היום

Crossface

New member
היום

הערב אני העלה על במה ולא בפעם הראשונה אני אעלה ואבדר את האורחים וגם כמה בילתי קרואים אני אשים אף אדום ואהיה אדם אחר אחד שבעצם הוא אני שתמיד מאחר היום מגיע הסוף אבל אני לא נחלש כי היום גם מתחיל משהו חדש --------------------------------------- היום זה ערב הסיום של קורס הליצנות הרפואית היום אני אם אני אחד המציינים של הקורס או שלא עוד מעט אני אצא מהבית, אסע לאסף הרופא אעשה מספר חזרות לקטעים שלי היום בערב אנוח קצת, אדבר עם החברים ובשעה 19:00 בערך אני אעלה על הבמה ובסוף הערב, תיגמר תקופה קצרה אך משמעותית ותתחיל תקופה חדשה ומחר בבוקר אני כבר אהיה בבית החולים תל השומר מבדר ומעודד את החולים והצוות. תחזיקו לי אצבעות.

kuzary

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo50.gif

../images/Emo140.gif ב ה צ ל ח ה קרוסי

תראה להם שאתה סופר ליצן
שאין עלייך
אתה הטוב מכולם
המון הצלחה
ותשחק אות בענק
ותביא
קרוסי אני מחזיקה לך אצבעות
ןמקווה לשמוע בשורות טובות
והמון המון תשבוחות
ליצן קטן אבל גדול
שיהיה לך אחלה ומשחק גדול
כי אתה לשמח את כולם יכול
בהצלחה היום וגם מחר
וששום דבר לא יהיה מאוחר
בשבילי זה המון שימחה
שאתה מעודד ומשמח את הילדים החולים בבתי החולים ועושה להם טוב בלב ובנשמה
בהצלחה
תוציא איזה משהו מן הכובע
למרות שאתה ליצן יותר טוב מקוסם ובשם הילדים תודה
מכל ה

טאKילה

New member
קרוסי אני חולה...../images/Emo184.gif

קדימה בוא לבדר אותי ליצן..
המון המון בהצלחה..

Crossface

New member
אין בעיה אני בא

לבקר את טאקי החולה מתלבש ושם אף אדום חמוש בכובע ובלון ולפני שתשימי לב אדפוק לך על החלון

פ ש ו ט י

New member
בהצלחה....../images/Emo20.gif

עכשיו אתה בטח עם מלאן ת'לפים של פרפרים בבטן...עוד רגע...עוד שניה המסך יפתח..ותעשה, את כל מה שאתה אוהב...אתה זה שיביא את החיוך הבא לילד חולה...עצוב..כועס.. בהצלחה בדרך לא קלה
כל הכבוד לך
... נפגש בתל-השומר...אחפש אחריך שמה....

ליצן קטן נחמד.............../images/Emo151.gif

רוקד עם כל אחד. ליצן קטן שלי, אולי תירקוד איתי. (רצוי עם טאקי היא בקשה לפני) בהצלחה לך במשימה הקשה והמכובדת לשמח את ליבם של החולים.

קרוסי ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

בהצלחה רבה!!!! מכל לבי!! ותזכור.... אתה עושה חסד בכל מקרה.... לא לשכוח!!!!

חן (*_*)

New member
מנסה לשלוח ללא הצלחה, ברכה ../images/Emo50.gif

מידי פעם, כבר שעות, אני מנסה לשלוח ברכה אבל לתפוז, רצון משלו. (בתקווה שהפעם אצליח) מזל טוב קרוסי לסיום הקורס ובהצלחה בטקס הסיום, ובעבודה.

../images/Emo57.gifקרוסי ../images/Emo45.gif

אצלנו אתה תמיד הכי הכי ליצן וגם הכי הכי רופא שיהיה בהצלחה רבה ואנחנו איתך (על הבמה) (סתכל מעבר לכתף)

Mוניk

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo151.gif../images/Emo23.gif קרוסייי../images/Emo25.gif

והינה מאמי כמה עיצות טובות להצלחה! 1. גרום לילדים המקסימים להרגיש חשובים. 2. עליך להרשים אותם בקסם האישי שלך - רק ברוך ובהומור. 3. דבר איתם בגובה העניים. 4. היה הוגן, ישר וידידותי.(ואתה כזה) 5. הרבה בנדיבות (זה משובח) 6. תן יותר ממה שאתה מקבל. 7. אל תבקש ואל תצפה שיעשו עבורך דברים. 8. אל תרחם על עצמך, כי יהיו גם קטעים כואבים. 9. עליך לנסות כל הזמן לשאוף גבוהה. 10. יישם את הכוח הטמון בחיוך שלך.(ויש לך את זה קרוסי) 11. היה אופטימי שמח ועליז מתמיד.(כלפי אותם ילדים) בטוחה שאתה תצליח בהכללל ליצן מקסים- ביג בוייי מוניק

למעלה