היום

flowr..

New member
היום

יש לי יום-הולדת. אתמול הייתי קצת בדכאון, במיוחד בגלל הידיעה שהיום-הולדת שלי הולך להיות בודד ועצוב, (אני גם בריב עם אמא שלי ולא מדברת איתה, אז זה די מעציב ביום הולדת שלי) וגם רציתי ללכת היום עם חברה שלי אבל בדיוק היום הולדת שלי זה היום הכי גשום בשנה. אבל הלכתי אתמול עם אחותי וידיד שלה וחברה שלו והיה נחמד, זה הצליח להשכיח ממני את העצבות לכמה שעות (אבל לא להעלים אותה.) אז בכל מקרה, הלכנו לסרט, הייתה אפשרות ללכת ל``הרי את מכושפת לי`` או ל``תעביר את זה הלאה``. נמאס לי מסרטי פופ כמו ``הרי את מכושפת לי`` (זה לא נשמע לי סרט ממש מעניין), אז הלכנו ל``תעביר את זה הלאה``, זה נשמע סרט מעניין, למרות הביקורות. וזה באמת סרט מעניין. זה סרט ממש מיוחד ומומלץ. בכל מקרה, גם כשישבתי איתם במסעדה, בא פתאום המלצר והביא לי גלידה עם קצפת ובננה, ועם זיקוק כזה בוער. זה היה ממש נחמד מצד אחותי. האמת היא שאני לא כזאת שיוצאת כל יום החוצה עם חברים, ואפילו לא ביום שישי. פשוט, אני קוראת את ההודעות שלכם וזה נשמע כאילו אף פעם לא משעמם לכם. טוב, זה הכל... יום הולדת שמח, flowr..

Black Star

New member
*~! מזל טוב!!!~*

קודם כל, המון המון מזל``טים ואיחולים וברכות.. בת כמה את? תתעודדי, ימי הולדת הם בדר``כ די פארשים... איכשהו לכולם זה ככה. היומולדת האחרון שלי (לפני חודש) היה מבאס כי איכשהו ציפיתי מכל מיני אנשים שיזכרו את היומולדת שלי והם לא זכרו ואז נעלבתי ובללההה... אבל כמעט כל מי שאני מכירה לא נהנה ביומולדת שלו. או שמצפים ליותר מדי, או שנכנסים לאיזה דיכאון תמוה... ובכל מקרה, יצאת, נהנית. אז נכון שיש גשם והכל- אבל גשם זה יפה, תסתכלי על זה ככה. ואני בטוחה שחברים שלך עושים/יעשו לך משהו :) וזה לא נכון שלכולנו אף פעם לא משעמם- אם זה היה ככה, לא היה בפורום הזה אף אחד אף פעם, לא? :) בכל מקרה, המון המון המווןןןןןן מזל טוב!!! Love, יעלי.

Black Star

New member
אה, עוד כמה נ.ב.ים בקשר לימי הולדת...

אני נדפקתי, כמעט תמיד אני חולה ביומולדת (הייתי חולה בח`, ט`, וי`... רק השנה נשבר הרצף :). מיותר לציין שזה הכי חרא בעוללללם!!! וחוצמיזה, עוד סוגיה תמוהה- השנה כמעט כל מה שקיבלתי (חוץ מדיסק, בערך) היו נרות, קטורות, מבערים לשמנים ריחניים וכיו``ב... מה קורה? גם אצלכם זה ככה? אה, וכל השוקולדים והממתקים וככה היו קשורים בצורה זו או אחרת לקינדר - שכן, זה אחלה אחלה שוקולד ככה שחגגתי, אבל שוב- מהההה? מישהו מתכנן הכל או משהו? קונספירציות, עניינים? :) יעלי.

ביום ההולדת שלי בשנה שעברה

באתי לבית הספר עם שמלה. א. כן- אני עם שמלה, זה דבר לא רגיל אצלי. ב. היא היתה יפה..:) ג. ככה אף אחד לא החמיץ את ההזדמנות של להגיד לי מזל טוב. כל הכבוד לי על המקוריות! :) סתם, זה ]פשוט נראה לי מיוחד ביום ההולדת שלך לבוא עם משהו לא רגיל. חברות שלי הביאו לי בלונים ואני מראש באתי עם בלון של בנץ כי הוא מה-זה ח-תיך. ;-) אגב שמלות- חברה שלי באה השנהליום הראשון של הלימודים עם שמלה, אבל איך שנוח לה.. השנה אני מתכננת על טוגה, והיומולדת שלי היא במאי אזתכינו את המזל טוב בפה..:) ----- ופלוור- שיהיה לך מזל טוב!! אם את לא שמחה ביום ההולדת שלך, אז לפחות תהיי שמחה עכשיו שהופ הופ טרללה גדלת בשנה. ואחלה אחות יש לך נראה לי..:) לשנה הבאה (עוד 3 חודשים האמת) עם הטוגה היווניה (אין חרוז), נעמה.

hasaroot

New member
מה הקטע של הבלונים?

