היום

faery18

New member
חזרה מעולה אם כי נראה שלא שינו את זוויות הצילום על הלופר

אחרי חצי הגמר - יש 3 אייקונים שאמורים לראות HEY
ו-

מלמעלה רואים רק את הHEY את היתר רואים בצורה פחות ברורה כי זה לא מצולם מלמעלה. הייתי בטוחה שישפרו את הצילום הזה אבל נראה שלא, חבל כי לא ניצלו עד הסוף את האפקט של הלופר אבל למרות זאת זה לא קריטי לאור העובדה שעדיין יש לנו הופעה מספיק חזקה ומעניינת עם שיר מקורי מיוחד עם מסרים וכמובן גימיק התרנגול שאנשים פשוט לא יכולים להוציא מהראש
שיהיה לנו המון בהצלחה!

לגבי קפריסין כל פעם שאני רואה את ההופעה שלה אני לא מצליחה שלא להזכר לאורך השיר במלא נאמברים אירוויזיונים כ"כ דומים עם העמדה כ"כ דומה, אני לא אתפלא אם חלק גדול פשוט מתפלל לניצחונה רק כדי שישראל לא תיקח. מילא אם היה מדובר במשהו באמת מיוחד אז נכון שיר יפה אבל סך הכל עוד מאותו דבר

GM1988

Well-known member
חזרה אלופה של ישראל!

מאד מאד טובה!
אפשר לראות שיש שינוי כלשהו בצילום, ואני אהבתי הפעם הרבה יותר את ההתנהלות של נטע על הבמה.
נראה שהיא הייתה הרבה יותר בפוקוס פה ויותר מדויקת בווקאל.
&nbsp
קיצר, זה אמור להיות ראש בראש עם קפריסין, אין דרך אחרת להגיד את זה.
ונראה לי שהמחיאות כפיים היו יותר חזקות בשיר הישראלי.
&nbsp
אין ספק שעל השיר המקורי ביותר של השנה ישראל צריכה לקחת את זה בהליכה, אבל נטע צריכה היום להפציץ לפחות ברמה של החזרה הזו ו........ יש סיכוי לא קטן שישראל יכולה להיות מועמדת רצינית לזכייה, או לפחות מקום 2-3 כזה.

סטילהוק

New member
אני מאוד מקווה שלא יהיו לה אלתורים הערב כמו בחצי גמר

ושהיא תישאר מפוקסת ותתמקד בשירה ובווקאל ולא תיסחף עם הקהל באולם לביצוע חפלתי, מה שהיא עצמה טענה שהפריעה לה באוזנייה להתרכז בשירה. ואני גם מקווה מאוד שזוויות הצילום יהיו הרבה יותר טובות ומקצועיות ללא פאשלות כמו זיקוק שמסתיר את נטע או אנשים בקהל במקום להתמקד בנטע עצמה. כמו כן, שלא תתנשם ותתנשף ולא תעשה הפסקות כמו שעשתה לפני המילה פריצ'ס ותוותר הערב על הכפרה עליכם.

GM1988

Well-known member
וואי אני דווקא אהבתי את הכפרה עליכם

ומסכים בהכל

M a g n u s

New member
קפריסין זוכה. אין תסריט אחר.

הפורום ממש בהכחשה, וזה טבעי ומובן אחרי ההייפ שליווה אותנו בחודשיים האחרונים.
ההופעה של נטע לא טובה ולא מיטיבה עם השיר.
קפריסין לעומתה עובדת מעולה על הבמה. אני גם לא מבין את ההשוואה ליוון 2005. השיר של אלני הרבה יותר טוב ויש לו פוטנציאל להצלחה מסחרית גדולה מאוד אחרי התחרות.
הלוואי שאני טועה ושאוכל את הכובע, אבל אני לא רואה מצב כזה.

Shirly23

New member
ז"א מה שאתה בעצם אומר שמה שהולך לנצח

השנה זה שואו בימתי נטו. כי השיר היה ידוע כבר חודשים וגירד את התחתית מבחינת ההימורים והאהבת היבשת. מאכזב לדעת שאחרי שנה שעברה שוב חזרנו לאותה נוסחא בנאלית וקלישאתית - שיר פופ טראש + כוסית על הבמה + ריקודים = ניצחון.

M a g n u s

New member
הסיבה שגירד את התחתית הייתה ההנחה הרווחת

שאלני פוריירה תחרב את השיר בלייב. ביום של החזרה הראשונה שלה בליסבון היא קפצה ישר לצמרת. ייאמר לזכותו של בן זוג שלי שסימן אותה כזוכה פוטנציאלית כבר לפני חודשיים.
בעיניי יש בקפריסין הכל- שיר טוב, הופעה מעולה. החבילה כולה טובה מאוד. לישראל יש רק חצי אחד- השיר....

