היום !...

RoyceGracie

New member
היום !...

אני לומד איגרוף תאילנדי. ובימים האחרונים נכנסתי לפורום הזה קצת. בקיצור, היום הלכתי לקפואירה (בנטוס) !!... אתם יודעים שלא הולכים מכות בקפואירה ???!!!!!!!!

jennie 00

New member
כן מאמי אנחנו יודעים../images/Emo8.gif

חחחחחחחחחח האמת שיש כול מיני הפלות ובעיטות שפוגעות ביריב אבל כעיקרון אין מכות בקפוארה

TIS

New member
קצת OFF וסיפור נחמד

הזכרת את ההפלות וזה מזכיר לי משהו שקרה לי היום בבית ספר: אני וחבר שלי עשינו סתם כמה תרגילים בהפסקה הגדולה. סתם לכיף. מתאמנים קצת...
אז אחרי שהדגמתי משהו לכמה חבר'ה אחרים שעמדו בצד מצאתי את עצמי בדיוק מולו, וגם הוא בדיוק יצא מאיזו בעיטה, אז המשכנו בג'ינגה לשחק קצת. במהלך המשחק הוא נתן מיאלואה ואני נכנסתי אליו בהפלה (אין לי מושג איך קוראים לה. פשוט מנגצ'יבה מושכים את הרגל שלו). הוא ראה את ההפלה הזו באה וכדי להתחמק ממנה הוא פשוט קפץ מעל הרגל שלי. הוא קפץ ונחת עם אותה רגל, והבעיטה עדיין באויר. זה היה מהלך לא מתוכנן לחלוטין והוא היה פשוט יפה!!! סתם שתדעו...

Ze Colmeia

New member
מזכיר לי...

בפורים הביאו לבית ספר מתופפים אפריקאים, אז כולם עמדו מסביב במין רודה, וזה היה פשוט דורש אז גררתי חבר שלי והתחלנו לשחק, אז באיזה שלב שיחקתי עם איזה אחד קטן מהאלה שלומדים עם עצמם (אין לו ברירה הוא פנימיסט...) אז אני ראיתי שהוא בא לארמדה אז עשיתי אסטרה, ופתאום הוא עשה פראפוז אז חשבתי לעצמי שטויות יצא יפה כזה שהוא מעלי בפראפוז ואני בהפלה מהירה, פתאום אני רואה את הרגל שלו נוחתת אני ממשיך בהפלה (כמובן שלא עצרתי...) והפלתי אותו רצח הוא ממש נמרח על הריצפה
זה היה כל כך מצחיק הוא מזה לא שכח לי את זה, עוד בסוף השנה הוא אמר לי על זה, כי מזה יבשתי אותו מול מלא חברים שלו וזה...

BiAAcH

New member
חחח, גם לי יש סיפור...

לפני איזה שנה וחצי, הייתי באימון, ודורון עבד איתנו על הפלות, אז הוא אמר לנו להתחלק לזוגות ולעשות משחקים עם סימונים, אחרי איזה 10 דק' הוא אומר לנו לנסות להפיל, ואני הייתי עם מישהו בערך שני שליש ממני ודי רחב, אז הוא אמר שאין מצב שאני מפיל אותו, בקיצור, עשיתי את עצמי נכנס לארמדה (ועשיתי סתם סיבוב התחמקות) והוא בא לקשאדה ואני עם התנופה מהסיבוב תפסתי אותו חזק בהסטרה, משכתי את הרגל והוא השטתח כמו גדול... והוא היה אחד הפוזיונרים של הקבוצה, אז אפשר להגיד שלימדתי אותו לקח...

TIS

New member
גם לי זה קרה

עם אותו אחד שהיום קפץ לי מעל ההפלה (קצ'יטו). אני והוא שיחקנו, עשיתי ארמדה לפראפוז, וברגע שהרגל שלי נגעה בריצפה אחרי הפרפוז הוא משך אותה. אז המשכתי עוד חצי סיבוב ונמרחתי חזק על הרצפה. אבל זכותו. זו הייתה נקמה אחרי כמה פעמים שאני הפלתי אותו, אז בסדר.

kokofoko

New member
גם לי קרה משהו מגניב

למדתי סלטה ולפני יומיים אני וחבר שלי התאמנו בבצפר על קפוארה. בקיצר, אני והוא עשינו סלטה אחורנית אחד עם הגב אל השני ונכנסו עם הכפות רגליים באוויר וחזרנו מאמצע הסלטה בחזרה לעמידה סדרך ההפוכה. זה היה כזה מגניב ועכשיו מלא רוצים להיכנס לקפוארה, אבל אין להם מספיק כסף...

למעלה