יש את החזקים ויש את החננות מה לא ככה?

Janem

New member
פעם אחת ולתמיד

תסבירו לי מזה פריק... חושב שהבנתי מה זה ערס. יודע מה זה חנונים. גם את הצפונים עיכלתי איכשהו. מה זה פריק?, אל תגידו לי שזה מישהו "מוזר"...

Big 7

New member
לעולים החדשים של הפורום

פריק זה מישהוא עם שער ארוך מאופר(לא תמיד) לבוש תמיד בשחור עם חולצות של להקה מוזרה.

Angel lips

New member
באמת מצב מרגיז, אני בכלל שונאת

אלימות, אנשים שנתפלים לאחרים, אלה סתם מתלהבים שמנסים לעשות פוזות על אחרים, באמת מקרה עצוב שבחור הולך וסתם נתפלים אליו כי הוא שונה, אנשים נתפלים כאלה שחושבים שהם גברים ומחפשים ריגושים על חשבון אחרים יכולים להוציא אותי מדעתי.

Lady Wood

New member
אפרופו גזענות..

פרסמו ת'מכתב שלי ברייטינג, זוכרים על הקטע עם סשה גרישקוב שכתבו עליה שהיא רוסיה חנפנית? אז שלחתי להם מכתב ופרסמו אותו במדור הזה של המכתבים (הגיליון האחרון שיצא, אם בא לכם לראות), ומה הם ענו לי בתשובה? : קרן ומושיקו אוהבים את סשה, והם התייחסו לדימוי הציבורי שלה. דימוי ציבורי
WTF?! כאילו שרוב אוכלסיית ה'ציבור' הוא גזעני כמוהם

bariska

New member
לא יודע

אבל היא מה זה חמודה...והיא גם שרה הכי טוב מכולם שם..בעיקרון מת שהיא תנצח:)

boris5

New member
רוב הציבור באמת גזעני כלפינו

איזה סירחון הקימו כאשר בג"ץ כאשר אושר חוק מכירת החזיר. מה ששכחו ש90% מהישראלים אוכלים בשר לבן יום יום.

bariska

New member
תגיד לי

אם כל כך רע לך פה ומסריח לך פה..אז אולי תחזור לרוסיה? לא מבין אנשים כמוך

boris5

New member
למה אתה מתנפל עליי, מה כבר אמרתי

לא רוצה לחזור, רק ציינתי עובדות מהסקרים האחרונים שנערכו בנושא.

למעלה