סטילהוק

New member
אפשר גם לראות ממש שאלני נותנת את כל מה שיש לה בלייב על הבמה

ההוכחה הכי טובה ומוחשית לכך היא שאיך שהיא מסיימת לשיר היא מתנשפת ומתנשמת כאילו רצה מיליון קילומטר. וזה מוכיח שהבחורה נתנה את כל מה שיש לה ובאה לנצח, ולא לשחק משחקים.

סטילהוק

New member
נטע מתנשפת בזמן השיר לא אחריו. קרי: איפה שלא צריך להתנשף

אלני פוריירה מצליחה לבצע שיר שלם+ריקוד מטורף מבלי להתנשף ורק בסיומו מתנשפת ומתנשמת כאילו רצה מיליון ק"מ. נטע לעומתה, לא מחזיקה שיר שלם ומתנשפת ומתנשמת תוך כדי השיר. בנוסף היא גם עושה הפסקות, כמו למשל לפני המילה פריצ'ס, וגם שמתי לב שבחזרת השופטים האחרונה של הגמר יצא לה קול חצוצרתי בקטע שהיא עולה גבוה, וזה לא קרה לה עד כשיו, גם לא בחצי הגמר.

שרונה200

New member
אלני רזה ובכושר ואילו לנטע יש 40 קילו עודפים (לדבריה)

לכל המבקרים - תשימו עליכם 40 קילו ותנסו לרקוד ולשיר במשך 3 דקות בלי להתנשף baka-bakum, bak-bak bakumbai

סטילהוק

New member
אז שתעמוד במקום כמו בקליפ המצוין ותשאיר את הריקודים לרקדניות

אם היא לא מסוגלת לשיר ולרקוד באותו זמן, אז שלא תרקוד, ותתמקד בווקאל, ולא בקהל שבאולם כמו שהיה בגמר, ושלא תאלתר ותיצמד לגרסה המקורית של השיר, זאת שכולם אוהבים.

trilliane

Well-known member
מנהל
הפוך: בקליפ היא זזה הרבה יותר, אבל היא לא שרה חי כמובן...

trilliane

Well-known member
מנהל
היא מתנשמת בכבדות כי היא עושה אירובי על הבמה. פיזיולוגיה נטו

תנועה נמרצת מעלה דופק ומצריכה יותר חמצן. אין לזה שום קשר ל"לתת את כל מה שיש לה" וכיו"ב.

Or Levy1

New member
ההתנשפויות? זו ממש הצגה..

לא מאמין שאנשים קונים את זה.......
טוב שלא אמרו לה תתנשפי מוגזם בסוף

סטילהוק

New member
באמת? נראה אותך שר ככה ורוקד בטירוף על הבמה ולא מתנשף בסוף

לדעתי אתה תישבר כבר באמצע ולא תוכל להמשיך מרוב התנשמויות והתנשפויות.

s a g i 87

New member
אין לי כבר מושג מה הולך להיות

באמת שלא.
מיום שלישי אני בהרגשה חקה שזה שלנו ואף אחד לא יכול על נטע ועל ההופעה שלנו שאמנם לא מפוצצת ומאיימת כמו של קפריסין אך בהחלט זכירה ומבוצעת על ידי אחת הזמרות הטובות שישראל שלחה , אבל מהבוקר אני מרגיש שזה פשוט יכול לחמוק מהאצבעות שלנו ברגע האחרון על ידי חיקוי ביונסה שאין מה לעשות זה מרשים וגדול ואירופה אוהבת את זה או אפילו אירלנד אשר עליה פתאום קפץ לי הולנד 2014 אול אובר- שיר קטן שמדורג בתחתית ההימורים ואף אחד לא סופר גם לא בשלבי החזרות עד רגע סמי הפיינל שבהופעה אחת קסומה מצליח לסחוף הרבה צופים, עולה מהמעטפה האחרונה , עולה בהימור עם עד לטופ 3 ועדיין לא סופרים אותו ! ובגמר עצמו הכל מתפוצץ ולוקח דוז אחר דוז. היתכן?
&nbsp
באמת שאין לי מושג כבר מה הולך להיות היום, מבאס אותי שההרגשה שהייתה לי שישראל לוקחת את זה בגדול נעלמה ואני מקווה שזה פשוט בגלל שהיום הוא הגמר הגדול ולא מכיוון ושהנה סוף סוף גם אצלי הבועה התנפצה.
&nbsp
בהצלחה לנטע ! בהצלחה לישראל !

למעלה