היום

trilliane

Well-known member
מנהל

Yarinv

New member
מותש מעונת ההודעות של "תזכרו אמרתי לכם קפריסין לוקחת"

בסדר בסדר, היום באחת בלילה תוכלו לרוץ לפה ולכתוב "אמרתי לכםםםם לישראל לא היה סיכוייי" וכולנו נמחה דמעה ונמחא כפיים.
זה פועל יוצא של אותו הטרנד של "הקיסר מת, תחי מלכה החדשה", שחילחל מבלוגרים תחילה אל ההימורים ויש פה אלמנט חזק מאוד של הימורים מכתיבים מציאות.
אני אוהב את ההופעה של קפריסין, וכן יש לה סיכוי יפה מאוד להצליח פה ואני גם אשמח בשבילם, אבל אני לא יכול שלא להרגיש שחלק גדול מההייפ הוא נטו בגלל שמצאו משהו לרענן את טבלת ההימורים אחרי שנטע "שיעממה" את כולם שם במקום הראשון חודשיים.
אם מתייחסים להימורים, הפער ביניהן לחלוטין ניתן לגישור, ולעזאזל נטע כולה במקום השני וכולם החליטו שזהו היא מתה. העובדה שהמהמרים כל כך בייפולארים שהם מכתירים כל שניה איזו גרמניה, ליטא או אירלנד במקום הרביעי וזורקים אותה מחוץ לרשימה שעתיים אחר כך - מראה כמה סטרס ובילבול קיים ביניהם. אם היינו ממשיכים עם אירוויזיון עוד כמה ימים הם כבר היו מתעייפים מקפריסין והיו מחפשים מלכה חדשה להכתיר כי "ישראל זה כל כך מרץ 2018 ואלני זה כל כך החזרות של חצי גמר 1". take it with a pinch of salt.
&nbsp
מקווה מאוד שישרלא תזכה כי לחלוטין מגיע לנו ואין פה טרגדיה קולוסאלית על הבמה.
וגם אם לא, על אף ההרגשה החמוצה, אשמח עבור קפריסין שנותנת שואו נפלא (הרבה יותר טוב מהפופ דיקט של יוון 2005) ומרוויחה את זה ביושר.

Or Levy1

New member
חברים, תרגעו!!!

בכל שנה, כבכל שנה, הצבעת השופטים הזויה ולא דומה למה שמתרחש במציאות!!!!!!!!
הכל בסדר!!!!!!!!!!
הקרב היום הוא בין ישראל לקפריסין. בהצלחה לנטע.

NadavAL1

New member
אני לא שותף להייפ לצערי סביב נטע אני ריאלי יותר..

קפריסין זוכה ונטע לטעמי מקום 3-5..מקווה לטעות אבל ככה חושב.

schweine

New member
זה אותו פורמט שבו ישראל 10 הייתה ראשונה וישראל 14 הייתה

גם ראשונה בסמי?
&nbsp
אם כן, אז אני מעודד.

למעלה