בייחוד בחטיבה, אאבל גם בתיכון, בייחוד אצל בנות, אבל גם אצל בנים, ביום הולדת הביאו בלונים, אף פעם לא הבנתי בדיוק למה. היה בזה איזשהו קטע של תחרות פופולריות, מי שמקבל יותר בלונים יש לו יותר חברות כזה. ותמיד היו את אלה שניסו לחבל בבלונים. בכיתה ז` היה איזה אחד שחיבר עשרים שיפודים ופוצץ מממש רחוק מלא בלונים של איזו ילדה, אותו זה נורא שיעשע. ופעם גם כמה בנות היו להם יותר מדי בלונים אז הם נתנו את זה לשומרים והם התחילו לפוצץ את זה. ביום הולדת האחרון שלי ידידה שלי נתנה לי בלונים לא מנופחים - גאוני!!!!!! גם בלונים של היומלדת וגם בלי הבעסה של לסחוב את זה הביתה ושלא נעים לפוצץ אותם וכל הבאלגנים.... ושאלה לסיום: מותר להדליק נרות שקיבלתם ליומלדת? אני מדבר על נרות יפים כאלה...

Levinzone

New member
כן ולא

יש נרות כאלה עם צורות שלא כדאי להדליק כי אז הם נהרסים ויש סתם נרות עגולים\מרובעים וכו` עם ריח או משהו כזה שאותם אפשר

12lior

New member
מתנות....

לפני כמה זמן...יותר נכון שנים..בכיתה ז` עשיתי יומהולדת, עם משהו כמו 30 ילד, משהו כזה...וכולם הביאו נרות מהסופר...מלא,תודה שהביאו מתנה,אבל כולם אותה מתנה ואותו מקום?????

lowealpine

New member
היום יום הולדת היום יום הולת

היום יום הולדת ל flowr `` וכן הלאה וכן הלאה. אני אישית לא אוהבת ימי הולדת (תמיד משהו רע או מרגש מידי קורה) אבל שיהיה לך מז``ט. lowe

Levinzone

New member
מזל טוב בובה!

אני חושבת שכל מה שכתבו פה דיי נכון. תמיד כשיש יומולדת מצפים למשהו ואם זה יום רגיל (או שיש לכם פתאום {פתאום!!} 38 מעלות חום) זה די מבאס, כי זה בא *רק פעם בשנה*. לדעתי אל תקחי את זה קשה מדי, ותשעי מה שבא לך. את לא צריכה לעשות משהו מיוחד רק בגלל שזה היומולדת שלך!! אז המון המון המון המון מזל טוב ושיהיה לך אחלה יום:) -יעל-

imagine

New member
מזל טוב!!!

ורק שתדעי שביום הולדת שלי רוב האנשים בחו``ל, אמא שלי החליטה ללדת אותי בדיוק באמצע החופש הגדול שזהו הזמן האידאלי לצאת מהארץ!

מתח

New member
ימי הולדת

הימי הולדת שלי תמיד היום מדכאים בטירוף... שנה שעברה היה בסדר, דווקא. אבל זה סיפור ארוך שקשור למין הנשי, ועזבו. השנה היה בסדר... אבל לא היה לי עצבים כל כך ליום הולדת, אז גם וויתרו על מסיבת הפתעה. או וול :) ימי הולדת SUCK בכל מקרה.

12lior

New member
ימי הולדת..

לי היום הולדת יוצא ביום כיפור,גם זה לא משמח במיוחד....

snoway

New member
בזאת נפתחת תחרות היום הולדת הכי מנח

שמתי לב שאתם מתלוננים על ימי ההולדת שלכם, אז תשימו לב לזה: נולדתי באפריל. אביב, פריחה, לידה מחדש וכל החרא הזה שמנסים למכור לי מאז שנולדתי בערך. דבר אחד שכולם שכחו זה שהאביב בד``כ יוצא בפסח, מה שמהווה בעיה לא קטנה אם המשפחה והחברים שלך לא מוכנים לאכול חמץ בפסח. נראה אתכם מכינים עוגה גם כשרה וגם טעימה. ועוד דבר קטן-כבר פעמיים היומהולדת שלי נפל על יום השואה, ועוד פעמיים בערב יום השואה. מזל טוב לי. 8-(

Oi Vey Zmir

New member
גם אני אפרילאית

ואיכשהו אנחנו טיפוסים עצבניים, או שזאת רק אני? וימי הולדת ת-מ-י-ד משתבשים יצא לי כבר ימי הולדת על יום שישי ה13 (בכיתה ד`. זה עוד יותר גרוע. בסוף עליתי על העץ שסק וזרקתי על כולם שסקים רקובים עד שהם הלכו. תמיד הייתי חברותית), על יום הזיכרון וסתם על ימי אבל אישיים. בדיוק אתמול חגגנו לחברה שלי יום הולדת (איכשהו תמיד חוגגים שבוע אחריי) וזה, כמובן, היה טראומטי. אין כזה דבר יום הולדת כיפית- ביום הולדת שלי אני סחבתי אותה וביום הולדת שלה היא סחבה אותי. וגם החזיקה אותי כשהקאתי. ימי הולדת זאת מכה... אוי

flowr..

New member
בקשר לשאלה הקטנה שלך,

למה הרבה אנשים שנולדו באפריל הם עצבנים (אז מה אם זאת שאלה רטורית...), אז לדעתי זה בגלל שאפריל זה החודש של מזל טלה. ומזל טלה זה מזל די עצבני.

למעלה