היום

flowr..

New member
היום

היום נשארתי שעה נוספת בבי``ס עם חברה שלי, ועשינו שיעורים בספרייה עם עוד שני ילדים מהכתה, ובשלב כלשהו בא לשבת איתנו איזה עוד אחד מהשכבה שלי שאני לא אוהבת, הוא מתלהב כזה וחושב שהוא מאגניב... בכל מקרה, הוא התחיל לרכל על חברה שלו לשעבר (שכולם אומרים עליה שהיא שרמוטה זונה ששוכבת עם כולם וכל הדברים האלו, ואני לא רוצה אולי להישמע מצטדקת או משהו כזה, אבל אני לא מאמינה לשמועות עליה ולא איכפת לי מהן). בכל מקרה, הוא התחיל להגיד עליה: ``איזו מגעילה`` ``איזו צבועה`` איזה תחת ענק יש לה``, אז ילד אחד שעשה איתנו שיעורים שאל אותו: ``אז למה היית חבר שלה?`` אז הוא אמר לו: ``למה אתה חושב?..``. איזה מניאק. והוא גם אמר: ``כי אהבתי אותה`` ואז הזיז את הראש שלו לצד וצחק. זה היה ממש מגעיל. רק היום הוא דיבר איתה כאילו שהוא החבר הכי טוב שלה. בכל מקרה. עוד משהו קרה לי היום.... ואל תרדו עליי בגלל הילדותיות של העניין, אני יודעת שזה די ילדותי, מה שאני הולכת לספר.. בכל מקרה. אני לא יודעת אם אתם זוכרים, אבל לפני כמה זמן כתבתי על איזה אחד מעצבן שיושב לידי, שתמיד יושב בפינה ואף פעם לא מדבר איתי. אז סיפרתי על זה לחברה שלי ואמרתי לה שאני לא רוצה לשבת לידו ושהוא מדכא, אז היום כשהיא הייתה בכתה שלי, הכתה הייתה ריקה, והיינו לידו, והיא התחילה לסמן לי עם העיניים לכיוון שלו,- לסמן לי עם העיניים שאני אסתכל עליו. אז אמרתי לה: ``מה?`` אז היא אמרה (בקול רם): ``אהובך``. אז אמרתי לה: ``איכס!!! יא מגעילה!!`` (נו... אמרתי לכם שזה ילדותי.. אבל הייתי בלחץ..) אז היא אמרה לי (בקול רם): ``את כל הזמן מדברת עליו, מה את רוצה שאני אחשוב?``. אוף, איך התחשק לי לרצוח אותה באותה שנייה. אבל שמרתי על קור רוח והתנהגתי כאילו היא בכלל לא אמרה את זה לי בשביל לא להפוך את המצב לעוד יותר גרוע ממה שהוא (מה, אני אתחיל לצעוק לה: ``לא נכון!!!`` כמו מפגרת?). ואותו ילד שמע את מה שהיא אמרה לי, וגם ראיתי שהוא שמע ושהפרצוף של נהייה גאה, כאילו שאני באמת אוהבת אותו, ועכשיו הוא חושב שאני אוהבת אותו.. אוף, מה יש לה? אני לא אספר לה כלום יותר. טוב, זה הכל... הייתי צריכה לכתוב את זה איפה שהוא.... מקווה שלא איכפת לכם- flowr..

Black Star

New member
נשמע די אינפנטילי...

כאילו, ``אהובך``? ואז לרדת על מישהי כאילו היא אוהבת מישהו אחר וזה? מזכיר לי ימים עברו.. כיתה ז` בערך... תגידי לחברה שלך להתבגר.

*may*

New member
כ``כ אבל כ``כ

מזכיר לי את כתה ז`... אולי ו` אפילו..

flowr..

New member
בסדר...

אני יודעת שזה ילדותי, גם כתבתי את זה בהודעה.... אוף.. למישהו יש משהו להגיב על החלק הראשון של ההודעה אולי?..

אולי את באמת מאוהבת בו ?

סתם .. לא מאמין .. אבל זה לא יפה מה שאתן עושות .. יש הרבה אנשים כאלה .. שיש להם בעיות לתקשר עם אנשים ודברים כאלה .. אני בעד שתדברי איתו קצת .. (את לא חייבת להיות ידידה שלו אפילו ..רק תדברי איתו קצת ..) אולי זה יעודד אותו או משהו כזה .. הוא נשמע לי בן אדם מסכן ..

למעלה